Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار حسنی مقدم گفت: کشاورزان از سوزاندن مزارع پس از برداشت محصول خودداری کنند

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛  حسنی مقدم  در حاشیه جلسه ایی که به منظور بررسی وضعیت ایجاد آلودگی های به وجود آمده در مناطق جنوبی شهرستان خرم آباد به دلیل آتش زدن کاه و کلش به جای مانده از مزارع برنج برگزار شده بود در خصوص خودداری کشاورزان از آتش زدن کاه و کلش مزارع  ، اظهار کرد:  آتش  سوزی  باعث از بین رفتن میکروارگانیسم های خاک می شود  و در بلند مدت خاک  دچار  آسیب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای کشت دوم تسهیلاتی برای خرید ادوات مکانیزاسیون و دستگاههای  کاه و کلش خرد کن به کشاورزان پرداخت می شود.

حسنی مقدم   با بیان اینکه کشاورزان برای کشت دوم  مبادرت به  آتش سوزی نکنند،تصریح کرد: کشاورزانی که  مبادرت به آتش سوزی مزارع خود کنند از تسهیلات  بخش کشاورزی و نهاده های یارانه  دار محروم خواهند شد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی  لرستان در خصوص آتش سوزی های پس چر مزارع برنج حومه شهرستان خرم‌آباد ،یادآورشد:به زعم کشاورزان آتش زدن کاه و کلش دارای فواید است در صورتی که همه کارشناسان کشاورزی این مسئله را مطرود و مردود  می‌دانند چرا که آتش سوزی باعث از بین رفتن میکروارگانیسم های موجود در خاک شده و در بلند مدت خاک دچار آسیب می شود.

 حسنی مقدم گفت: برای اینکه کشاورزان بتوانند راحت‌تر کشت دوم را انجام دهند تسهیلاتی برای خرید ادوات مکانیزاسیون شامل کارنده ها  و دستگاه‌هایی که باعث خرد شدن کاه و کلش شده و   حاصلخیزی خاک را در پی دارد ، در اختیار کشاورزان قرار می‌دهیم.

او خاطر نشان کرد:  کشاورزانی که مبادرت به آتش زدن بقایای مزارع نمایند قطعاً از دریافت کلیه تسهیلات بخش کشاورزی اعم از تسهیلات بانکی ، نهاده های یارانه دار مانند کود ، سم و بذر  محروم می شوند و هیچ نهاده ای در اختیار آنان قرار نخواهد گرفت لذا توصیه اکید  این است که مبادرت به آتش سوزی  کاه و کلش مزارع خود برای انجام کشت دوم نکنند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محیط زیست مزارع آتش زدن کاه و کلش حسنی مقدم آتش سوزی کشت دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،محمد میرزایی گفت: عملیات امحاء ۲۷۰ هکتار از اراضی مزارع منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری حدود ۲۰ دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال اجرااست، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ده قطعه از مزارع تا پایان روز به پایان برسد.
میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، بیان کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های ذی مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی برای صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری همه دستگاه است.

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود