Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار رشت اعتمادسازی و تقویت باورهای دینی را دو لازمه اساسی ترویج فرهنگ وقف در جامعه دانست و گفت: در راستای اعتمادسازی در زمینه وقف، باید این اعتماد برای مردم ایجاد شود که هرگونه وقف در همان زمینه و نیتی که واقف انجام داده است، اجرایی می‌شود.

علی فتح‌اللهی در نشست با رئیس و کارکنان اداره اوقاف رشت که به مناسبت دهه وقف انجام شد با اشاره به تاکیدات دین مبین اسلام به امر وقف به عنوان یک عمل بسیار مهم و اثربخش در بهبود امورات جامعه، اظهار کرد: اهمیت این عمل نیک از این رو است که شخص پس از سال‌ها تلاش، نتیجه تلاش خود را در راه خداوند در امور خیریه وقف می‌کند که نشان از اوج معنویت و اعتقادات فرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وقف غیر از اموال در زمینه‌های دیگر از جمله علم، وقت، مهارت و سایر امور نیز امکان پذیر است، افزود: اگر بتوانیم فرهنگ وقف را در جامعه ترویج و نهادینه نماییم بسیاری از مشکلات امروز جامعه قابل رفع خواهد بود.

فتح‌اللهی اعتمادسازی و تقویت باورهای دینی را دو لازمه اساسی ترویج فرهنگ وقف در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: در راستای اعتمادسازی در زمینه وقف، باید این اعتماد برای مردم ایجاد شود که هرگونه وقف در همان زمینه و نیتی که واقف انجام داده است، اجرایی می‌شود.

فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر لزوم تقویت باورهای دینی به عنوان دومین مولفه تاثیرگذار در ترویج فرهنگ وقف، گفت: اگر باورهای دینی در جامعه تقویت شود و اثرات وقف در جامعه و زندگی واقف به درستی تشریح شود، مطمئنا شاهد افزایش میزان وقف در جامعه خواهیم بود.

وی با اشاره به وجود بقاع متبرکه بسیار مهم در سطح شهرستان رشت از جمله بقعه خواهر امام و بقعه امامزاده‌هاشم، تصریح کرد: این آمادگی وجود دارد از طریق اعتبارات دولتی و کمیته برنامه ریزی، حمایت لازم جهت ساماندهی و بازسازی این بقاع ارزشمند اختصاص یابد.

فتح‌اللهی با بیان اینکه بسیاری از اراضی بخش لشت‌نشا در حوزه اوقاف قرار دارد، گفت: متاسفانه به دلایل مختلف که ریشه در گذشته دور دارد، مشکلاتی برای مردم منطقه در خصوص دریافت سند وجود دارد که با پیگیری نمایندگان مجلس در سطح ملی، امیدواریم مشکلات مردم این بخش نیز هر چه سریعتر رفع شود.

فرماندار رشت با اشاره به وجود ظرفیت‌ها در برخی از بقاع متبرکه جهت احداث و راه اندازی بازارچه عرضه محصولات و تولیدات محلی، گفت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نامگذاری شده است باید از همه ظرفیت‌های موجود جهت حمایت از تولیدات مختلف از قبیل صنایع دستی و تولیدات کشاورزی و صنایع غذایی بومی بهره گرفته شود.

گفتنی است؛ در پایان این نشست با اهدای حکمی از سوی حجت‌الاسلام اشکوری، رئیس اداره اوقاف رشت، فرماندار شهرستان رشت خادم افتخاری حرم مقدس خواهر امام رضا(ع) شهر رشت شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری هفته وقف فرماندار رشت تقویت باورهای دینی ترویج فرهنگ وقف وقف در جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

 محمد کرمی  در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • همت معلمان، زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • شوراها عملکردهای خود را به مردم اطلاع رسانی کنند
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • لزوم ترویج روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی در جامعه
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود