Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران و در حاشیه هشتمین نشست از سلسله نشست‌های گفت‌وگوی هفته که باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دو سویه بین وزارت آموزش‌ و پرورش و دستگاه‌های مختلف کشور و با موضوع گفت‌وگو بر محور تحول با هدف بررسی مسائل مشترک آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به صورت ویدئو کنفرانس و از طریق شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست در مورد توسعه شبکه شاد و رفع مشکلات موجود در توسعه این اپلیکیشن مهم و راهبردی در آموزش و پرورش و هوشمندسازی مدارس و یکپارچه سازی سامانه‌های آموزش و پرورش گفت‌وگو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی میرزایی افزود: حاصل این نشست تشکیل کارگروهی مشترک بین دو وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات بود که وظیفه دارند مسائل را به طور جزئی‌تر و دقیق‌تر بررسی و در مورد آن تصمیم‌گیری کنند.

او ادامه داد: امروز بستر آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا به یک بستر جدی تبدیل شده و لازم است برای توسعه این بستر و رفع مشکلات و موانع آن و ایمن‌سازی استفاده دانش آموزان از این بستر تدابیری اندیشیده شود که مسائل یک به یک در جلسه امروز مطرح شده و به نتایج خوبی رسیدیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اطلاعیه‌ای بر رایگان بودن حجم اینترنت شبکه شاد برای معلمان و دانش آموزان تاکید دارد و در خصوص دسترسی معلمان و دانش آموزان به اینترنت رایگان در شبکه شاد گفت: قطعا استفاده از اینترنت در شبکه شاد برای معلمان و دانش آموزان رایگان است و اگر کسی در تامین این اینترنت رایگان مشکلی داشته باشد حتما باید اطلاع رسانی کند تا رفع مشکل شود.

حاجی میرزایی گفت: در برخی از زمان‌ها و ساعات روزانه به دلیل ترافیک زیاد دانش آموزی در شبکه شاد با مشکل مواجه می‌شویم. برخی از این مشکلات به زیر ساخت‌های این اپلیکیشن مربوط است که برای رفع این مشکلات همراه اول اقداماتی انجام داده و وزارت ارتباطات هم در این راه همواره همراه اول را حمایت کرده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه درقطب‌های اصلی کشور از جمله آذربایجان شرقی، فارس، خراسان، اصفهان و تهران ترافیک زیاد دانش آموزی را در ساعات آموزشی داریم، افزود: با توزیع زمان مناسب کلاس‌ها در این استان‌ها تلاش کردیم از بار ترافیکی این مناطق در زمان‌های آموزش دانش آموزان بکاهیم.

شاد هر هفته کارآمدتر از هفته قبل خواهد شد

حاجی میرزایی با تاکید بر رایگان بودن اینترنت معلمان ادامه داد: تمام معلمانی که در آموزش‌های مجازی در شبکه شاد فعالیت می‌کنند از اینترنت کاملا رایگان برخوردارند و حجم این اینترنت محدودیت ندارد. علاوه بر آن در حدود ۲۰ گیگا بایت اینترنت رایگان برای فعالیت‌های خارج از اپلیکیشن شاد برای معلمان در نظر گرفته شده بود که از ابتدای سال تحصیلی به آن‌ها اختصاص داده شده بود.

او افزود: برای تمام افرادی که از طریق بخش‌های خصوصی مایل به ارائه خدمات آموزشی هستند، ظرفیتی را در شبکه شاد طراحی و آماده کرده‌ایم که از آن طریق و با مراجعه به آیین‌نامه موجود در شبکه شاد می‌توانند با این شبکه در ارائه خدمات خود همکاری کنند.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه تا چه زمانی کیفیت آموزشی در شاد به حداکثر خود خواهد رسید؟ گفت: قطعا در این زمان هم کیفیت آموزش در شاد کیفیت بالا است. در این شبکه از بهترین دبیران استفاده شده و محتوا‌های درسی در تمام پایه‌ها و مقاطع ضبط شده و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است. همچنین برخی از مشکلات شاد به زیرساخت‌های فنی مربوط می‌شود که این مشکلات شناسایی شده و درصدد رفع آن‌ها هستیم؛ و به جرات می‌توانم بگویم که شاد هر هفته بهتر و کارآمدتر از هفته قبل خواهد شد.

حاجی میرزایی یادآوری کرد: به عنوان متولی آموزش و پرورش قطعا آموزش حضوری را بهترین آموزش و کارکرد مدارس را بسیار بالاتر از آموزش صرف می‌دانم. ارتباط چهره به چهره و ارتباط همسالان با هم ویژگی‌ها و شرایطی را برای دانش آموزان ایجاد می‌کند که قابل مقایسه با آموزش مجازی نیست.

بیشتر بخوانید

مشکلات خود درباره شبکه شاد را با ما مطرح کنید

او تصریح کرد: طبق اخبار دریافت شده در بسیاری از کشور‌های اروپایی حتی با ممنوعیت تردد و قوانین سختگیرانه مدارس باز است و دانش آموزان به صورت حضوری در مدارس آموزش می‌بینند؛ و تاکید ما هم بر آموزش حضوری در مدارس است خانواده‌هایی که در این مورد نگران نیستند می‌توانند با رجوع به مدرسه و اطمینان از رعایت شیوه نامه های بهداشتی مدارس، اجازه حضور دانش آموزان در مدرسه و امکان برقراری آموزش حضوری را بدهند. 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه شاد آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش وزارت ارتباطات اینترنت رایگان دانش آموزان حاجی میرزایی شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۹۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی