Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری جماران: در روزهای گذشته خبری در برخی رسانه های عربی منتشر شد که کامیون های توقیف شده ای را در عراق با محموله های دارو نشان می داد. هنوز چند ساعت از انتشار این خبر نگذشته بود که برخی رسانه های وابسته به آمریکا و رژیم سعودی نوشتند «این محموله های دارو متعلق به ایران بوده و برای فروش به عراق ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» ادعایی که خیلی زود از سوی مسئولین ایرانی رد شد. 

در همین رابطه، رئیس ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران و عراق گفت: برخی به دنبال این هستند که روابط اقتصادی میان ایران و عراق را تحت الشعاع قرار دهند. آنچه مسئولین گمرک در این خصوص ارائه کردند، روایتی درست از واقعیت بود.

حسن دانایی فر در گفت و گو با جماران به موضوع ترانزیت محموله توقیف شده دارو در عراق واکنش نشان داد و گفت: متاسفانه هر چند وقت یکبار به چنین موضوعاتی دامن زده می شود. به عنوان مثال، گفته بودند مواد غذایی فاسد شدنی غیرمجاز از مرزهای عراق و ایران ردو بدل می شود و تخلفاتی صورت می گیرد.

وی اجفزود: این اخبار به حدی شدت گرفت که نخست وزیر محترم عراق از سه نقطه مرزی با ایران بازدید کرد. در نهایت معلوم شد که گزارش های نقل شده چندان انگیزه های بهداشتی نداشته، بلکه توام با انگیزه های سیاسی و اقتصادی بوده است. 

دانایی فر ادامه داد: برخی به دنبال این هستند که روابط اقتصادی میان ایران و عراق را تحت الشعاع قرار دهند. آنچه مسئولین گمرک در این خصوص ارائه کردند، روایتی درست از واقعیت بود.

او بیان کرد: مسئولین گمرک در مصاحبه های خود اعلام کرده اند که موضوع تنها مربوط به ترانریت بوده است. محموله های ترانزیتی زیادی مابین ایران و عراق جابه جا می شود و این ماجرا امری عجیب نیست. کالاهایی را که واردکنندگان از کشورهای دیگر خریداری کرده اند، از طریق ایران به مقصد عراق ترانزیت می کنند.

وی در پایان گفت: این نوع خبرسازی ها، شیطنت رسانه ای آمریکایی ها، اسرائیلی ها و سعودی ها برای تخریب روابط تجاری میان ایران و عراق است. آنها حجم مبادلات سالانه 9 میلیارد دلار میان دو کشور ایران و عراق را برنمی تابند. به همین دلیل اقدام به تبلیغات رسانه ای این چنینی می کنند.

به گزارش جماران، مطابق اعلان گمرک جمهوری اسلامی ایران از ابتدای سال ۹۹ تا ۲۶ مهرماه، هزار و ۶۵۴ تن دارو که بخشی از آن پتاسیم کلاولانات، انسولین، واکسن‌های دامپزشکی، پنی‌سیلین و مشتقات آن، آنتی‌بیوتیک‌ها، باندهای استریل و پانسمان، الکل، زینک اکساید، چسب لوکوپلاست و... بوده از پنج کشور ترکیه، هندوستان، اندونزی، چین و امارات متحده عربی و از مرزهای بازرگان و منطقه ویژه شهید رجایی وارد و سپس از مرزهای غربی به مقصد عراق ترانزیت شده است. این داروها از جمله محموله اخیر کاملا غیرایرانی بوده که تجّار عراقی از کشورهای دیگر برای مصرف در عراق خریداری کرده‌اند.

 

 

اخبار مرتبط سه واکنش رسمی به ماجرای توقیف داروهای قاچاق در عراق ناگفته‌هایی از حضور سردار سلیمانی در عراق از زبان سفیر پیشین ایران در بغداد اهداف پنهان در پس مداخلات منطقه ‌ای آنکارا چیست؟ وزیر خارجه عراق چه پیامی برای روحانی برد؟ عکسی از دیدار وزیر خارجه عراق با روحانی با فاصله اجتماعی

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا محموله های دارو عراق محموله داروی قاچاق سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی روابط اقتصادی ایران و عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۵۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهورایران به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و ونزوئلا گفت: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

وی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌نماید، از اهمیت بسزای برخوردار است.

آشتیانی تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وزیر دفاع ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار کرد: متاسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.
آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.
معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاست های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

آقای کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم های کشورهای غربی هستند گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا( سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت های زیمباوه را برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران بیشتر می کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه های مختلف اعلام کردند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901020

دیگر خبرها

  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی