Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@18:47:12 GMT

چرا باید در دانشگاه تخصصی تحصیل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۲۷۷۹

چرا باید در دانشگاه تخصصی تحصیل کنیم؟

آنچه باید پیش از انتخاب دانشگاه و انتخاب رشته بدانید ...

اصلی‌ترین و کارسازترین عامل توسعه دانش، پژوهش و فناوری در هر کشوری، دانشگاه‌های آن کشور هستند. دانشگاه، مکانی مناسب برای پی‌ریزی زیرساخت‌ها و بسترسازی برای تحولات علمی و رشد ذهن‌های جوان و خلاق است. بنابراین می‌توان دانشگاه‌های هر کشور را شاخص‌های رشد کمی و کیفی آن کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان علوم دانشگاهی، علوم انسانی است که هویت‌ساز است؛ زیرا فرهنگ‌ساز است. در واقع هویت هر جامعه، نتیجه فرهنگ آن جامعه است. علوم انسانی میراث فرهنگی ما را در بر دارد و ما را به گذشته‌مان پیوند می‌دهد و به خدمت به کشورمان متعهد می‌سازد. این امر به حفظ هویت و استقلال کشور کمک می‌کند و باعث تقویت فرهنگ بومی و خودباوری می‌شود. بنابراین جوامع دانشگاهی بایستی در جهت رشد این علوم انسان‌ساز برنامه‌ریزی نموده و گام بردارند.

مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر با پشتوانه هیئت امنا و هیئت موسس با تجربه و خبره در سال 1390 تأسیس گردید که جهت رسالت و ارزش‌های دینی تعیین شده از سوی هیئت امنا دارای دو واحد خواهران و برادران می‌باشد. این مؤسسه در سال‌های اخیر از رشد کمی و کیفی مطلوبی بهره برده و در حال حاضر دارای 47 رشته در مقاطع مختلف می‌باشد. از آن‌جا که از آغاز، کیفیت علمی و توانمندسازی دانشجویان جهت کارآفرینی و اشتغال، اولویت اصلی طلوع مهر بوده است، اساتیدی بنام با سابقه علمی درخشان جهت مدیریت گروه‌ها و عضویت در هیأت علمی این موسسه به کار گرفته شده‌اند.

هم‌اکنون مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر با بهره‌گیری از فضای آموزشی استاندارد، کلاس‌های مجهز به سیستم پیشرفته کمک آموزشی، کتابخانه، سالن جلسات، امکانات ورزشی، شبکه وایرلس، سایت رایانه و دیگر امکانات با بیش از 7000 مترمربع زیربنای آموزشی، دارای ظرفیتی افزون بر 3000 دانشجو در واحدهای خواهران و برادران می‌باشد.

رشته‌ها و مقاطع تحصیلی

با توجه به نقش بی‌بدیل علوم انسانی در ابعاد ذهنی، فکری، روانی و معنوی جامعه، و رویکرد مجموعه برای ایفای نقش در جهت تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی، مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر، بنای خود را بر گسترش علوم انسانی گذاشت. این مؤسسه در سال 1390 با پذیرش دانشجو در دو رشته کارشناسی ناپیوسته فعالیت خود را آغاز نمود و در سال‌های بعد با توجه به بهره‌وری مناسب و ظرفیت بالای علمی، موفق به پذیرش در رشته‌های مختلف در مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد گردید. این مؤسسه در حال حاضر فعالیت خود را در 47 رشته تحصیلی فعال شامل 21 رشته کارشناسی ارشد، 13 رشته کارشناسی پیوسته، 10 رشته کارشناسی ناپیوسته و 3 رشته کاردانی پیوسته با قدرت ادامه می‌دهد.

