Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا معلم یا مدیر مدرسه هستید و از اشکالات فراوان «شاد» به ستوه آمده‌اید؟ آیا والدین دانش‌آموز هستید و مجبورید برای بهره‌مندی دلبندتان از آموزش مجازی، چندین پیام‌رسان ایرانی و خارجی برایش نصب کنید؟ همه شما متخلف و مخاطب سخنان امروز وزیر آموزش و پرورش هستید!
به گزارش «تابناک»، در حالی که والدین دانش‌آموزان و حتی اولیای مدارس به شدت از ضعف‌های شاد و ضرورت استفاده از چندین و چند پیام رسان و بستر آموزش آنلاین گلایه مندند، وزیر آموزش و پرورش بر کافی بودن «شاد» اصرار دارد و تاکید می‌کند که اگر کسی نگران آموزش مجازی است، می‌تواند سراغ آموزش حضوری برود و در کلاس‌های درس در مدارس حضور پیدا کند!
باور کنید یا نه، این سخنان حاجی میرزایی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به واگویه گلایه‌های خانواده‌هایی است که می‌بینند دانش آموزانشان دل به درس نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: به عنوان متولیان آموزش و پرورش از ابتدا توصیه‌مان به خانواده‌ها این بوده و الان هم هست که آموزش حضوری بهترین و با کیفیت‌ترین آموزش است؛ ارتباط چهره به چهره معلم و دانش‌آموز و ارتباط همسالان با هم ویژگی‌های بسیار زیادی دارد و امتیازات بسیار زیادی دارد که قابل مقایسه با آموزش مجازی نیست.
وی افزود: خبری گرفتم که بسیاری از کشور‌های اروپایی که محدودیت تردد ایجاد کردند و ساعاتی از شب را تقریبا به صورت حکومت نظامی اعلام کردند که فردی حق تردد ندارد، اما مدارس را نبستند. مدارس باید باز و فعال باشد و ما ترجیح‌مان این است که بچه‌ها حضوری در مدرسه باشند؛ بنابراین خانواده‌هایی که نگران هستند از آموزش حضوری استقبال کنند و با مراجعه به مدرسه از میزان رعایت مقررات بهداشتی در مدرسه هم اطمینان حاصل کنند.
البته وزیر آموزش و پرورش پیش از این هم این نسخه را برای عموم مردم پیچیده و در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و به یکباره اعلام کرده بود که بی توجه به مصوبات ستاد کرونا و ملاحظات فراوان پیرامون این بیماری، همه مدارس به صورت حضوری دایر خواهند بود و دانش آموزان موظف به حضور در کلاس‌ها هستند؛ تصمیمی که با شکل گیری موج وسیع و بی سابقه انتقاد‌ها تغییر کرد، اما سخنان امروز حاجی میرزایی نشان می‌دهد که برآمده از باور قلبی وزیر بوده است.
اما آیا واقعا شاد بی اشکال است و گلایه‌ها در خصوص آن، بی مورد؟ پاسخ حاجی میرزایی به برخی سوالات در این خصوص، حکایت از اذعان وزیر به اشکالات شاد دارد: «در برخی ساعات روز که به دلیل ترافیک بالا با مشکلاتی مواجه می‌شویم، بخشی نیازمند این است که زیرساخت فنی شاد توسعه پیدا کند که همراه اول برای تقویت آن اقدام کرده است و وزارت ارتباطات هم برای حمایت از آن‌ها قول مساعدت داده است.»
وی در ادامه به صورت تلویحی تاکید می‌کند که این مشکل به قدری بزرگ است که مجبور شده اند زمان برگزاری کلاس‌ها را در شاد توزیع کنند و حتی «ساعات ۱۰ تا ۱۲ که با ترافیک بیشتری مواجه هستیم، تلاش کردیم حجم کمتری از بار را متوجه شبکه کنیم.» اشکالی که قرار است با تدابیری از جمله توزیع بار ترافیکی سرور‌های شاد در پنج قطب کشور (آذربایجان شرقی، فارس، تهران، خراسان و اصفهان) رفع شود.
اما تا زمانی که مشکل رفع نشده تکلیف چیست؟ آیا می‌بایست منتظر ماند تا ایرادات شاد رفع شود یا بهتر است به روش‌های دیگر آموزش مجازی را ادامه داد؟ مدارس و دانش آموزان راه حل دوم را اتخاذ کرده و برای رفع کمبود‌های شاد، چندین پیام رسان دیگر نصب کرده و حتی از بستر‌های دیگر آنلاین برای آموزش بهره گرفته اند که در کنار مزایایشان، اشکالاتی هم دارند، از جمله اینکه هزینه بر هستند.
تدبیری که وزیر آموزش و پرورش آن را تخلف می‌خواند و تاکید دارد: «مدارس اجازه ندارند که از سایر پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند؛ شاد امکانات خیلی خوبی را در اختیار آن‌ها قرار داده است و ظرفیت و تنوع خدماتی که الان در شاد وجود دارد در هیچ یک از سرویس‌های خدمت رسان آموزشی وجود ندارد. خوشبختانه روز به روز میزان استفاده از شاد افزایش یافته و مشکلات آن کاهش می‌یابد.»
دفاع تمام قد وزیر از شاد که پیشتر هم بروز و نمود یافته بود، اما اکنون به جایی رسیده که وی مدعی شده در صورت اطلاع از استفاده از پیام رسان دیگری به جز شاد در مدارس، این تخلف را در آموزش و پرورش در دستور رسیدگی قرار خواهند داد و احتمالا مجازات و تنبیه‌هایی متوجه متخلفین خواهند نمود. ادعایی بزرگ که حکم فراخوانی عمومی برای اعلام تخلف‌های مدارس در این خصوص به ادارات و وزارت آموزش و پرورش را دارد! تخلفی که بعید است هیچ مدرسه‌ای مرتکبش نشده باشد، اما وزیر ترجیح می‌دهد آن را ندید گرفته و به دفاع بی حد و حصرش از شاد ادامه دهد!  

منبع: تابناک

کلیدواژه: جریمه کرونایی چالش مومو تحریم های تسلیحاتی مذاکرات لبنان و اسرائیل هوشیار زیباری انسولین شاد وزارت آموزش و پرورش پیام رسان تخلف جریمه کرونایی چالش مومو تحریم های تسلیحاتی مذاکرات لبنان و اسرائیل هوشیار زیباری انسولین وزیر آموزش و پرورش آموزش مجازی پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه متفاوتی دارند و شهریه مدارس با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، تعیین می‌شود. - اخبار استانها -

رضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در سراسر کشور بیش از 18 هزار مدرسه غیردولتی و بیش از 20 هزار آموزشگاه وجود دارد، گفت: در استان کرمان قریب هزار و 100 مدرسه غیردولتی وجود دارد که در امر آموزش دانش آموزان به کمک آموزش و پرورش آمده‌اند.

وی با بیان اینکه شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، متفاوت است، افزود: نیروی انسانی، فضا، تجهیزات و امکانات از جمله عوامل سهیم در تعیین شهریه مدارس غیردولتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، ادامه داد: شهریه این مدارس با توجه به آیین‌نامه و موادی چون محل مدرسه، اجاره مدرسه، امکانات مدرسه، هوشمند بودن، استفاده از سالن‌های ورزشی و فوق برنامه‌ها مشخص می‌شود.

وی با اشاره به روند تصویب نرخ شهریه مدارس غیردولتی، بیان کرد: شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که به دانش آموزان ارائه می‌شود از سوی مؤسس تعیین شده و ادارات آموزش و پرورش شهریه پیشنهادی را بررسی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه ممکن است آموزش و پرورش رقم شهریه پیشنهادی از سوی مؤسس را تایید یا تعدیل کند، افزود: در ادامه نرخ شهریه به شورای سیاست‌گذاری مدارس و مراکز غیر‌دولتی ارجاع می‌شود و در آنجا برای نرخ شهریه تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال تمام مدارس غیردولتی ما شهریه متفاوتی دارند، گفت: اولیا می‌توانند از سایت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به آدرس https://mosharekatha.ir/  مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر خود را مشاهده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه والدین می‌توانند با وارد کردن نام یا کد مدرسه در سامانه مشارکت‌ها از مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر مطلع شوند، ادامه داد: با جمع ارقامی که در بخش استعلام شهریه وجود دارد مانند شهریه فوق برنامه درسی، شهریه مکمل و شهریه تابستانی رقم کلی شهریه مدرسه مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اداره مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش به همراه اداره بازرسی، حراست و آموزش‌ها بر مدارس غیردولتی نظارت دارند، گفت: در سایت شهریه آموزش و پرورش شهریه تمام مدارس مشخص است؛ همچنین میزان شهریه با فوق برنامه‌ها باید روی دیوار حسابداری مدرسه نصب شده باشد.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است