Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@21:55:28 GMT

کریدور امنیتی کنزینگتون – نیاوران به دنبال چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۰۲۲۶

کریدور امنیتی کنزینگتون – نیاوران به دنبال چیست؟

همزمان با حملات تکرارشونده bbc علیه محسن رضایی از لندن، شاهد حملات پرحجم برخی امنیتی های سابق مثل سعید حجاریان و حسام الدین آشنا از تهران هستیم.

به گزارش مشرق؛   حالا دیگر حملات bbc به محسن رضایی، به یکی از محورهای ثابت و تکرارشونده بنگاه سخن پراکنی انگلیس تبدیل شده است. بی بی سی بعد از عملیات روانی در نیمه خرداد (سالگرد فوت امام خمینی) و ۳۱ شهریور (سالروز آغاز جنگ تحمیلی صدام علیه ایران) و چند حمله خبری پراکنده دیگر در یکصد روز اخیر، روز شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۹ هم فرصت را غنیمت شمرد و در گزارشی با عنوان «روایت های جدید از حذف مخالفان فرماندهی سپاه در زمان جنگ» محسن رضایی فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس و دبیر فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام را در کانون حملات رسانه ای قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با حملات تکرارشونده bbc علیه محسن رضایی از لندن، شاهد حملات پرحجم برخی امنیتی های سابق مثل سعید حجاریان و حسام الدین آشنا از تهران هستیم؛ تحلیل محتوایی و زمانی این حملات نشان می دهد که برخی پیمانکاران امنیتی غرب در ایران موسوم به «کریدور امنیتی کنزینگتون - نیاوران» برای سرکوب هرگونه پتانسیل ترمیم کننده رابطه مردم و نظام و زمینه های ارتقا دهنده مدیریت در ایران و امکانات سیاسی اجتماعی مستقل از دو جناح و سرمایه های مردمی انقلاب اسلامی برای شکل دهی به اقتصاد مردمی ایرانیان فعال شده اند.

در دو یادداشت قبلی خودم با عنوان «اولین تابستان بدون حاج قاسم سلیمانی» (فارس نیوز، مورخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹) و «بی‌بی‌سی و کودتا علیه مدیریت مردمی: از ۲۸ مرداد ۳۲ تا دولت ۱۴۰۰» (مشرق نیوز، مورخ ۲ مهر ۱۳۹۹) اولاً آغاز حملات بی بی سی به محسن رضایی به عنوان نماد و پرچمدار مکتب مدیریت مردمی دفاع مقدس را پیشبینی کردم، و ثانیاً از ارتباط این حملات با منافع سیاسی اقتصادی «حلقه امنیتی کنزینگتون – نیاوران» برای سلطه بر سرنوشت ایرانیان در انتخابات ۱۴۰۰ پرده برداشتم.

بیشتر بخوانید:

بی‌بی‌سی و کودتا علیه مدیریت مردمی: از ۲۸ مرداد ۳۲ تا دولت ۱۴۰۰

کمی به عقب برگردیم. پس از بروز نارضایتی مردمی در سال ۹۶، در یادداشتی با عنوان «سرباز، قابله و ناشنوا؛ معمای تغییر در ایران امروز» که در صفحه شخصی ام و چند رسانه دیگر (از جمله سایت تابناک) منتشر شد، محسن رضایی را به عنوان یک اقتصاددان و مدیر کارآزموده، یکی از معدود امکانات مورداعتماد مردم و نظام و مرد عبور از بحران های جاری کشور دانستم که امکان ترمیم شکاف مدیریتی در ایران به نفع مردم را دارد. و همانجا پیشبینی کردم که تخریب این سرباز میهن و انقلاب به زودی در دستورکار حلقه امنیتی کنزینگتون – نیاوران قرار می گیرد: «یک سرباز نباید صفحه شطرنج خدمت به ملت خود را تا پایان مسیر بپیماید! سرباز باید متوقف شود! معمای تغییر باید دیگرگونه تعریف شود؛ معادله‌ی پیشرفت باید دستکاری شود تا نتیجه‌ای جز تکرار بازی کسل کننده اربابان قدرت و ثروت را نداشته باشد. سربازها را تخریب کنید! این یک دستور است».

خواهران فرزانه و برادران فرهیخته! هموطنان عزیزم! قدر سرمایه های ملی خود را بدانیم. محسن رضایی را در یادداشت «معمای تغییر»، در یک کلمه «سرباز» خلاصه کردم؛ قبل از اینکه حاج قاسم سلیمانی خود را در یک کلمه «سرباز» معرفی کند. او هم سرباز بود. کهنه سربازان میهن و انقلاب را قدر بدانیم. بدرقه ابدی ملت برای یک سرباز اگرچه با شکوه و غرورآفرین بوده و هست ولی چشم سرباز چیزهای حیاتی تری را می بیند و دست او به کارهای اساسی تری درگیر است. بودجه bbc بی خود و بی جهت هزینه نمی شود. وجدانمان را قاضی کنیم؛ bbc عاشق چشم و ابروی ما نیست که میلیاردها تومان بودجه خرج ما کند؛ فردای خود و فرزندانمان را از دستبرد پیمانکاران امنیتی غرب و حلقه فاسد و تبهکار امنیتی کنزینگتون – نیاوران نجات دهیم.

هموطنان آینده ساز من! فرصت ها می گذرد. bbc خسته نمی شود؛ از مرداد ۱۳۳۲ تا خرداد ۱۴۰۰ فقط ۶۸ سال ناقابل پول انگلیس خرج این شده است که مرز خادم و خائن را در حافظه جمعی ایرانیان قاطی کند. کودتا علیه حافظه جمعی ما و کودتا علیه دولت مردمی مصدق و کودتا علیه هرگونه پتانسیل تشکیل دولت مردمی در ایران، از اهداف هزینه کرد بودجه bbc است.

قاسم سلیمانی رفته است. مکتب مدیریت مردمی دفاع مقدس، باقی است. این مکتب مدیریت مردمی که ضامن منافع ملی و آرمانهای انسانی انقلاب بوده و هست، خار چشم دشمن است. سرباز ایران و انقلاب باشیم؛ دفاع همچنان باقی است؛ «مقاومت و دفاع مردمی از اقتصاد ایران برای فردای بهتر خود و فرزندانمان». کودتای bbc علیه پتانسیل های مدیریت مردمی و تضمین سلطه مدیریت محفلی (حلقه امنیتی کنزینگتون - نیاوران) را کشف و خنثی کنیم. فردا شاید دیر باشد. به صبح ۲۹ مرداد ۱۳۳۲ بیاندیشیم و اختلافها را کنار بگذاریم.

** محسن حیدری

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ محسن رضایی سعید حجاریان مدیریت مردمی کودتا علیه محسن رضایی بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند

 آصف علی خان دُرانی طی سخنرانی در کنفرانس بین المللی پیامد‌های ژئوپلیتیک بر پاکستان به میزبانی اندیشکده مطالعات راهبردی اسلام‌آباد اظهار داشت که پاکستان بیشتر از جنگ با هند از مشکلات افغانستان آسیب دیده است.

وی با اشاره به نا امنی‌ها در مرز‌های مشترک پاکستان و افغانستان، تبعات خروج غیرمسئولانه آمریکا و ناتو از افغانستان و افزایش تهدیدات تروریسم از خاک افغانستان علیه همسایگان افزود: بیش از ۸۰ هزار پاکستانی طی دو دهه گذشته در جنگ با تروریسم کشته شده اند و ما هنوز در حال شمارش کشته‌ها و مجروحان خود هستیم.

نماینده ویژه پاکستان افزود که پس از خروج نیرو‌های ناتو این امید وجود داشت که صلح در افغانستان باعث صلح در منطقه شود، اما چنین انتظاراتی کوتاه مدت بود.

وی دوگانگی در سیاست آمریکا، رویکرد جانبدارانه آن در جنوب آسیا و جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان را یک چالش عمده برای پاکستان و دیپلماسی آن دانست و تاکید کرد: حملات گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان (TTP) به مناطق مرزی پاکستان ۶۵ درصد افزایش یافته در حالی که حملات انتحاری نیز ۵۰۰ درصد افزایش یافته است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دوستان نزدیک و معتمد پاکستان هستند و ما قادر به تامین منافع متقابل از طریق مشارکت پایدار امنیتی و اقتصادی خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: تشدید حملات طالبان پاکستانی علیه نیرو‌های امنیتی پاکستان در حالی که از خاک افغانستان استفاده می‌کند، نگرانی جدی ما است و یکی دیگر از جنبه‌های نگران کننده، مشارکت اتباع افغانستانی در این حملات است.

اواخر اسفند ماه گذشته پاکستان دست به یک عملیات هوایی در خاک افغانستان علیه آنچه اسلام‌آباد پاسخ انتقامی علیه تروریست‌های تحریک طالبان پاکستان خواند، زد.

اسلام‌آباد، گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان را یک تهدید جمعی برای صلح و امنیت منطقه دانست و ادعا کرد که برخی از عناصر در درون حکومت موقت افغانستان از طالبان پاکستانی به عنوان نیروی نیابتی علیه اسلام‌آباد استفاده می‌کنند.

این در حالی است که سخنگوی حکومت سرپرست طالبان افغانستان، عملیات هوایی پاکستان در برخی از مناطق این کشور را به شدت محکوم کرد و هشدار داد که چنین حوادثی، عواقب بسیار بدی در پی دارد که در کنترل پاکستان نخواهد بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند