Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه رسالت گفت‌وگویی با فؤاد ایزدی، کارشناس امور بین‌الملل انجام داده است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.
- تحریم تسلیحاتی ذیل قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل ۱۹۲۹ اعمال شد و در این قطعنامه آمده است اگر ایران دررابطه با مباحث هسته‌ای شروع به مذاکره کند این تحریم‌ها برداشته خواهد شد. با این‌حال به جای این‌که در قطعنامه ۲۲۳۱ این تحریم‌ها نباشد، وزیرخارجه آمریکا گفت که این تحریم‌ها باید ادامه دار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت روحانی ادامه‌دار بودن تحریم‌ها را قبول کرد
۵سال پیش که مذاکرات جاری بود، روسیه و چین حاضر بودند این تحریم‌ها برداشته شود، اما ایران ادامه‌دار بودن آن‌ها را قبول کرد. چراکه مسئولان دولت روحانی به برجام علاقه‌مند بودند و اگر ادامه محدودیت‌های هسته‌ای را قبول نمی‌کردند برجام با مشکل مواجه می‌شد.
زمان لغو محدودیت‌های هسته‌ای فرارسیده
- اکنون زمان لغو محدودیت‌های هسته‌ای فرارسیده است اما به دلیل برجام با تأخیر برداشته می‌شود.
متأسفانه در برجام هم امتیاز هسته‌ای دادیم و هم امتیازی برای تمدید چندساله این محدودیت‌ها و این در حالی است که طرف مقابل این امتیازها را گرفت و محدودیت‌ها همچنان باقی مانده و هیچ اقدامی نیز نکرده است.
- آمریکایی ها اعلام کردند که از مکانیسم ماشه استفاده کرده و تمام تحریم‌ها بازگشته است. آن‌ها از این ادعا استفاده می‌کنند و شرکت و کشورها را تحریم می‌کنند. اما ایران نیز براساس قطعنامه ۲۲۳۱ حرف خودش را می‌زند.
- سایر کشورها در لفظ و سخن با ایران در این موضوع همراه هستند، اما از آنجاکه آمریکا معتقد به قانون جنگل است هرکاری که زورش برسد را اعمال می‌کند و هرکس نتواند حرف زور خود را تحمیل کند کاری از دستش بر نمی‌آید. 
بایدن نیز مانند ترامپ دشمن ایران است
بایدن هم از تحریم‌های ترامپ استفاده می‌کند، چراکه او نیز مانند ترامپ دشمن ایران است.
اگر هم بایدن بخواهد امتیازی به ایران بدهد و رئیس‌جمهور آمریکا شود، مانند همان دوره‌ای که معاون اوباما بود احتمال دارد امتیازهای بسیار محدودی را روی کاغذ به ایران بدهد. اما تجربه ثابت کرده است که آمریکایی‌ها حتی امتیازهای محدود را نیز روی کاغذ به ایران نمی‌دهند. 
نقد بایدن به ترامپ درباره خروج از برجام
نقدی که بایدن به ترامپ دارد این نیست که چرا ترامپ از برجام خارج شده و کار غیراخلاقی کرده است. بلکه به ترامپ می‌گوید تو از برجام خارج شد‌ه‌ای و یک اهرم فشار بر ایران را از دست داده‌ای و اکنون ایران هرکاری بخواهد در منطقه می‌کند.
- بایدن معتقد است سیاست ترامپ علیه ایران موفق نبوده است. اما چرا؟ به این دلیل که نتوانسته است ایران را به خوبی مدیریت و محدود کند.

منبع: تقریب

کلیدواژه: محدودیت های هسته ای محدودیت ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم محدودیت را یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و گفت: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم. البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ضمن آرزوی موفقیت و پیروزی برای کشور در عرصه‌های ملی و بین المللی ابراز داشت: خوشبختانه رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در طول دوران رهبریشان و حتی قبل از آن، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص علاقه‌مند به پیشرفت و توسعه کشور از جنبه‌های مختلف شناخته می‌شده‌اند و هر کجا مدیریت میدانی به دست ایشان بوده و مانعی وجود نداشته، نتایج خوبی را همراه داشته است.

وی با اشاره به جایگاه برجسته رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در دید رهبران دنیا اظهار داشت: ایشان قدم‌هایی بلندی برداشته‌اند؛ اما متأسفانه ما دچار حجاب معاصرت هستیم و این حجاب واقعیت‌ها را کم و گاهی بسیار کم تر از آنچه هست نشان می‌دهد.

عملیات «وعده صادق» در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد

امام جمعه قم با اشاره به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشورها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند. حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

وی افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آن‌ها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

از تحریم استقبال نمی‌کنیم

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری محدودیت را، علی رغم انتظار دشمنان، یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم. البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

وی ابراز امیدواری کرد: این انقلاب با دعای پاکان و صالحان به پیروزی رسید و إن شاء الله بتوانیم این راه را استوارتر از گذشته طی کنیم و مطابق پیش بینی رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – تا ظهور امام عصر – عجل الله تعالی فرجه الشریف – ادامه دهیم.

طلاب در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امیدهای آینده حوزه هستند؛ اما متأسفانه امروز به خاطر مشکلات اقتصادی کشور،  طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند. باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیاد ریاست جمهوری، با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده.

وی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دکتر دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید