Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیخ شعبان ابوجعفر امام جماعت منطقه آروا اوگاندا در گفتگو با خبرنگار تقریب به ابعاد وحدت گرای پیامبر رحمت(ص) پرداخته که ماحصل این گفتگو در ادامه می آید:


پیامبر بزرگ اسلام یكی از اهداف متعالی رسالت خود را در ایجاد وحدت و همگرایی میان مسلمان تعریف کرده بود. فضای حاکم بر جامعه زمان پیامبر اسلام به نحوی بود که ایجاد پیوند و جلوگیری از جنگیدن قبایل با یکدیگر بسیار ضرورت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیامبر(ص) با هدایت خداوند متعال و بر اساس آموزه هایی که از طریق وحی دریافت می کرد، برای ایجاد یك اتحاد دینی و مستحکم کردن علایق مشترك اعراب در جهت آرمانهای امت واحده استفاده می کرد.

مخالفت پیامبر اكرم (ص) با تبعیض و قوم گراییهایی که در آن زمان وجود داشت و حمایتی که ایشان از گروههای محروم و فرودست جامعه زمان خود داشت، باعث شد گروههای بسیاری به دین اسلام روی بیاورند. به همین دلیل در آن دوره گروههای بسیاری با محوریت پیامبر و بر اساس اصل وحدت پدید آمدند. در واقع، خط مشی فكری پیامبر(ص) در تقدیر از كرامت انسانی و نیز رویکرد وحیانه ایشان یک اهرم بسیار قوی برای ایجاد وحدت اسلامی بود.

حضرت محمد (ص) برای رسیدن به هدف اتحاد میان مسلمانان تلاش کرد با آگاهی از  ظرفیتهای اجتماعی جامعه، راههایی را انتخاب کند که عموم مردم از طریق آن به سمت امت واحد اسلامی گرایش پیدا کنند.

از این رو با توجه به شرایط حاکم بر جوامع اسلامی کنونی به نظر می رسد یکی از اصلی ترین راههای ایجاد وحدت دینی یک دست کردن وجوه ارزشی جوامع بر اساس آموزه های اسلام راستین و اتحاد مورد نظر پیامبر (ص) است.
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: ایجاد وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین

محمد دسالی، مدیر انجمن دانشجویی حمایت از فلسطین در کشور آفریقای  جنوبی  در گفتگو با خبرگزاری تقریب با بیان اینکه فلسطین فارغ  از این که سرزمینی مقدس و دومین قبله گاه مسلمانان به شمار می رود، مهم ترین محور وحدت آنها نیز هست، افزود: دلیل اهمیت فلسطین در وحدت مسلمانان از آن جهت است که هیچ بخشی از جهان اسلام از آغاز رسالت پیامبر(ص) تا امروز به اندازه فلسطین موضوع مورد دغدغه مسلمانان نبوده است و این تنها سرزمینی است که بر سر آن میان مسلمانان، مسیحیان و یهودیان جنگ به وقوع پیوسته و دست به دست شده است.

محمد دسالی همچنین افزود: وقوع جنگی که اسرائیل در پی طوفان الاقصی علیه غزه به راه انداخت، سبب شد تا بار دیگر این واقعیت معلوم شود که فلسطین جزو معدود موضوعاتی است که مسلمانان از هر مذهب، مسلک و مرامی نسبت به آن حساسیت ویژه ای دارند و از این رو دولت و مردمی که در حمایت از فلسطین پیشتازتر و فعال تر باشند، در نزد مسلمانان از اعتبار و موقعیت بیشتری برخوردار است. اما مهم اینجاست که کشورهای مسلمان به تنهایی نمی توانند برای حمایت از فلسطین آستین همت بالا بزنند.

او در توضیح بیشتر افزود: در شرایط کنونی که حامیان اسرائیل به دنبال اجرای طرح های سازش برای تثبیت موقعیت منطقه ای اسرائیل هستند، هیچ امری مهم تر از همبستگی کشورهای مسلمان برای مقابله با این طرح ها نیست. حال آن که وجود بیش از یک میلیارد مسلمان در جهان که از امکانات زیادی بهره مند هستند، این فضا را برای آنها فراهم می کند که بتوانند با اسودگی خیال مسئله فلسطین را مورد توجه قرار دهند و از طریق وحدت آن را حل کنند.

محمد دسالی در نهایت تصریح کرد: در حال حاضر حیاتی ترین مساله جهان اسلام آزادی قدس و فلسطین است و همه ظرفیت و امکانات مادی و معنوی مسلمانان باید برای خدمت به این هدف بسیج شود. در همین روند کشورهای مسلمان باید یک جبهه متحدانه و قوی بسازند که برای تحقق آن راهی ندارند جز اینکه از منافع ملی و سیاسی خاص خود در این موقعیت سرنوشت ساز عبور نمایند.
 

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • خداوند از معلمان و دانشمندان به عنوان لوح محفوظ نام می‌برد
  • اگر جامعه فرهنگی آگاه باشد آن جامعه به پیروزی می‌رسد
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین