Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح نشست امروز( یکشنبه) کمیسیون متبوعش اظهار داشت: جلسه امروز در خصوص تامین نهاده‌های دامی و بررسی دلایل افزایش قیمت گوشت، مرغ و تخم مرغ بود.

وی افزود: در این نشست مسئولین ذی‌ربط وزارت‌خانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت حاضر بودند، آمار و اطلاعات ارائه شده توسط مسئولین این دو وزارت‌خانه دارای تناقض‌های بود و آمارهای واقعی ارائه نشد که این موضوع از ضعف‌های بزرگ آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساداتی‌نژاد با اشاره به اینکه سامانه بازارگاه دارایی اشکالاتی است، افزود: 45 روز طول می‌کشد تا نهاده به دست متقاضیان برسد و در برخی از موارد نهاده‌ها خارج از سیستم سامانه بازارگاه توزیع می‌شود، اعضای کمیسیون کشاورزی گزارش‌های ارائه شده توسط وزارت‌خانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی را قانع کننده ندانستند.

وی با تاکید بر اینکه مقرر شد وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس بانک مرکزی به کمیسیون کشاورزی مجلس فراخوانده شوند، گفت: متاسفانه بانک مرکزی غایب بزرگ نشست‌های بررسی وضعیت تامین نهاده و افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ است و به سوالات مطرح شده پاسخ لازم را ارائه نمی‌کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارز اختصاص داده شده به تامین نهاده‌های دامی ارز مرغوب نیست، تصریح کرد: با انباشت نهاده در گمرک مواجه هستیم و درحال حاضر یک میلیون تن ذرت در گمرک وجود دارد که بعد از گذشت 20 روز ترخیص نشده که این موضوع موجب آشفتگی بازار می‌شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شاهد ناکارآمدی شدیدی در وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی در حوزه تامین نهاده‌ها هستیم، عنوان کرد: شرایط فعلی وضعیت نامطلوبی را برای بازار مرغ و تخم‌مرغ رقم می‌زند، دستگاه‌های نظارتی باید دقت لازم را داشته باشند؛ شاید عده‌ای به دنبال کمبود مرغ در بازار و نیاز کشور به واردات هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی مجلس شورای اسلامی ذرت گمرک کمیسیون کشاورزی جهاد کشاورزی معدن و تجارت تامین نهاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد

حسین شیرزاد از خرید روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ در کشور خبر داد و گفت: خرید مرغ مازاد تولید داخلی بدون هیچ محدودیتی از مرغداران انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان