Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس صنعت بیمه در کشور عنوان کرد: نبود علاقه به خرید بیمه نامه، یعنی مردم دنبال آن نیستند که ریسک های خود را در شرکت های بیمه از طریق محصولات بیمه ای پوشش دهند. مجید بنویدی کارشناس صنعت بیمه در گفتگو با خبرنگار پول نیوز در خصوص محصولات بیمه ای در کشور اظهار کرد: صنعت بیمه محصولات متنوع بسیاری دارد که همه ی افراد جامعه می توانند از آن استفاد کنند اما آگاهی کامل از این محصولات ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: محصولات بیمه ای توسط شرکت های بیمه ارائه می شود و بیمه مرکزی مسئول نظارت بر این بازار است. بازار ارائه محصولات و معرفی آن ها بر عهده شرکت های بیمه ای است.
بنویدی با بیان اینکه مردم علاقه ای به خرید بیمه نامه ندارند، عنوان کرد: نبود علاقه به خرید بیمه نامه، یعنی مردم دنبال آن نیستند که ریسک های خود را در شرکت های بیمه از طریق محصولات بیمه ای پوشش دهند. فرهنگ سازی استفاده از محصولات بیمه ای بر عهده همه ی جامعه است یعنی صنعت بیمه، سازمان های آموزشی، بسترهای رسانه ای باید محصولات بیمه ای را به مردم معرفی کنند تا مردم علاقه مند شوند رسک های خود را از طریق شرکت های بیمه، کاهش دهند.     بیشتر بخوانید: ♦چرا بیمه سرمایه گذاری تحت پوشش شرکت‌های بیمه قرار نمی‌گیرد؟   ♦نبود محصولات و منابع مالی، پاشنه آشیل صنعت بیمه   ♦رنج صنعت بیمه از نبود محصولات منتوع

 


این کارشناس صنعت بیمه مطرح کرد: هر قدر دانایی و آگاهی مردم در مدیریت ریسک زندگی افزایش یابد، همانقدر در خرید محصولات بیمه ای آگاهی دارند.
وی ابراز کرد: شرایط اقتصادی کشور بر تمایل افراد برای خرید محصولات بیمه ای تاثیر گذاری است و علت آن هم به این بستگی دارد که هر خانواده ای یک سبد درآمد و هزینه دارد که در سبد هزینه های خانوار ایرانی، محصولات بیمه ای، جای کمی دارد.
بنویدی خاطر نشان کرد: یکی از دلایلی که مردم تمایل کمتری به خرید محصولات متنوع بیمه ای دارند این است که برای این محصولات در هزینه های خود جایی ندارند.     گفتگو از سحر گلی زاده  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه بیمه مرکزی اقتصاد ایران خرید بیمه نامه بیمه شخص ثالث ضریب نفوذ بیمه در ایران استارت آپ های بیمه ای محصولات بیمه ای شرکت های بیمه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری