Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@18:34:40 GMT

تاثیر کروناویروس بر بافت مغز و حافظه

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۷۹۴۵۲

تاثیر کروناویروس بر بافت مغز و حافظه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزارس مهر، «دنیل مارتینز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمپیناز برزیل، در این باره می‌گوید: «ما برای اولین بار اثبات کردیم که کروناویروس آستروسیتها (سلول‌های پشتیبان نورن‌ها) را آلوده کرده و در آنها تکثیر می‌شود و این مسئله می‌تواند موجب کاهش زیست پذیری نورون‌ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

طبق این مطالعه، کروناویروس می‌تواند بر روی سلول‌های آستروسیت، فراوان‌ترین سلول در سیستم عصبی مرکزی که عملکردهایی نظیر تأمین پشتیبانی و مواد مغذی برای سلول‌های عصبی و تنظیم تراکم انتقال دهنده‌های عصبی و سایر مواد مانند پتاسیم را انجام می‌دهد، تأثیر گذارد.

یک عارضه تازه از کرونا؛ آلزایمر!

به گفته مارتینز، «عفونت این نوع سلول از طریق آزمایش بر روی بافت مغز ۲۶ بیمار فوت شده به دلیل کووید ۱۹ تأیید شده است.»

دانشمندان در این مطالعه از تکنیکی به نام ایمونوهیستوشیمی استفاده کردند که شامل استفاده از آنتی بادی برای تشخیص آنتی ژن‌های خاص در نمونه بافت است.

نتایج نشان داد که در یک سوم از بیماران ۶۰ روز پس از ابتلاء به بیماری، علائم عصبی مانند اختلال حافظه، خستگی، سردرد، اضطراب و سایر علائم ظاهر شد.

کد خبر 558025 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسکین زانو درد با روغن کرچک

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  ️روغن کرچک می تواند بسیاری از مشکلات را تسکین دهد زیرا خاصیت ضد باکتری، ضد ویروس و ضد قارچی دارد. روغن کرچک به طور موضعی برای درمان انواع بیماری های دردناک مانند آرتروز، سیاتیک و کمردرد استفاده می شود.

روغن کرچک برای درد زانو چقدر موثر است؟
معمولا روغن کرچک در درمان درد های مفصلی، سیاتیک و درد زانو به صورت موضعی استفاده می شود تا به تسکین درد کمک کند. بدین منظور می توانید کمی از روغن کرچک را گرم کرده و آن را مستقیما به مفصل زانو بمالید یا می توانید پک روغن کرچک تهیه کنید.

برای ساخت یک پک (بسته بندی) روغن کرچک به چه نیاز دارید؟
روغن کرچک با کیفیت (ترجیحا روغن فشرده سرد و زرد کم رنگ)
یک پد گرم یا بطری آب گرم
باند پلاستیکی، نوار سلفون، ورق پلاستیکی، یک عدد گیره
سه تکه پنبه یا پشم ۳۰ سانتی متر مربع که کل زانو را بپوشاند
یک عدد حوله قدیمی

نحوه آماده سازی پک روغن کرچک
ابتدا پارچه ای را برداشته و در آب گرم بخیسانید و مقداری روغن کرچک را بر روی آن بریزید اما مراقب باشید که روغن از پارچه چکه نکند. سپس پارچه را روی زانویی که درد می کند قرار داده و باندی دور زانو بپیچید.
برای پیشگیری از ریختن روغن به طرفین سلفون نیز روی باند بپیچید.
روش دیگر نیز استفاده از حوله ای قدیمی برای پیشگیری از نشت روغن است و سپس به مدت  شش تا هفت ساعت صبر کنید.
این پک روغن کرچک درد زانو را به مدت طولانی تسکین می دهد.

 پک روغن کرچک چگونه عمل می کند؟
معمولا پک روغن کرچک تعداد لنفوسیت ها را افزایش می دهد. سلول T نوعی لنفوسیت است که به افزایش ایمنی سلول ها کمک می کند. پک روغن کرچک تعداد سلول های T را به مدت ۲۴ ساعت افزایش می دهد. لنفوسیت ها معمولا از بدن دفاع می کنند و در برابر عوامل بیماری زا و سموم، آنتی بادی ایجاد می کنند.
سلول های T نوعی سلول هستند که برای دفع بیماری ها طراحی شده اند. سلول T ویروس ها، باکتری ها، قارچ ها و حتی در بعضی موارد سلول های سرطانی را شناسایی کرده و از بین می برد. پک روغن کرچک باعث بهبود جراحات وارده می شود و فقط باید توجه کنید که روغن کرچک را بر محل درد اعمال کنید.

دیگر خبرها

  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک