Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیارکی بزرگتر از «برج نلسون» با سرعت ۳۰ هزار مایل در حال حرکت به سوی مدار زمین است.

ناسا این سیارک را «TGI۲۰۲۰» لقب داده است و تقریبا دو برابر «برج نلسون» است. انتظار می‌رود این سیارک تا روز پنجشنبه ۲۲ اکتبر به نزدیکی زمین برسد.

برج نلسون در لندن که حدود ۵۱/۶۴ متر اندازه دارد

این سیارک جزء دسته «سیارک‌های آپولو» دسته بندی می‌شود؛ بدین معنی که این سیارک، صخره‌ای فضایی است که هنگام عبور از فضا، از مدار زمین عبور می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیارک «TG۲۰۲۰» تخمین زده می‌شود که با سرعتی معادل ۸/۵۳ مایل در ثانیه حرکت می‌کند که این عدد معادل ۳۰ هزار و ۷۰۳ مایل در ساعت است.

انتظار می‌رود این سیارک به شکلی ایمن از فاصله ۱۸.۳۰ فاصله قمری (Lunar distance) از زمین رد شود. در نجوم یک فاصله قمری برابر اندازه فاصله زمین تا ماه است؛ بنابراین به زبان ساده‌تر انتظار می‌رود این صخره فضایی از فاصله ۷ میلیون و ۲۷ هزار و ۲۰۱ مایلی زمین رد شود.

به نوشته دیلی استار، این سیارک عرضی معادل ۴۳ تا ۱۰۰ متر خواهد داشت و بزرگترین جرم آسمانی است که تا چند روز دیگر از کنار سیاره زمین عبور خواهد کرد.

بیشتر بخوانید

تصاویر چشم نواز ناسا از سحابی‌ها و اجرام آسمانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیارک کره زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش فارس، مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است.

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

دیگر خبرها

  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • یک ماه و شش بازی حیاتی در انتظار پرسپولیس
  • استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند
  • (ویدئو) حرکت جنون‌آمیز پسر جوان؛ پرش از روی ۲ خودرو در حال عبور
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • حرکت جنون‌آمیز پسر جوان؛ پرش از روی ۲ خودرو در حال عبور (فیلم)
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • ببینید | حرکت جنون‌آمیز پسر جوان؛ پرش از روی ۲ خودرو در حال عبور
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • رئال مادرید در انتظار لطف بزرگ والنسیا