امکانات، ویژگی‌ها و برنامه‌ها

موسسه برتر و تخصصی علوم انسانی با مدرک معتبر مورد تایید وزارت علوم بهره‌مندی از اساتید برتر دانشگاه‌های تهران و قم کارگاه‌های تخصصی مهارت‌آموزی کاربردی سامانه تعاملی قدرتمند آموزش مجازی با پهنای باند اختصاصی شهریه‌ مناسب و تخفیف شهریه برای دانشجویان ممتاز تسهیلات دانشجویی و صندوق رفاه با پوشش 100% شهریه حمایت ویژه از انتشار کتب و مقالات اساتید و دانشجویان تدوین مجله علمی پژوهشی «مدیریت راهبردی و آینده‌پژوهی» فضای آموزشی و تجهیزات استاندارد دسترسی آسان از نظر موقعیت مکانی تکریم ارباب رجوع و انجام امور اداری به صورت غیرحضوری برگزاری اردوها، مراسم‌ها و مسابقات مختلف مذهبی، اجتماعی، ورزشی و ... تشکیل انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی-ورزشی و کانون فارغ‌التحصیلان

آینده‌پژوهی

آینده تنها دارائی ماست؛ باید به آن اندیشید، مطالعه کرد و برای مطلوب ساختنش، اقدام نمود. آینده‌پژوهی (Futures Studies) حوزه دانشی راهبردی و جوان با عمری در حدود یک سده در جهان و چند دهه در ایران، برای مطالعه، یادگیری و سودمندی است. هدف از این دانش بهبود وضعیت بشر با طراحی آینده مطلوب و اقدام‌های مربوط به آن است. آینده‌پژوهی دانشی فرارشته‌ای و ارزش‌مدار است که هر زیست‌بومی باید مبتنی بر معرفت‌شناسی خود، آینده‌پژوهی و آینده‌سازی نماید.

مؤسسه آموزش عالی طلوع مهر در راستای رسالت آینده‌نگری خود، از سال 1394 با هدف توسعه حوزه آینده‌پژوهی و گام برداشتن در راستای گسترش فرهنگ آینده‌نگری، بهبود تصمیم‌گیری و ساختن آینده‌ای مطلوب برای جامعه، اقدام به تأسیس رشته مهندسی آینده‌پژوهی در مقطع کارشناسی ارشد نموده است. این رشته با حضور دانشجویان فعال و علاقه‌مند به یادگیری، ظرفیت بسیار خوبی را برای شناسایی مسائل و چالش‌های مختلف این حوزه در سطوح خرد و کلان، علی‌الخصوص چالش‌های آینده کشور، فراهم نموده است. علاوه بر این مؤسسه طلوع مهر اقدام به برگزاری همایش‌ها، نشست‌ها و دوره‌های تخصصی در حوزه آینده‌پژوهی نموده است.

 

پذیرش دانشجو

پذیرش در این موسسه از طریق انتخاب رشته بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی) و همچنین انتخاب رشته داوطلبان مجاز در کنکور سراسری امکان‌پذیر می‌باشد.

جهت دریافت مشاوره رایگان پذیرش می‌توانید با شماره تلفن 02532810006 تماس حاصل فرمایید.

 

موقعیت مکانی

واحد برادران: قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، بلوار شهروند شمالی

تلفن: 33555610-025

واحد خواهران: قم، خیابان شهید فاطمی (دورشهر)، نبش میدان رسالت

تلفن: 37730080-025

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به پایگاه اطلاع‌رسانی طلوع مهر مراجعه نموده و یا از صفحات موسسه در شبکه‌های مجازی با شناسه @tolouemehr بازدید فرمایید.

منبع: فردا

کلیدواژه: دانشگاه تخصصی رپرتاژ آگهی رشته کارشناسی آینده پژوهی علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مدل‌های قدیمی مسائل جامعه را حل نمی‌کند، گفت: علم به خودی خود نمی‌تواند مسائل جامعه را حل کند بلکه با خلاقیت در مواجه با مسائل پیچیده راهکار ارائه می‌دهد.

محمدمهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع اساتید گروه کشوری علوم اجتماعی در چالوس در ابتدای سخنان خود با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: در دورانی زندگی می‌کنیم که انسانیت به مسلخ رفته است و نظام علمی در خدمت حاکمیت نظام سلطه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه این نظام سلطه یک چهره‌ای داشت که بسیار بزک شده بود اما درون این چهره و پشت آن چهره کریهی است که جز قدرت و پول چیزی نمی‌شناسد، افزود: امام راحل مکتبی را بنیان نهادند که طوفانی را به پا کرد که امروز بیش از هر زمانی چهره کریه این نظام سلطه را آشکار می‌کند.

وی تصریح کرد: دموکراسی، حقوق بشر و کودک، محیط زیست و یونسکو از واژه‌های زیبایی هستند که با کشتن ۱۵ هزار کودک و حمله به معترضان در متن دانشگاه به مسلخ رفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اقدامات بی رحمانه نظام ظلم و صهیونیست در مقابل علم و زنان، بیان کرد: نظام سلطه دانشگاه و زن و کودک نمی‌شناسد و باید گفت طوفان، دستکش مخملی را برده است و مشت آهنین هویدا شده است.

طهرانچی با تاکید براینکه این‌روزها غرب بدون نقاب و واکنش در مقابل مقام دانشجویان و اساتید دانشگاه را می‌توان دید، افزود: امسال روز معلم کلید واژه «من‌هم یک پروفسورم» در فضاهای رسانه‌ای و مجازی منتشر خواهد شد.

وی در ادامه به کاهش ورودی‌های علوم انسانی و علوم پایه در دانشگاه آزاد اسلامی  پرداخت و گفت: در حوزه علوم اجتماعی این گرایش کمتر بوده است که باید علت‌یابی و سپس برای آن راه حل ارائه شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تعداد دانشجویان در حوزه علوم اجتماعی را چهار هزار و ۳۶ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۵۰ درصد در تهران مشغول به تحصیل هستند و اگر این روند ادامه یابد تعداد دانشجویان در سال‌های آینده در این رشته کاهش بیشتری خواهد یافت.

طهرانچی با بیان اینکه انتخاب رشته، سرمایه گذاری فرد برای آینده خود است، خاطر نشان کرد: در دو دهه قبل اقبال رشته‌های جامعه شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی بالا بود و گرایش به علوم سیاسی نیز بدین گونه بود اما در حال حاضر رشته مدیریت و اذناب آن گرایش بیشتری یافته است.

وی با بیان اینکه انتخاب رشته یک برایند فردی است اما فرایند جمعی آینده کشور را رقم می‌زند، افزود: نسل جوان دیگر برایش مدرک تحصیلی و اعتبار دانشگاه ملاک نیست.

این مسئول اشباع کاذب اطلاعات را موجب عوض شدن نگاه بچه‌ها به آموزش عالی دانست و گفت: فرزندان ما تصویر را از دریچه دیجیتال می‌گیرند.

طهرانچی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان با اعضای هیئت علمی و اساتید به نوعی همخوانی ندارد، تاکید کرد: ناترازی در دانشگاه یک مسئله است که باید اصلاح شود و مسئله شناسی ما باید دقیق باشد.

وی با بیان اینکه چهارگانه کنش تنها علم نیست بلکه بینش، توانش، دانش و گرایش هست، گفت: یکی از اشکالات این است که همت بچه‌ها را کوچک کردیم و توانش را پایین آوردیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه فضای مجازی توانش بچه‌ها را به سمت توانایی‌های عاریتی سوق داده است، گفت: غضب و وحشت تقویت شده است و فکر می‌کنند خیلی توانمند شده‌اند.

طهرانچی با اشاره به نقش مهم ایمان در تقویت فرزندان و با تاکید بر اینکه مدل‌های قدیمی مسائل جامعه را حل نمی‌کند، اظهار کرد: علم به خودی خود نمی‌تواند مسائل جامعه را حل کند بلکه با خلاقیت در مواجه با مسائل پیچیده راهکار ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید جامعه پرداز باشد، افزود: بچه‌های ما به جای دانایی به دنبال توانایی هستند و سودمندی را در توانایی می‌بینند.

طهرانچی با بیان اینکه باید از دریچه توانایی با بچه‌ها سخن گفت، یادآور شد: باید از دریچه توانایی مهارت، خلاقیت و نوآوری را به سمت آن‌ها سوق داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت