Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مهدی افشار,مسوول اداره تعزیرات حکومتی تویسرکان با بیان اینکه امسال  ۵۷۵ فقره پرونده در حوزه کالا و خدمات، ۱۲۵ فقره پرونده بهداشتی و پنج فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز تشکیل شده است اظهار کرد: از این تعداد ۵۶۴ فقره پرونده کالا و خدمات و ۱۱۵ فقره پرونده بهداشت و پنج فقره پرونده قاچاق کالا مختومه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عمده تخلفات را  درج نکردن قیمت، گران فروشی، عرضه خارج از شبکه  و اعلام ناموجودی کالا بیان کرد .

مسوول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان تویسرکان مبلغ جریمه داده شده به تخلفات در فرصت زمانی حدود هفت ماهه امسال را ۷ میلیارد و ۱۷۶ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: پرونده مهمی که اخیرا شکل گرفته مربوط به عرضه خارج از شبکه کُنجاله سویا بوده است.

افشار با اشاره به اینکه محموله کُنجاله از آن یک مرغداری، به قصد جابجایی از شهرستان تویسرکان به اراک بارگیری شده بود گفت: میزان محموله کشف شده ۲ تن ۳۷۰ کیلوگرم به ارزش ۶۳ میلیون ۹۹۰ هزار ریال اعلام شد . متهم به مبلغ ۱۲۷ میلیون ریال جریمه و کُنجاله سویا هم در بین مرغداری‌هایی که نیاز داشتند، توزیع شد.

او با بیان اینکه پس از بررسی مشخص شد مرغداری‌های غیرفعال بدون اینکه جوجه‌ریزی داشته باشند، نهاده از سهمیه شهرستان دریافت می‌کنند‌ افزود: این مرغداری‌ها غیرقانونی نهاده دریافت می‌کردند در حالی سهم بسیاری از مرغداری‌های فعال از نهاده کم و یا اصلا نهاده به آن‌ها نمی‌رسید.

مسوول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان تویسرکان با تاکید بر اینکه موضوع این‌ مرغداری‌های متخلف در دادستانی مطرح است و به احتمال قوی منجر به پرونده شود چراکه در نظام اقتصادی کشور اخلال ایجاد شده یادآور شد: نهاده‌‌های دریافتی توسط مرغداری‌های متخلف در جای دیگر فروش رفته و وارد شهرستان نمی‌شود و یا به شهرهای مجاور انتقال داده می‌شده است.

افشار بیشترین پرونده‌های دارنده تخلف بهداشتی را مربوط به نواقص بهداشتی با عنوان رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، نداشتن کارت تندرستی، نزدن ماسک، نداشتن دستگاه پُز واحدهای صنفی دانست .

او  درباره متناسب نبودن میزان جریمه با جرم گفت: متاسفانه مجازات پیش‌بینی شده در نظام صنفی مصوبه سال‌های قبل و با شرایط فعلی تناسب ندارد، بنابراین بازنگری آن به مجلس پیشنهاد داده شده است.

مسوول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان تویسرکان با اشاره به اینکه خوشبختانه قاچاق کالا در این شهرستان خیلی کم است، از تاثیرگذاری بالای ساماندهی خرید و فروش چوب در شهرستان بر کاهش قاچاق چوب سخن به میان آورد و اضافه کرد: با صدور پروانه فعالیت و ایجاد محدویت‌هایی برای این مراکز با کمک دادستانی و اداره صنعت،معدن و تجارت، ورود و خروج چوب سامان داده شد.

او در بخش دیگر از سخنانش از ورود دادستانی به موضوعات تنظیم بازار در شهر تویسرکان خبر داد و گفت: نماینده دادستان با همکاری تعزیرات، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، مرکز بهداشت و درمان و اماکن نیروی انتظامی از همه واحدهای صنفی سطح شهر و روستاهای شهرستان به مدت دو ماه بازدید و بازرسی داشتند.

افشار  احیای کشتارگاه مرغ طلایی را نتیجه تلاش و پیگیری دادستانی تویسرکان دانست.

انتهای پیام/غ

منبع فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرستان تویسرکان فقره پرونده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۵۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود

رئیس قوه قضائیه در بازدید از انبار اموال تملیکی هرمزگان به وزیر دادگستری دستور داد تا آن دسته از پرونده‌های اموال تملیکی که در تعزیرات مورد رسیدگی قرار می‌گیرند را با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس،ب ازدید از یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، بخش پایانی حضور میدانی رئیس قوه قضاییه در مجتمع بندری شهید رجایی بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان این بازدید، از وضعیت ساماندهی کالاها و اقلام در انبارهای تملیکی استان هرمزگان اعلام رضایت و بر استمرار این روند تاکید کرد.

وی گفت: تصویر امروز انبارهای اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است گزارش‌هایی هم که به بنده رسیده است نشان می‌دهد در دیگر انبارها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

رئیس قوه قضاییه در این بازدید به وزیر دادگستری دستور داد تا آن دسته از پرونده‌های اموال تملیکی که در تعزیرات مورد رسیدگی قرار می‌گیرند را با سرعت و دقت بیشتری تعیین تکلیف کنند.

اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در این بخش از بازدید رئیس قوه قضائیه گفت: میانگین اظهارنامه کالاهای متروکه واصل شده به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در هر سال، در دو سال گذشته به بیش از 3 هزار فقره رسیده است و این در حالی است که این میزان در حد فاصل سال‌های 1390 تا 1400، تنها 430 فقره بوده است.

وی افزود: در حالیکه از ابتدای سال 1390 تا سال 1400، در مجموع چهار هزار و 730 فقره اظهارنامه کالاهای متروکه به سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان ارجاع شده بود، این میزان طی سال‌های 1401 ‌و 1402، به بیش از شش هزار فقره رسید که از این تعداد بالغ بر چهار هزار و 212 فقره تعیین تکلیف شدند.

اجتهادی همچنین با اشاره به دستور دو سال پیش رئیس دستگاه قضا مبنی بر تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر محموله 4 هزار تنی گچ‌های فاسد در یکی از انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان، از انجام این مهم و خروج محموله مذکور از بندر شهید رجایی خبر داد.

«فتحی» مدیر کل اموال تملیکی استان هرمزگان نیز در جریان این بازدید ضمن قدردانی از اقدامات گسترده مجموعه قضایی استان هرمزگان در راستای ساماندهی وضعیت اموال تملیکی، گفت: رئیس کل و معاونان دادگستری استان هرمزگان برای سامان دادن به وضعیت اموال تملیکی، علاوه بر انجام مسئولیت‌های خود، وَرای حیطه‌ی وظایف و تکالیف‌شان نیز اقدامات مؤثر و قابل توجهی را انجام داده‌اند؛ این اقدامات و‌ پیگیری‌های مُجدانه، به مدیران اموال تملیکی نیز در اجرای وظایف و تکالیف‌شان، شجاعت و انگیزه داد.

وی همچنین از تعیین تکلیف و امحاء فنی 90 درصد از ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان خبر داد و در ادامه گفت: نخستین انبارگردانی بندر شهید رجایی در سال گذشته صورت گرفت و ما امروز می‌توانیم با صراحت اعلام کنیم که چه کالاهایی و به چه تعداد در این بندر وجود دارند. شایان ذکر است، پس از ورود مجدانه و پیگیرانه قوه قضاییه به موضوع ساماندهی انبارهای بنادر، گمرکات و اموال تملیکی و مساعدت سایر قوا و دستگاه‌ها، انقلابی در این مقوله صورت گرفته تا جایی که استان‌های سراسر کشور به صورت گسترده نسبت به تعیین تکلیف کالا‌های موجود در این انبارها، اقدامات مقتضی را صورت دادند و از این طریق ضمن حفظ حقوق دولتی و عمومی، مبالغ زیاد و معتنابهی به بیت‌المال و خزانه کشور مسترد شده است.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند