Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیفیت استفاده دانش آموزان از شبکه اجتماعی (شاد) به ظرفیت فناوری ارتباطات، شبکه اینترنت و دستگاه‌های هوشمند خانواده‌ها و معلمان بستگی دارد. خبرگزاری میزان- در ایام کرونا، دانش آموزان، بخصوص دانش آموزان استثنایی از نواقص زیادی رنج می‌برد، مشکلاتی از قبیل پایین بودن و قطعی پی در پی اینترنت برای آموزش آنلاین، عدم دسترسی خانواده‌ها به آموزش مجازی و بیشتر دانش‌آموزان استثنایی به آموزش‌های مجازی دسترسی نداشتند یا آموزش مجازی برای این کودکان، خود دارای مشکلاتی است که برای جبران این کاستی‌ها اقداماتی دیربهنگام صورت گرفته، که این اقدامات هم دارای نواقصی اگر نباشد و برای جایگزینی آن اقدامی صورت نگرفته است،  آموزش تلویزیونی، مجازی و تهیه درسنامه‌ها و آموزش حضوری برای این کودکان دارای مشکلاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
برنامه شاد نمی‌تواند برای دانش آموزان استثنایی برنامه کاملی باشد و تمام نیاز‌های این دانش آموزان را برطرف کند. برای اینکه بتوانیم نوشتار را به صوت تبدیل کنیم یا صوت را به نوشتار برگردانیم کارگروهی در سازمان تشکیل شده است تا با سایر شرکت‌ها و سازمان‌ها تماس برقرار کند و در صورت امکان این کار را به انجام برساند.
با توجه به اینکه شبکه شاد برای دانش‌آموزان استثنایی دیرتر تست شده بود، بعد از گذشت چندماه بالاخره آموزش و پرورش برنامه شاد برای کودکان استثنایی را با تاخیر از آغاز مدرسه‌ها، در مرحله تست قرار داده است. تا اینکه افرادی مثل معلمان رابط تلفیقی، معلمان مراکز مشکلات یادگیری و همکاران مشاوره و توانبخشی، که در سال تحصیلی گذشته نتوانستند در شبکه شاد حضور پیدا کنند، امسال با تاخیر دسترسی لازم را کسب کردند و فعالیت‌های خود را در شبکه شاد آغاز کردند.
اینکه آموزش و پرورش با تاخیر برنامه شاد را برای کودکان استثنایی طراحی کرده، از یک طرف؛ و از طرف دیگر، آیا مشکلات این کودکان حساس و خانواده‌ی آن‌ها از قبیل آموزش این کودکان و هزینه‌های وسایل آموزشی این کوکان بسیار بالاست، آن‌ها در مقایسه با خانواده دانش‌آموزان معمولی بسیار کم می‌توانند در آموزش مجازی مدارس به فرزندانشان کمک کنند، هموز خیلی از این خانواده‌ها اصلا گوشی هوشمند ندارند و به تناسب، بچه‌ها هم از آموزش بی بهره‌مند می‌شوند و کسی پاسخگوی نیاز بچه‌های استثنایی نیست.

تولید و آموزش، محتوای درسی برای کودکان استثنایی و دارای شرایط خاص در اوضاع کرونایی بسیار مشکل است، تعطیلی مدارس برای دانش‌آموزان استثنایی مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده است. آموزش این کودکان سخت است و مهم‌ترین موضوع مشارکت مسیولین آموزشی وخانواده ها، تهیه وسائل لازم در امر آموزش در خانه می‌باشد. تولید محتوا‌ی آموزشی که نیاز به هزینه بسیاری است.
کیفیت استفاده دانش آموزان از شبکه اجتماعی (شاد) به ظرفیت فناوری ارتباطات، شبکه اینترنت و دستگاه‌های هوشمند خانواده‌ها و معلمان بستگی دارد. با این حال زیرساخت‌های لازم توسط آموزش و پرورش برای دانش آموزان استثنایی دچار نقص است هنوز به طور کامل مهیا نشده است.   بیشتر بخوانید:
آقازاده‌ها بیشتر در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند یا در مدارس غیرانتفاعی؟   آغاز فعالیت مدارس استثنایی در شبکه شاد
 مجید هداوند معاون برنامه‌ریزی و توانبخشی سازمان استثنایی با اشاره به برخی ابزار‌های کمکی مورد نیاز دانش‌آموزان گروه‌های هفت‌گانه با نیاز‌های ویژه برای استفاده از امکانات آموزش مجازی گفته بودکه، نرم‌افزار‌های مختلف برای گروه‌های استثنایی پرداختند که یکی از این ابزار‌ها نرم‌افزار گویاساز برای آسیب‌دیدگان بینایی است که در این حوزه ۴ نرم‌افزار مختلف موجود است که معروف‌ترین‌شان نرم‌افزار «تاک بک» (Talk Back) است که این نرم‌افزار را به کارگروه فنی شبکه شاد ارائه شده است و فعلا در حال بررسی شرایط نصب نرم‌افزار روی اپلیکیشن شاد است که اگر قابلیت نصب وجود داشته باشد، روی شاد نصب شود و اگر این قابلیت موجود نبود از طریق سایر پیام‌رسان‌ها اقدام به نصب نرم‌افزار صورت خواهد گرفت.     انتهای پیام/ برچسب ها: کودکان استثنایی آموزش مجازی برتامه شاد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کودکان استثنایی آموزش مجازی برای دانش آموزان استثنایی برای کودکان استثنایی آموزش و پرورش آموزش مجازی برنامه شاد خانواده ها نرم افزار شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اعلام زمان آغاز نوبت گیری ارزیابی هوشی/روانی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه های دوم به چهارم، سوم به پنجم وچهارم به ششم وجهش برای بار دوم با رعایت شرایط ومشروط به رای کمیسیون (منطقه) وسایر مقررات مربوط است.

محمدی افزود: جهش از پایه اول به سوم وجهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) وثبت شماره وتاریخ آن درسامانه سیدا است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان اظهار کرد: مدیران محترم مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه ودر صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می کنند.

محمدی تصریح کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

وی تصریح کرد: جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریست و خانواده ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان در ادامه با اشاره به آمارشرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

کد خبر 6093082

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی