Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان روز گذشته -یکشنبه ۲۷ مهرماه- فیلمی در شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شد که در آن احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس بیان می‌کند که هشت ماه پیش دارویی تحت عنوان درمان قطعی کرونا به دانشگاه بقیه‌الله(عج) داده شده اما اقدامی در این مورد صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به ادعای ساخت داروی قطعی درمان کرونا در برخی استان‌ها که از سوی فلاحی مطرح شده بود، گفت که ادعای ساخت داروی قطعی درمان کرونا «فاقد مستندات علمی» است.

دارویی که در مجلس توسط فلاحی نشان داده شد توسط محقق، شیمیدان، پژوهشگر در زمینه ترکیبات شیمیایی، گیاهان دارویی و علم نانو تکنولوژی همدانی ساخته شده است.

اسماعیل قادری در این‌باره در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: چهار سال پیش در مصاحبه ای با سیمای مرکز همدان گفتم دارویی ساختم که برای درمان ویروس ها استفاده می شود، از دانشگاه‌ها خواستم از من حمایت کنند و با هزینه خودم، مرا به چالش بکشند.

قادری تصریح کرد: پس از شیوع کروناویروس، افرادی از اطلاعات سپاه همدان به سراغم آمدند و گفتند با توجه به مصاحبه ای که قبلاً با صداوسیما داشتید، می توانید داروی درمان کرونا را بسازید؟

وی با بیان اینکه با تلاش‌های انجام شده دارویی تولید کردم که می‌تواند کرونا را درمان کند، ادامه داد: پس از آن مرا به دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان معرفی کردند، متأسفانه آن‌ها گفتند که امکانات لازم برای کار کردن بر سر این موضوع را ندارند.

این محقق همدانی گفت: این دارو از طریق سپاه به بیمارستان بقیه‌الله(عج) داده شد و در آنجا پس از بررسی های لازم و کسب نتایج رضایت‌بخش «کد اخلاق» دریافت کرد و از من هم تشکر کردند اما یک مرتبه همه چیز تمام شد و دیگر صحبتی از این دارو نکردند.

قادری بیان کرد: با پیگیری‌های مجدد این دارو دوباره در بیمارستان بقیه‌الله(عج) بررسی شد، مورد آزمایش انسانی قرار گرفت و کد اخلاق دریافت کرد اما باز هم همه چیز مسکوت ماند.

وی خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از ۱۰ هزار نفر از این دارو استفاده کرده و نتیجه رضایت بخش دریافت کردند. از این دارو ۵۰۰۰ مورد فقط به استان قم فرستاده شده است.

مدعی ساخت داروی درمان قطعی کروناویروس اذعان کرد: کروناویروس، شوخی نیست و تمام دنیا درگیر این مسئله است. ساخت داروی درمان آن، شاید از نظر سیاسی مسئله ای جدی است و به همین علت معرفی آن شرایط خاصی می‌خواهد.

قادری با بیان اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از من بابت انتشار این دارو شکایت کرده است، توضیح داد: دارو در اختیار سپاه بوده، من اصلاً به کسی دارو نمی‌دهم و هیچ پولی هم در برابر این دارو از کسی دریافت نکرده ام.

وی در رابطه با اخباری مبنی بر این مسئله که در جریان تأیید قطعی این دارو میان دولت و سپاه اختلاف وجود دارد و به همین علت است که تاکنون به نتیجه مطلوب نرسیده‌اند، گفت: در ابتدا دارو در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت اما حمایت نکردند، من انتظار مادی ندارم و فقط می‌خواهم به مردم کمک کنم به همین علت سپاه به این مسئله ورود پیدا کرد.

این شیمیدان همدانی در پایان تأکید کرد: این دارو نتایج خوبی داشته، دعا کنید این مسئله سیاسی نشود و دارو به دست مردم برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس درمان کروناویروس بیمارستان بقیه الله دانشگاه علوم پزشكي ساخت داروی بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی، در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی، گفت: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از دارو‌های تولید داخل بهبود یافته است.

وی افزود: بخش عمده داروی آنها از محل تولید داخل تأمین می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه تمامی دارو‌های بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، گفت: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان دارو‌های وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز تأمین دارو نیز انجام شد. امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز داروی این بیماران را تأمین کنیم.

محمدی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، افزود: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبود‌های مقطعی همین محدودیت‌های بین المللی است.

به گفته محمدی، در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری می‌کنیم و تلاش می‌کنیم در حد نیاز عزیزانی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر دارو‌هایی هستند که بعضاً هزینه اثربخشی آنها به اثبات نرسیده و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود.

محمدی افزود: عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبود‌ها بحث تولید داخل و نمونه خارجی باشد که طبیعتاً مکلف هستیم دارو‌هایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور