Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها که به فصل بودجه نزدیک می‌شویم، وضعیت برای سال آینده همچنان نگران‌کننده است، دولت تعداد محدودی طرح اولویت‌دار را در برنامه تکمیل گذاشته است و با کاهش شدید درآمدهای دولت، توان تکمیل و پیشبرد هزاران طرح عمرانی ناتمام در کشور را از دست داده است. واقعیت این است که تاکنون برای پیشبرد این طرح‌های ناتمام در کشور هزاران میلیارد تومان هزینه شده است، تاخیر در تکمیل این طرح‌ها مردم را از نعمت بهره‌مندی از این طرح‌ها محروم ساخته و بلاتکلیفی این طرح‌های عمرانی و تطویل آن، منجر به مستهلک شدن این طرح‌ها و همچنین فرسوده‌شدن دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران و مشاوران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  متاسفانه علیرغم ماده 27 قانون الحاق 2 مصوب 6/12/1393 مجلس شورای اسلامی و مصوبات ذیل شورای اقتصاد در خصوص شیوه اجرای آن و درج تبصره 19 قانون سالیانه بودجه، متاسفانه این موضوع تاکنون پیشرفت قابل توجهی نداشته است. به نظر می‌رسد که دستگاه‌های اجرایی مربوطه، مهم‌ترین مانع در تحقق این واگذاری‌ها بوده‌اند که  بایستی با ملاحظات اجرایی، نسبت به تشویق ذینفعان برای حرکت در این مسیر اقدام نمود. پیشنهادات زیر در این راستا ارایه شده است: 

1- جلب‌توجه و مشارکت فعال مدیران محلی و استانی، می‌تواند به تحقق اهداف این برنامه کمک نماید، نظر به اینکه بخش عمده‌ای از طرح‌های یادشده طرح‌های استانی‌ست و همچنین بند 10 تبصره ماده 19 به درستی اختیاراتی به استاندار برای راهبری واگذاری داده است، پیشنهاد می‌شود از ظرفیت مدیریت استانی و محلی برای تحقق این برنامه استفاده گردد. 

2- پیشنهاد می‌شود مجریان بخش خصوصی که در اجرای این پروژه‌های نیمه‌تمام بدون ردیف بودجه کافی، گیر افتاده‌اند پیشگام شده و تغییر ماهیت طرح از عمرانی به سرمایه‌گذاری را پیگیری نمایند. پیشنهاد می‌شود موضوع یادشده به صورت جامع از سوی کمیسیون صنعت احداث اتاق به سندیکاهای تخصصی اطلاع‌رسانی شده و برای تحقق موضوع تلاش شود.

3- پیشنهاد می‌گردد ذیل تبصره 19، دستگاه‌های اجرایی مکلف به شناسایی و معرفی طرح‌های دارای قابلیت واگذاری و درج آن در لیست پیوست یک لایحه بودجه اقدام نمایند. این امر تکلیف قانونی دستگاه‌های اجرایی در تحقق این واگذاری‌ها را قابل پایش خواهد ساخت و ممکن است دستگاه‌های اجرایی را نسبت به تحقق برنامه یادشده متعهدتر نماید. 

4- بخش خصوصی برای تحویل گرفتن پروژه‌های یادشده نیازمند حمایت نیز هست، ضروری‌ست مجدد یادآور شویم که نه بازار پول و نه بازار سرمایه، علاقه و آمادگی کافی برای حمایت بخش خصوصی برای توفیق در این کارزار را ندارند. استفاده از تضامین اعتباری دستگاه‌های اجرایی، اولیه‌ترین تسهیل بخش خصوصی برای تحویل گرفتن پروژه‌های یادشده می‌باشد. 

اگرچه نظام تصمیم‌گیری کشور نسبت به ورشکستگی صنعت احداث در کشور بی‌توجه است، ولی واقعیت این است که تعطیلی صنعت احداث در کشور به معنای افزایش شدید نرخ بیکاری و سونامی‌های اجتماعی ناشی از آن خواهد بود. امید که گوش شنوایی باقی مانده باشد.

تعادل

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی طرح ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوسمار: دریافت چهار گل اصلا خوب نیست/اصلا به بازی سپاهان فکر نمی‌کردم

سرمربی پرسپولیس در نشست خبری دلایل حذف پرسپولیس از جام حذفی را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، اوسمار ویه‌را در نشست خبری پس از شکست مقابل آلومینیوم اراک در یک چهارم نهایی جام حذفی اظهار کرد: بازی هم از نظر احساسی و هم از نظر فیزیکی برایمان سنگین شد. نتوانستیم بازی همیشگی خود را انجام دهیم. آلومینیوم توانست در یک ریتم ثابت بازی کند. ما باید سعی کنیم اشتباهاتی را که مرتکب شدیم، جبران کنیم، چون لیگ را در پیش داریم و بازی‌ها سخت هستند.

او درمورد تعویض‌هایش گفت: گاهی اوقات باید تعویض‌هایی انجام دهیم که بازیکنانی که وارد زمین می‌شوند، حس رقابت بیشتری داشته باشند. با همین بازیکنان تعویضی توانستیم در وقت‌های اضافه دو گل بزنیم و جلو بیفتیم. امروز مشکل ما در بخش هجومی نبود، بلکه در بخش دفاعی مشکل داشتیم. در بازی حذفی نمی‌توانیم یک گل در دقیقه ۹۵ و یک گل در دقیقه ۱۲۰ بخوریم. 

سرمربی پرسپولیس درمورد اینکه این تیم در ۵ بازی اخیر در اراک ۴ مرتبه شکست خورده، گفت: در بازی قبل هم که یک بر صفر باختیم گفتم بازی با آلومینیوم در اراک خیلی سخت است. ما در این بازی متفاوت‌تر از لیگ بودیم. این بازی برای ما متفاوت بود. فرق این بازی با بازی قبلی این بود که بود می‌دانستیم چه کار می‌کنیم و استراتژی داشتیم. ما بعد از اینکه گل دوم را خوردیم، عیسی و دانیال شانس دو به یک داشتند که می‌توانستند گل سوم را بزنند و بازی را تمام کنند.

او ادامه داد: اگر می‌توانستیم این کار را انجام دهیم، شاید بازی تمام شده بود. آمار نشان می‌دهد که چرا چند بازی اینطور شده است.‌ ما باید بیشتر تلاش کنیم تا بتوانیم‌ مشکلات را حل کنیم، چون سال‌های دیگر هم اینجا بازی خواهیم داشت.

اوسمار درمورد اینکه پرسپولیس مدت‌ها در یک بازی ۴ گل نخورده بود، گفت: دریافت چهار گل نه تنها از تیم‌های ایرانی، بلکه در کل فوتبال اصلا خوب نیست و من را ناراحت می‌کند. بعد ۴-۵ بازی که گل نخورده بودیم، دریافت چهار گل خوب نیست.

او درخصوص اینکه آیا به ستاره‌های تیمش‌ برای بازی مقابل سپاهان استراحت داده یا نه، عنوان کرد: حتی یک لحظه هم به بازی سپاهان فکر نکردم. تمام تمرکز من روی این بازی بود و تعویض‌هایی هم که انجام شدند، برای این بازی بودند.

سرمربی سرخپوشان درباره اینکه آیا امکان داشت علیرضا بیرانوند بازی کند، گفت: برای علیرضا بیرانوند شرایط بازی وجود نداشت، چون اصلا با تیم تمرین نکرده بود.

این شکست چه تاثیری روی آینده شما دارد؟ سرمربی پرسپولیس در این باره گفت: در صحبت‌هایی که درباره تمدید قرارداد داشتیم، هر دو طرف گفتند به ادامه همکاری علاقه دارند. البته هنوز جزئیات مطرح نشده است.‌ ما یک لیگ مهم در پیش داریم و باید احساسات‌مان را کنترل کنیم‌ و تمرکزمان روی بازی‌های مهم پیش‌رو باشد.

او به این احتمال که آیا تمدید قراردادش منوط به بازی با آلومینیوم و سپاهان بود، واکنش نشان داد و گفت: همه بازی‌ها برای اینکه یک باشگاه با یک مربی همکاری کند مهم است، اما این تصمیم، تصمیم باشگاه و هیئت مدیره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اوسمار: دریافت چهار گل اصلا خوب نیست/اصلا به بازی سپاهان فکر نمی‌کردم
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • وزیر اقتصاد: اتفاقی نشدنی تحقق یافت