Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به ارائه خدمات خنک‌کاری هوای ورودی به واحدهای توربین گازی برای بازیابی توان از دست رفته این واحدها در ایام و فصول گرم سال شده‌اند.

به گزارش ایسنا، علی نیکبخت، مدیر عامل این مجموعه فناور، طراحی، بهینه‌سازی، تامین قطعات، ساخت و اجرای بیش از ۱۰ واحد کولر تبخیری مدیا در نیروگاه‌های مختلف کشور را از جمله فعالیت‌های این شرکت نام برد و گفت: خنک‌کاری هوای ورودی به واحدهای توربین گازی به دو روش "تبخیری" مانند مدیای مرطوب، مه‌پاشی، تراکم مرطوب و غیره و "تبریدی" مانند تبرید تراکمی، تبرید جذبی، ذخیره‌ساز انرژی حرارتی انجام می‌شود که هر دوی این روش‌ها توسط این شرکت دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پروژه‌های خنک‌کاری شرکت در قالب پروژه‌های مهندسی، تدارک و ساخت (EPC) برای سامانه اصلی و تمامی سامانه‌های فرعی مورد نیاز قابل انجام است. در حال حاضر با توجه به مساله بحران آب و همچنین نیاز شبکه در ساعات پیک، سامانه‏‌های تبرید تراکمی مجهز به مخازن ذخیره‌‏ساز انرژی حرارتی توسط ما طراحی و برای اجرا در انواع نیروگاه‌‏های کشور توسعه داده شده است.

مجری طرح، تامین و ساخت قطعات یدکی و مصرفی را از دیگر خدمات ارائه شده توسط این شرکت دانست و اظهار کرد: در حین انجام تعمیرات میان دوره‌ای و تعمیرات اساسی (اورهال) واحدهای تولید نیرو، نیاز به دسترسی به قطعات و لوازمی که به لحاظ انقضاء عمر مربوطه یا مواجهه با پدیده‌های خستگی، خزش و غیره، قابلیت ادامه کار را ندارند، مطرح می‌شود. این شرکت قادر است قطعات اصلی یا معادل را در فیلدهای مکانیک، الکتریک و ابزارآلات، با تکیه بر پتانسیل تولید و ساخت داخل تامین و به واحدهای تولیدی ارائه کند.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی، نیکبخت خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت تولید برق در نیروگاه‌های قدیمی، نسبت به احداث واحد جدید، از دو منظر هزینه سرمایه‌گذاری توان معادل و همچنین زمان پیاده‌سازی، فاکتوری مناسب، ارزشمند و بسیار قابل توجه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: توربين گازي شرکت های دانش بنیان خنک کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۸۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد

نشست بررسی مسائل و مشکلات شهر صدرا به دستور دکتر ایمانیه استاندار فارس با ریاست دکتر شیبانی فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: شهر جدید صدرا هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام ۲۰ هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت هست پیش بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق چهارصد هزار نفر برسد.

پوربهی افزود: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده، اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آنها مستلزم یک تلاش جهادی و هم افزایی همگانی است.

او ادامه داد: عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش، ورزش است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا ادامه داد: هم اکنون ۲۲ هزار دانش آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضا‌های آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم، اما همچنان این شهر با کمبود هفده مدرسه رو به رو است.

او افزود: عقب ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آنها برطرف خواهد شد.

مدیر عامل شرکت عمران با بیان اینکه ۲۲ اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت امادگی این را دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیر ساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده‌است. 

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده ۱۰ و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، اماده اسفالت است، اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده و مهمترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.

او ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از ۸ همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار ۳۶ سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است، اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

در این جلسه مصوب شد از سهم سه درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می‌کند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن اموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

 همچنین قرار شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی