Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر ورزش و جوانان گفت: گردشگری ورزشی در دنیا به عنوان یک صنعت درآمدزا از اهمیت زیادی برخوردار است و می‌توان با بهره‌گیری از رقمی که گردشگری ورزشی به خود اختصاص می‌دهد به درآمدهای ارزی کشور و فرایند توسعه کمک کنیم.

 «مسعود سلطانی‌فر» روز یکشنبه در آیین امضا تفاهم‌نامه توریسم ورزشی بین وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و همچنین میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: پنج سال قبل در چنین ایامی در زمان وزارت «محمود گودرزی» تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه بین ۲ وزارتخانه به امضا رسید و امروز با ابعاد متنوعی این تفاهم‌نامه را امضا می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت ورزش و جوانان و وزارت گردشگردی به اجماع خوبی برای تعامل بهتر رسیده و اشراف خوبی بر این نوع همکاری دارند.

وی اظهار داشت: گردشگری ورزشی در دنیا به عنوان یک صنعت درآمدزا بسیار مورد توجه است و ما نیز با استفاده از این بستر می‌توانیم با بهره‌گیری از رقمی که گردشگری ورزشی به خود اختصاص می‌دهد به درآمدهای ارزی کشور و فرایند توسعه کمک کنیم.

سلطانی‌فر ادامه داد: با تلاش بسیار و در دولت‌های مختلف زیرساخت مناسب برای میزبانی رویدادهای مهم بین‌المللی ورزشی فراهم شده است. ورزش‌ها و بازی‌های بومی محلی مورد اقبال گردشگران خارجی است و از این فرصت‌ها می‌توان به بهترین شکل بهره گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین گفت: برگزاری المپیک توکیو با وجود اینکه یکسال به تعویق افتاده، اما برگزاری آن در سال ٢٠٢١ در پرده‌ای از ابهام قرار دارد اما این رویدادها در توریسم ورزشی و گردشگری ورزشی برای گردش مالی تاثیرگذار است.

وی گفت: امروز پس از ۴٠ سال از عمر انقلاب، به غیر از ورزشگاه‌های ملی آزادی و تختی قبل انقلاب توانستیم مجموعه ورزشی نقش جهان، یادگار امام (ره)، ورزشگاه‌ غدیر اهواز و پارس شیراز ساخته شده و می‌توانیم میزبان رویدادهای بزرگ بین‌المللی باشیم.

وزیر ورزش گفت: ظرفیت‌های بسیار خوبی در برگزاری رشته‌های مختلف ورزشی داخل کشور و بویژه رشته‌های کویری نظیر رالی را داریم که بتوانیم میزبانی کنیم.

«مسعود سلطانی‌فر» پس از پایان این مراسم در جمع خبرنگاران حاضر و پاسخگوی سووالات آنان شد. وی گفت: توسعه کشور نیازمند توسعه سلامت است و ورزش هم ارزانترین ابزار برای برگزاری مسابقات و ایجاد نشاط به شمار می‌رود. همچنین ابزار مهمی برای وحدت و ارتقا غرور ملی است. در همین ایام اخیر مشکلات معیشتی زیادی به دلیل تحریم‌های ناعادلانه آمریکا و کرونا برای کشور ایجاد شد و به دنبال آن مشکلات اقتصادی به وجود آورد که البته پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا توسط تیم‌های باشگاهی شادی را در بین مردم ایجاد کرد که امیدوارم تداوم یابد.

وزیر ورزش تصریح کرد: سندی که پنج سال قبل مبادله کردیم برای همکاری ۲ وزارتخانه ورزش و میراث فرهنگی بود که برای تصویب سند توریسم ورزشی یک بلوغ خوبی بین مدیران و کارشناسان ۲ وزارتخانه بیشتر از گذشته فراهم شد تا از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

سلطانی‌فر ادامه داد: آسیب‌شناسی که از سند قبلی انجام دادیم براساس جلسه‌ای که با کارشناسان برای تصویب سند جدید برقرار شد به این نتیجه رسیدیم توریسم گردشی را فعال‌تر کنیم زیرا گردشگری زودبازده و اشتغالزایی سریع دارد و با سرمایه‌گذاری در این بخش می‌توان مشکلات اقتصادی را کاهش داد و توانمندی کشور را به دنیا نشان دهیم.

وی خاطر نشان کرد: در این تفاهمنامه از ظرفیت ورزش و گردشگری برای توسعه کشور استفاده می‌شود و گردش مالی بیشتری هم ایجاد می‌کنیم. زیر ساختار ورزشی کشور برای میزبانی فراهم است و می‌توانیم میزبانی مسابقات بین‌المللی و جهانی باشیم و با خاتمه تحریم‌ها میزبانی ما توسعه می‌یابد از طرفی تلاش داریم میزبانی جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۲۷ باشیم.

«علی‌اصغر مونسان» وزیر گردشگری و میراث فرهنگی هم گفت: مشترکات زیادی بین دو وزارت ورزش و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری وجود دارد.

وی اظهار داشت: یکی از بخش‌های توسعه رفاه اجتماعی در کشور بخش گردشگری و ورزش است که هر دو بخش از درجه اهمیت بالایی برخوردار است، به خصوص برای ایجاد نشاط در جامعه که در حال حاضر خیلی جامعه به آن نیاز دارد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گردشگری ورزشی ورزش و جوانان میراث فرهنگی سلطانی فر وزیر ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد

عباس آرگون، نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران در گفت و گو با خبر نگار مهر در خصوص کاهش قیمت ارز و بازگشت دلار به نزدیکی دامنه ۵۰ هزار تومان گفت: آن بخشی از بحث نوسانات ارز که مربوط به هیجانات ناشی از تنش‌های سیاسی و منطقه‌ای است، فروکش کرده و به نوعی با سپری شدن این دوره، شاهد کاهش قیمت ارز هستیم. طبیعتاً بعد از بازگشت آرامش به بازار ارز می‌شد انتظار کاهش و اصلاح قیمت‌ها را هم داشت که این اتفاق افتاد.

وی ادامه: در بخش بعدی و نگاه بلندمدت به بازار، باید به افزایش قیمت ارز ناشی از تورم اشاره کرد که همچنان لازم است نرخ ارز متناسب با شرایط تورمی یا نزدیک به‌آن تعدیل شود، در غیر این صورت باید انتظار افت صادرات و رونق واردات را داشت که ناخواسته ما را دوباره به سمت افزایش قیمت ارز هدایت می‌کند. در واقع نرخ ارز باید خود را با توجه به شرایط اقتصادی کشور با تورم تطبیق دهد تا صادرات هم از توجیه و رونق لازم برخوردار شود.

این فعال اقتصادی به تاثیر مثبت سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان در کنترل نوسانات اخیر بازار اشاره کرد و گفت: سفر محمدرضا فرزین به عربستان را هم می توان شوک مثبتی به بازار ارز محسوب کرد، چراکه هر چقدر ما روابط بین‌المللی خود را با کشورهای منطقه و جهان توسعه دهیم و به نوعی دیپلماسی فعالی در این خصوص داشته باشیم، قطعاً شاهد تاثیرات مثبت آن خواهیم بود. در نتیجه سفر فرزین به عربستان نیز توانست در کنترل و مهار انتظارات تورمی ناشی از تنش‌های منطقه ای تاثیر گذار باشد و نرخ دلار را کاهش دهد.

آرگون به لزوم حفظ ثبات و آرامش در بازار ارز تاکید کرد و افزود: بی تردید آرامش سیاسی و منطقه ای می‌تواند جلوی افزایش قیمت ها و التهاب بازار را بگیرد و در مساله انتظارات تورمی هم تاثیرگذار باشد. به هر حال رسیدن به این شرایط نیازمند تدوین و اجرای برنامه‌هایی با توجه به واقعیت‌هاست که یکی از آنها تعدیل نرخ ارز با نرخ تورم است. ضمن اینکه تصمیمات کارشناسی شده و منطقی در روند حمایت و تسهیل افزایش صادرات نیز می تواند در ایجاد ثبات بازار تاثیرگذار باشد.

کد خبر 6093848 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • افزایش درآمد گردشگری ترکیه
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام