Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@15:24:12 GMT

ارتباط نقص مادرزادی قلب و ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۱۶۱۰

ارتباط نقص مادرزادی قلب و ابتلا به کرونا

بر اساس مطالعه‌ای که روی بیش از ۷ هزار بیمار انجام شد، مشخص شد که افراد متولد شده با نقص قلب کمتر از حد انتظار خطر ابتلا به علائم متوسط یا شدید کووید ۱۹ را داشتند. طبق بررسی‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ایالات متحده ، نقایص مادرزادی قلب که در برخی افراد از بدو تولد وجود دارد و می‌تواند بر ساختار قلب کودک و نحوه عملکرد آن تأثیر بگذارد، ارتباطی با افزایش احتمال مرگ ناشی از کرونا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ یافته‌های جدید پژوهشگران نشان می‌دهد نقص مادرزادی قلب با علائم شدید کووید ۱۹ ارتباط ندارد. در حقیقت اگر فردی با نقص قلبی متولد شده باشد ، خطر ابتلا به علائم متوسط یا شدید کرونا در آن ها کمتر از حد انتظار است.

از زمان ابتلا به بیماری همه گیر کرونا ، دانشمندان تلاش کرده اند بفهمند چه بیماری هایی خطر ابتلا به عوارض این بیماری را در فرد افزایش می دهد.

تاکنون مشخص شده عوارضی همچون دیابت ، فشار خون بالا ، بیماری های کلیوی و قلبی و برخی دیگر از بیماری های زمینه ای ممکن است خطر تاثیرات جانبی کرونا را افزایش دهد. با این حال ، در مورد شرایط نقص در هنگام تولد مانند بیماری مادرزادی قلب برخی از سردرگمی ها وجود دارد.

بر اساس مطالعه ای که روی بیش از ۷ هزار بیمار انجام شد، مشخص شد که افراد متولد شده با نقص قلب کمتر از حد انتظار خطر ابتلا به علائم متوسط یا شدید کووید ۱۹ را داشتند. طبق بررسی‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در  ایالات متحده ، نقایص مادرزادی قلب که در برخی افراد از بدو تولد وجود دارد و می‌تواند بر ساختار قلب کودک و نحوه عملکرد آن تأثیر بگذارد، ارتباطی با افزایش احتمال مرگ ناشی از کرونا ندارد.

این موضوع از آن جهت دارای اهمیت است که  در طول دوره همه گیری کووید ۱۹ ، شواهد نشان داده است که افراد مبتلا به بیماری قلبی در معرض خطر بیشتری هستند. تا کنون تأثیر عفونت این ویروس روی افراد دارای نقص مادرزادی قلب ، که به طور کلی جوان تر از افراد مبتلا به بیماری های قلبی بزرگسال هستند ، ناشناخته بود.

در این مطالعات، محققانی از کالج پزشکان و جراحان دانشگاه کلمبیا در نیویورک دریافتند که اگرچه در ابتدای همه گیری ، بسیاری از این بیم داشتند که بیماری مادرزادی قلب به اندازه بیماری قلبی عروقی بزرگسالان یک عامل خطرناک برای بیماران کرونایی باشد، اما بررسی های بعدی نشان داد تعداد کم بیماران قلبی مادرزادی که برای کووید ۱۹ نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشتند و نتایج نسبتاً خوب این بیماران یک عامل قابل توجه به شمار می رود.

در نتیجه این مطالعات مشخص شد در فاصله ماه های مارس تا ژوئن امسال (سه ماه بهار)  فقط  ۵۳ بیمار مادرزادی قلب  شامل ۴۳ فرد بزرگسال و ۱۰ کودک یعنی کمتر از هشت دهم درصد  بیماران بستری شده در مرکز عوارض  قلب مادرزادی کلمبیا   با علائم شدید کرونا به پزشک خود مراجعه کردند.

بررسی سایر آمارهای مرتبط با بیماران کرونایی نشان دهنده یک جنبه جالب توجه دیگر از این یافته بود زیرا بیشتر بیماران دارای عوارض قلبی مادرزادی علائم کرونای خفیف داشتند.

بر این اساس بیش از 80 درصد این بیماران علائم خفیفی داشتند. مطالعه دیگری که در همان دوره در مرکز پزشکی ایروینگ دانشگاه کلمبیا انجام شد ، نشان داد که تقریباً 22 درصد بیماران بستری در بیمارستان از کل بیماران به شدت بیمار می شوند و حدود یک سوم این بیماران فوت می کنند.

شرح کامل این پژوهش و یافته های به دست آمده از آن در آخرین شماره  مجله تخصصی JAHA منتشر شده و در اختیار محققان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیماری قلبی کرونا مادرزادی قلب خطر ابتلا بیماری ها کووید ۱۹ مشخص شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی