Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، مهدی روشنفکر در نشست با امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: رصد و پایش فضای کسب و کار از مؤلفه‌های مسلم و تعیین کننده برای برنامه ریزی و پایداری بنگاه‌های اقتصادی تا رسیدن به اهداف ترسیم شده در قالب برنامه‌های توسعه بوده که این مهم با تمسک به ظرفیت‌های مؤثر محیطی در سایه شناخت عالمانه محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بهبود فضای کسب و کار و رونق اقتصادی با منطق نظارت مستمر و متناسب با الزامات اسناد بالادستی منجر به جهش تولید و تحقق شعار سال می‌شود، عنوان کرد: تمدید مهلت پرداخت تسهیلات کرونایی به منظور جبران خسارت کسب و کارهای آسیب دیده از ویروس کرونا ضروری است.

نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: همچنین افزایش اعتبارات و استمرار پرداخت تسهیلات «قانون توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی» به منظور توانمندسازی روستائیان و جلوگیری از مهاجرت از روستا به شهر باید در دستور کار متولیان قرار گیرد.

   روشنفکر پرداخت تسهیلات تکمیلی(متمم) به طرح‌های نیمه تمام روستایی که به دلیل نوسانات ناشی از افزایش قیمت‌ها در سنوات قادر به راه اندازی پروژه  مطابق برآورده‌های قبلی نگردیده‌اند را ضروری دانست و ادامه داد: یارانه تسهیلات پرداختی از محل بند الف تبصره 18 قانون بوجه سال‌های 97 و 98 بخصوص در بخش کشاورزی پرداخت شود.

وی یادآور شد: به ظرفیت‌های بخش کشاورزی در استان‌ها از جمله کهگیلویه و بویراحمد که فاقد صنایع مادر تخصصی و زیرساخت‌های مناسب اقتصادی هستند به ویژه در توزیع بخشی اعتبارات "قانون توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری" و  بند الف تبصره 18 قانون بودجه، باید توجه ویژه شود.

عضو ناظر بر شورای اشتغال کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خط ویژه اعتباری برای پرداخت تسهیلات به استان کهگیلویه و بویراحمد که از نظر منابع بانکی درسطح پائینی قرار دارد و بانک‌ها به جهت رعایت نسبت منابع به مصارف اجازه پرداخت تسهیلات ندارند، ایجاد شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جبران خسارت مجلس تسهیلات بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۰۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاوید بخت پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد سرانه نخست جنگل در کشور را دارد و ۸۷ درصد مساحت استان در عرصه‌های ملی است.

وی با بیان اینکه دوهزار و ۱۰۰ گونه گیاهی و ۴۵۰ گونه گیاه دارویی در استان رشد می‌کنند، گفت: ریشه کنی و برداشت بی رویه سبب شده که گیاهانی همچون، «بن سرخ»، «بیلهر»، «تره»، «جاشیر» خوراکی، «کرفس» کوهی، «آنغوزه» و «باریجه» در خطر انقراض قرار بگیرند.

جاوید بخت تصریح کرد: جریمه ریشه کنی هر بوته بر اساس قانون یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است اما همچنان ریشه کنی گیاهان در استان ادامه دارد.

وی افزود: مسدود کردن جاده‌های فرعی منتهی به مراتع، فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌های جمعی و سازماندهی نیروها به سمت مناطق بحرانی که خطر تخریب گیاهان مرتعی دارند از مهمترین اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ریشه کنی گیاهان کوهی و در حال انقراض استان است.

مدیرکل منابع طبیعی استان با بیان اینکه در سال گذشته ۶۵ هزار بوته کرفس در منطقه دیمشوک با مشارکت شهروندان طبیعت دوست در عرصه‌های منابع طبیعی کشت شد، گفت: استفاده از ظرفیت مرتع‌داران دارای پروانه به صورت بهینه از منطقه «گُرگو»، «دلی گردو» و «میان تنگان» و همچنین برخورد قانونی لازم برای عبرت آموزی دیگران از اقدامات انجام شده در راستای کاهش بوته کنی هستند.

جاوید بخت تصریح کرد: فرهنگ سازی اساسی و اصولی مرتبط با بقای منابع طبیعی برای آیندگان، آموزش مردم و جوامع محلی درباره زمان و میزان بهره‌برداری از گیاهان مرتعی و اطلاع رسانی عواقب قانونی و میزان جرایم ریشه‌کنی گیاهان مراتع، می‌تواند به کاهش بوته کنی در استان و جلوگیری از انقراض گونه‌های گیاهی کمک کند.

کد خبر 6094110

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور