Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ستاد ملی مقابله با کروناگفت: شرایط کرونا در کشور اسف‌بار است و دیگر هیچ تخت خالی در بیمارستان‌ها وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، مسعود مردانی افزود: در شرایط کنونی وضعیت کشور از لحاظ همه گیری کرونا نامطلوب است و باید تمهیدات اساسی برای مقابله با موج سوم این ویروس اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه تجمعات و سفرهای غیر ضروری بر اوج ابتلا به کرونا و مرگ و میرهای ناشی از آن بیشتر دامن زده، از مردم خواست به سفر نروند و به توصیه های مسوولان بهداشتی توجه کنند زیرا اگر همین وضعیت کنونی ادامه یابد مهار کرونا از کنترل خارج می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردانی تصریح کرد: باید پوشش جمعی برای مقابله با کرونا باید در کشور انجام شود، سعی کنیم به سفرهای غیرضروری اصلا نرویم دست به دست هم دهیم تا بیماری کنترل شود.

این متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه کرونا در بسیاری از کشورها غوغا برپا کرده، ادامه داد: افرادی که کرونا بدون علامت با از دست دادن حس چشایی یا بویایی می گیرند به مانند کسانی هستند که به این بیماری را با علایم آشکار مانند سردرد، اسهال، حالت تهوع، تب، درگیری ریه و غیره تجربه می کنند و دستگاه تنفسی فوقانی آنها درگیر شده باید از حضور در سایر افراد خودداری کرده و به محل کار خود نیز نروند چون ناقل بوده و زنجیره وار کرونا را به دیگران منتقل می کنند.

به گفته مردانی، استفاده از ماسک در محیط خارج از خانه برای همه افراد ضروری است و همه ملزم به رعایت اصول بهداشتی هستند.

این عضو ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: کرونا بیماری نوپدیدی است که می توان از آن به عنوان پیچیده ترین تهدید سلامت بشر نام برد و منجر به مشکلات شدید تنفسی می شود، این ویروس از طریق تماس مستقیم با قطرات تنفسی یک فرد آلوده که می تواند ناشی از عطسه و سرفه باشد، منتقل می شود.

مردانی اظهار داشت: تماس با سطوح آلوده به ویروس و تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان می تواند راه دیگر انتقال ویروس به افراد باشد، ویژگی های این بیماری از جمله دوره مخفی و بدون علامت چند روزه، قدرت انتقال سریع و عدم پاسخ به درمان در بخشی از بیماران باعث شده نظام سلامت در مواجهه با این بیماری و همه گیری آن با چالش های پیچیده ای روبرو شود.

وی تاکید کرد: آموزش همگانی به منظور آگاه سازی، توانمندسازی و افزایش مشارکت جامعه با هدف رعایت اصول بهداشتی و توجه به توصیه های مسوولان بهداشتی از راههای پیشگیری و سرایت کرونا است و جلوگیری از تجمع افراد ایزوله کردن افراد مبتلا از مراحل اولیه بیماری، شناسایی افراد پر خطر و استفاده مناسب از وسایل حفاظت شخصی مهم ترین راهبرد های کنترل این بیماری است.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ویروس کرونا قادر است تا چندین ساعت بر روی سطوح بماند و استفاده مناسب از مواد گندزدا و ضدعفونی کننده برای از بین بردن آن نیز در کنترل آن نقش مهمی دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/0039Zw

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا بیمارستان مقابله با کرونا عضو ستاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۴۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد