Web Analytics Made Easy - Statcounter

چگونه متوجه شویم گوشی هک شده و چگونه خود را در برابر هک گوشی محافظت کنیم؟

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،​ بدون شک تلفن‌های همراه تبدیل به بخش مهمی از زندگی ما شده‌اند. علاوه بر این، تلفن همراه ابزاری شده که هر روز آن را داخل جیب یا کیف خود گذاشته و به نقاط مختلف حمل می‌کنیم. برای همین همیشه داده‌های ما در معرض خطر سارقان و هکر‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، ضروری است که نکات ایمنی را در این خصوص رعایت کنیم.

هکر‌ها دائما در حال تیز کردن ابزار خود هستند. اما در اینجا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه متوجه شوید گوشی شما هک شده و چگونه خود را در برابر هک گوشی محافظت کنید.

چگونه گوشی خود را از هک شدن در امان نگه داریم

۱- وقتی در اماکن عمومی هستید از انتشار هات‌اسپات شخصی خود خودداری کنید. اگر هم قصد انتشار آن‌را دارید حتما مطمئن شوید که تنظیمات موردنیاز را تا جایی که ممکن است امن کرده باشید.

۲- از وای‌فای یا مکان‌های شارژ گوشی که به آن‌ها اطمینان ندارید استفاده نکنید. ممکن است هکر‌ها با راه‌اندازی اکسس پوینت ساختگی، اما با یک نام واقعی بتوانند داده‌های شما را به‌دست بیاورند یا حتی شما را ردیابی کنند. فراموش نکنید که اگر وای‌فای عمومی استفاده می‌کنید، اما کار بیشتری برای انجام ندارید حتما آن را قطع کنید.

۳- زمانی‌که از بلوتوث استفاده نمی‌کنید حتما آن را خاموش کنید، چون هکر‌ها می‌توانند از آن به‌عنوان اکسس پوینت استفاده کنند.

۴- گوشی خود را با تعریف کلمه عبور یا لاک اسکرین قفل کنید.

۵- اجازه ندهید افرادی که آن‌ها را نمی‌شناسید از گوشی شما استفاده کنند.

۶- به‌طور مرتب اپ‌های روی گوشی را بررسی کنید تا متوجه اپ‌های ناشناخته بشوید.

۷- پیام‌ها، لینک‌ها یا فایل‌های مشکوک را باز نکنید. شاید که بدافزار یا جاسوس‌افزار باشند.

۸- اپ‌های ضد بدافزار نصب کنید و آن‌ها را دائما به‌روزرسانی کنید.

۹- از سایت‌های دانلودی که به آن‌ها اطمینان ندارید استفاده نکنید. این سایت‌ها می‌توانند منبع احتمالی بدافزار‌ها باشند.

چگونه بفهمیم گوشی ما هک شده است؟

با درنظر گرفتن موارد زیر می‌توانید از این قضیه مطمئن شوید:

۱- زمانی‌که روی گوشی متوجه چیزی می‌شوید که اصلا آن را نمی‌شناسید (مانند اپ‌ها، پیام‌هایی که ارسال نکرده‌اید، خرید‌هایی که انجام نداده‌اید، یا تماس‌های تلفنی مشکوک)

۲- گوشی شما کند شده است. ممکن است گوشی در حال استفاده بیش از اندازه از منابع باشد، باتری زود تمام شود و نسبت به حالت معمول داغ‌تر شود. برخی از فعالیت‌های هکر‌ها می‌تواند قدرت گوشی را به شکل قابل توجهی کاهش دهد.

۳- بدون اینکه چیزی را تغییر داده باشید میزان مصرف دیتای شما به طور بی‌سابقه‌ای افزایش پیدا کند. فرآیند‌های خراب‌کارانه می‌توانند در پیش‌زمینه و در حالیکه فعالیت‌های شما را رصد می‌کنند، حجم اینترنت شما را کاهش بدهند.

۴- گوشی شما رفتار عجیبی دارد. اپ‌ها آنطوری که باید اجرا نمی‌شوند، به‌طور غیرمنتظره باز و بسته می‌شوند، یا اینکه اپ‌ها کرش می‌کنند یا اصلا نمی‌توانند باز شوند.

۵- پاپ‌آپ‌ها روی صفحه گوشی ظاهر می‌شوند. اگر تعداد زیادی پاپ‌آپ روی صفحه ظاهر شد، به احتمال زیاد گوشی شما به جاسوس‌افزار یا بدافزار آلوده شده است.

اگر گوشی هک شد چه کنیم

اگر گوشی شما هک شده است کار‌های زیر را انجام دهید:

۱- به‌سرعت تمام کلمات عبوری که استفاده می‌کنید را تغییر دهید.

۲- خیلی سریع تمام نرم‌افزار‌های مشکوک را پاک کنید.

۳- به دوستان خود اطلاع دهید تا اگر پیام‌های مشکوک از طرف شما دریافت کردند گوش به‌زنگ باشند.

۴- از انتشار هات‌اسپات شخصی خود در اماکن عمومی خودداری کنید، چون این بهترین راه برای هکرهاست تا بتوانند وارد گوشی شما شوند.

۵- حتما نرم‌افزار امنیتی موبایل نصب کنید. نرم‌افزار امنیتی موبایل دستگاه را برای پیدا کردن بدافزار جستجو می‌کند و ممکن است اپ‌های مهم و حساس را در برابر آسیب‌ها محافظت کنند.

۶- با استفاده از تنظیمات کارخانه‌های گوشی خود را ریستور کنید. این روش برای زمانی مناسب است که تعداد زیادی پاپ‌آپ یا اپ‌های مخرب باعث شده‌اند تا کار کردن با گوشی برای شما سخت شده باشد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: تلفن همراه هک تلفن همراه هک گوشی گوشی شما هکر ها هک شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم

مجتبی ذوالنوری، نماینده مجلس، با حضور در دانشگاه قم و با انتقاد از قالیباف اظهار کرد: در موضوع بازنشستگی بعضی از نماینده‌ها متوجه نشدند و رأی دادند از جمله خود بنده!

نماینده مردم قم در خصوص رای موافق به افزایش سن بازنشستگی و مخالفت با آن تشریح کرد: در این مورد موضوع به گونه‌ای مطرح ‌شد که بعضا نمایندگان به درستی متوجه بحث نشدند و حین رای‌گیری و با توجه به زمان بسیار محدود آن، به موضوع مورد بحث رای اشتباه داده ‌شد؛ در این خصوص هم چنین بوده که بنده و برخی نمایندگان به دلیل تداخل مباحث متوجه نشده و به اشتباه رای دادیم که وقتی موضوع مشخص شد شخصا هم به صورت علنی و هم از طریق نامه به دبیر شورای نگهبان اعلام کردم که این مصوبه ایراداتی دارد و شرعا نیز اشکال دارد.

دیگر خبرها

  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون (فیلم)
  • (ویدئو) حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک