Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین از ثبت نام ۳۵۰ هزار خودرو در طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌ها خبر داد و گفت: با سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین میزان استقبال طرح دوگانه سوز کردن خودرو افزایش یافت به طوری ۳۵۰ هزار نفر خودرو شخصی برای دوگانه سوزی کردن خودرو اقدام کردند علی محمودیان در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اجرای طرح دوگانه سوز کردن خودرو‌های عمومی به صورت رایگان اظهار کرد: آمار‌هایی که در این طرح در خصوص تعداد خودرو‌های تاکسی و وانت بار‌ها نیازمند به سوخت سی ان جی در نظر گرفته شد، بنا به دلایلی دور از واقعیت بود، از سال ۱۳۹۰ بیش از ۹۰ درصد خودرو‌های تاکسی به صورت دوگانه سوز تولید می‌شدند و بخش قابل توجهی از وانت بار‌ها نیز دوگانه سوز بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته تصریح کرد: تقاضا برای دوگانه سوز کردن خودرو وجود دارد و صف انتظار طولانی نیز به دلیل کمبود مواد اولیه تولید مخزن در سامانه وزارت نفت تشکیل شده بود. بیشتر بخوانید: تکذیب جریمه کرونایی در پمپ بنزین‌ها| تشدید تردد در شهر پیرو برخی تصمیمات دولت وی افزود: ماه گذشته در همکاری مشترک میان وزارت نفت و وزارت صمت مواد اولیه برای تامین مخازن سی ان جی تامین شده است.
محمودیان بیان کرد: در اوایل این طرح اطلاعاتی در خصوص ظرفیت دوگانه سوز کردن خودرو در کشور مطرح شد که عدد‌های ارائه شده بر روی کاغذ ماند و هنوز به حد نصاب نرسیده است.
رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته بیان کرد: ظرفیت دوگانه سوز کردن خودرو حول چندین محور از قبیل تامین مخزن، تولید قطعات و مراکز تبدیل است که می‌تواند زنجیره تامین زنجیره را تکمیل کند.
وی افزود: مشکلی در کارگاه‌های تبدیل و تولید قطعات وجود ندارد و گلوگاه اصلی در این بخش مربوط به تامین مواد اولیه برای تولید مخزن است.
محمودیان عنوان کرد: ظرفیت اسمی برای یک سال ۷۰۰ هزار مخزن سی ان جی بود که به دلیل شیوع کرونا روند تولید با کندی مواجه شد، اما با کم شدن این بیماری روند تولید به مراتب بهتر شد، اما هنوز با نقطه ایده آل فاصله زیادی وجود دارد.
رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته تصریح کرد: جریان تامین مواد اولیه تولید مخزن از طرف بازرگانان چینی با وجود تحریم‌های بین المللی ادامه دارد، اما برخی از تصمیمات بانک مرکزی برای تخصیص ارز باعث باعث دپو شدن مواد اولیه در گمرک شد که با هماهنگی میان سازمانی این موضوع نیز برطرف شد.
حدود ۲ سال پیش از موتور سه سلیندر با ارزش سرمایه گذاری ۳۲۸ میلیون دلاری پایه گازسوز رونمایی شد که متاسفانه خبری از به سرانجام رسیدن این طرح در دسترس نیست وی افزود: قانون ماده ۱۲ رفع موانع تولید دال بر این است که در صورت صرفه جویی در مصرف سوخت فسیلی، درآمد‌های آن به صورت کامل به آن بخش پرداخت شود، حدود ۲ سال پیش از موتور سه سلیندر با ارزش سرمایه گذاری ۳۲۸ میلیون دلاری پایه گازسوز رونمایی شد که متاسفانه خبری از به سرانجام رسیدن این طرح در دسترس نیست.
محمودیان افزود: بررسی روند استفاده از خودروهای گازسوز طی سال‌های گذشته نشات گرفته از تصمیمات دولت است به این معنی که در دهه ۸۰ به دلیل تفاوت قیمت بنزین و گاز استقبال مناسبی از این طرح صورت گرفته، اما با تثبیت قیمت بنزین، دیگر تبدیل خودرو از صرفه اقتصادی خارج شد.
رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته بیان کرد: با سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین میزان استقبال طرح دوگانه سوز کردن خودرو افزایش یافت به طوری ۳۵۰ هزار نفر خودرو شخصی برای دوگانه سوزی کردن خودرو اقدام کردند، این تلاقی استقبال با افزایش قیمت بنزین باعث بالا رفتن تقاضا برای دوگانه سوز کردن و به طبع آن افزایش قیمت خدمات شده است.
وی با بیان اینکه باید سبد انرژی کشور متنوع شود، افزود: خودرو‌های برقی، بنزینی، ال پی جی و سی ان جی از ایمنی بالایی برخودار هستند و به طور مثال ضخامت ورقه مخزن سی ان جی به دلیل فشار بالا نزدیک به ۷ میلی متر است و این رقم در مخازن ال پی جی به یک دهم این رقم می‌رسد، در مجموع می‌توان گفت که هر کدام از این سوخت‌ها بسته به نوع آن از امنیت مناسبی برخودار است.
محمودیان بیان کرد: برای ترغیب مالکان خودرو برای استفاده از سوخت‌های پاک و جایگزین نیاز به حمایت دولت در این بخش هستیم و استفاده از منابع غنی گاز می‌توان دست دولت را برای صادرات گازوئیل و بنزین باز نگه دارد و خلع ناشی از عدم فروش نفت را پر کند.
وی عنوان کرد: حدود ۸ تا ۹ میلیون مترمکعب گاز طبیعی، ال پی جی در کشور استفاده می‌شود که ۸۵ درصد آن وارد مخازن خودرو می‌شود، این موضوع را در نظر داشته باشید که قیمت گاز ال پی جی با سوبسید‌های[یارانه] فراوان ارائه می‌شود و نسبت به سی ان جی ارزانتر به دست مصرف کننده می‌رسد با توجه به مازاد تولید ال پی جی می‌توان با صادرات آن به همراه تامین تجهیزات مورد نیاز برای سوخت گیری در کشور‌های همسایه زمینه توسعه صادرات گاز ال پی جی را فراهم کنیم.

محمودیان بیان کرد: برای موفقیت در صادرات ال پی جی می‌توان دایره خدمات دهی را متنوع کرد و ضمن تامین تجهیزات با وضع قرارد‌های بلندمدت به تثبیت ایران در بازار انرژی منطقه کمک کرد.
رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته بیان کرد: قرارداد وزارت نفت برای دوگانه سوز کردن خودرو‌های به صورتی ارزی نوشته شده و نوسانات نرخ ارز بر آن تاثیر گذار نخواهد بود.
وی افزود: بسیاری از کشور‌ها برای تسهیل در صادرات اقدام به ارائه پکیج مانند خدمات مهندسی و ارائه تجهیزات در این بخش می‌کنند و با این کار درآمدزایی مناسبی انجام خواهند داد.
محمودیان بیان کرد: ذکر این نکته حائز اهمیت است که منابع حاصل از صرفه جویی در استفاده از سوخت جایگزین در هزینه‌های جاری دولت‌ها صرف نشود و مجلس با قوانین گذاری این منابع حاصله در زیر ساخت‌های کشور هزینه شود.
رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین و خدمات وابسته بیان کرد: با توجه به مخازن عظیم گاز پارس جنوبی مزین نسبی کشور در سی ان جی است و می‌توان از کمبود این سوخت در کشور‌های همسایه استفاده کرد.
وی افزود: مازاد تولید گاز طبیعی در کشور وجود دارد و به دلیل عدم امکان ذخیره سازی آن می‌توان با استفاده از دیپلماسی انرژی صادرات به کشور‌های منطقه را هموار کرد.
محمودیان بیان کرد: ظرفیت مناسبی در خصوص تولید تجهیزات مورد نیاز در جایگاه سوخت سی ان جی در کشور وجود دارد که به دلیل بی توجهی مغفول مانده است، استفاده از این ظرفیت در کشور‌های همسایه نیازمند دیپلماسی فعالتر است.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت نفت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت دوگانه سوز کردن خودرو برای دوگانه سوز افزایش قیمت قیمت بنزین مواد اولیه وزارت نفت خودرو ها ۳۵۰ هزار سی ان جی ال پی جی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد امین دهقان در نشستی خبری با اشاره به بازار صادراتی روانکار، اظهار کرد: محصولات روانکار تاکنون به ۱۱ کشور شامل هند، چین، کشورهای آذری زبان و برخی کشورهای آفریقایی، عرضه شده و با استقبال خوبی روبرو شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته با رسیدن به حداکثر ظرفیت تولید، بیش از ۷۶۰ هزار تن انواع روانکار صنعتی در این شرکت تولید و افزون بر ۵۰۰ هزار تن آن، راهی بازارهای صادراتی شد، اظهار کرد: این مساله ۴۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشت و صددرصد ارزها وارد سامانه ارزی کشور شد.

به گفته وی با توجه به ظرفیت‌های صادراتی، در همکاری با گروه‌های دانش‌بنیان درصدد افزایش کیفیت محصولات تولیدی و تولید محصولات خاص در جهت دریافت معتبرترین گواهی‌نامه‌های استاندارد برای مقاصد صادراتی است.

عضو انجمن تولیدکنندگان روغن موتور ایران به عرضه محصول روغن موتور مگلوب شرکت نفت سپاهان به کشور امارات متحده عربی اشاره کرد و گفت: این محصول که با برخورداری از استاندارد روز اروپا برای خودروهای لوکس طراحی و تولید شده است، حضور نسبتاً موفقی در این بازار داشت و تلاش داریم امسال حضور خود را با قدرت بیشتری در این بازار ادامه دهیم.

دهقان از تولید روغن موتور سفارشی در این شرکت خبر داد و گفت: در قرارداد با شرکت ایران خودرو، هم‌اکنون روغن موتور ویژه موتور مورد نظر را تولید و به این خودروساز عرضه می‌کنیم.

وی با اشاره به ۱۵ برنامه در طرح توسعه، از تولید محصول گریس کلسیم برای نخستین بار خبر داد و افزود: ۹ محصول جدید در برنامه تولید بوده که سه مورد آن ویژه خودروهای سنگین و دیزل است.

عضو انجمن تولیدکنندگان روغن موتور ایران با بیان اینکه پروژه F.R.W هم‌اکنون با ۹۰ درصد پیشرفت با هدف افزایش کیفیت محصولات، امسال به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: پروژه دوم TDAE تولید محصول Green RPO ضمن برخورداری از قابلیت ویژه صادراتی، کشور را از واردات این محصول بی‌نیاز می‌کند

کد خبر 6092333 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • کارگران موتور محرکه و بازوان پرتوان جامعه‌ هستند
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)