Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در گفت‌‌وگو با سازمان رسمی پخش (رادیو و تلویزیون) رژیم صهیونیستی درباره روند سازش برخی کشورهای عربی و تاثیرهای آن سخن گفت.

کوهن در این مصاحبه که شامگاه یکشنبه ساعتی پس از اعلام رسمی توافق سازش میان منامه و تل آویو منتشر شد در پاسخ به این سوال که آیا سودان کشور بعدی خواهد بود که توافق صلح با اسرائیل را در آینده نزدیک امضا می‌کند، گفت: «می‌تواند آن کشور سودان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با هر کشوری که در حال حاضر آمادگی گفت‌وگو با ما را داشته باشد، در تماس هستیم. »

این مقام صهیونیست افزود: «این برای من یک دوره متفاوت است که در آن شاهد توافق‌هایی تاریخی هستم که برای عمق استراتژیک اسرائیل در همه سطوح امنیت، اطلاعات، اقتصاد، کشاورزی و غیره دارای اهمیت استراتژیک است.

رئیس موساد گفت: «کارهای زیادی وجود دارد که می‌توانیم با این کشورها انجام دهیم . برخی از این توافق‌نامه‌ها امضا شد. من فکر می‌کنم که اسرائیل از این پس به سمت درست حرکت می‌کند.»

رئیس موساد مدعی شد: «ما افق‌های جدیدی را در سطوح اقتصادی و امنیتی می‌گشاییم، کما اینکه چشم انداز همکاری در همه سطوح در حال باز شدن است و این به ما یک عمق استراتژیک مهم و بسیار مسلط در مواجهه با محورهای شر می‌دهد، به ویژه مواردی نظیر پرونده هسته‌ای، تروریسم  وتوسعه‌طلبی‌های منطقه‌ای  که ایران به اجرا گذاشته است.»

کوهن در ادامه ادعاهای خود آورده است: همچنین از طریق آن کشورها (که اسرائیل معاهدات صلح را با آنها امضا کرده است) و البته از طریق اسرائیل پیامی به محور شرارت می‌رسد که می‌گوید ما در مسیر درست هستیم و شما در مسیر اشتباه هستید.

رئیس موساد در پاسخ به سوال خبرنگار  مرکز پخش اسرائیل درباره اینکه چه چیزی علت به تعویق افتادن توافق با عربستان است و آیا عربستان در وهله نخست منتظر پیشرفت فرآیند صلح فلسطین و اسرائیل است، گفت: از این پس لازم نیست مسئله (سازش عربی با اسرائیل) را به روابط خود با فلسطینی‌ها مرتبط کنیم یا لازم باشد با آنها(فلسطینی‌ها) توافق‌نامه صلح امضا کنیم.

وی افزود: مطمئناً همه ما منتظر پیشرفت فرآیند صلح فلسطین و اسرائیل هستیم و مطمئناً از هرگونه پیشرفت در مذاکرات بین ما و فلسطینیان برای آماده کردن یک راه حل در آینده استقبال خواهیم کرد؛ اما این موضوع نباید مانعی یا شرطی برای ادامه تماس‌های ما با کشورهای منطقه و برقراری روابط دوجانبه بین ما و کشورهای منطقه باشد.

کوهن در پاسخ به سوال مرکز پخش اسرائیل درباره اینکه آیا اگر «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی پادشاه بود، این قضیه(سازش ریاض با تل‌آویو) اتفاق می‌افتاد، گفت : احتمالا چنین می‌شد. موضوع در همه آن کشورها بسیار پیچیده است. معتقدم که رهبرانی که تاکنون تصمیم گرفتند(برای سازش) پادشاه بحرین و «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی بود، البته که باور دارم که در آن کشورها بحث‌هایی داخلی و تردیدهایی هم درباره این قضیه وجود داشت و می‌بایست زمینه را فراهم می‌کردند، زیرا به شکلی غیرعادی و شجاعانه اقدام کردند.

رئیس موساد درباره امکان تغییر سیاست آمریکا در قبال ایران در صورت پیروزی «جو بایدن» نامزد دموکرات در انتخابات آمریکا گفت: دولت فعلی آمریکا موضع گیری بسیار صریح و محکمی دارد که بسیار منطبق با استراتژی اسرائیل علیه ایران است.

وی ادامه داد: من هم منتظرم که بدانم نتیجه انتخابات در ایالات متحده  چه می‌شود و اگر مجبور باشیم سیاست را به روز می‌کنیم.فعلا پیش‌بینی آنچه اتفاق می‌افتد برای من دشوار است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل موساد بحرین رژیم صهیونیستی امارات رئیس موساد رئیس موساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است

به گزارش خبرآنلاین، «حسین عوض علی» وزیر خارجه سودان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور شواهد و مدارکی را در اختیار دارد که نشان می‌دهد فرودگاه‌های چاد میزبان بیش از ۴۰۰ فروند هواپیمای حامل مهمات جنگی برای نیروهای واکنش سریع سودان از امارات بودند.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، وزیر خارجه سودان اظهار کرد: چاد دو فرودگاه «ام جرس» و «ابشی» را به پروازهایی اختصاص داده که از امارات سلاح و مهمات نظامی برای «شبه‌نظامیان تروریست» می‌آورند.

به گزارش ایسنا، حسین عوض علی در ادامه گفت: بیش از ۴۰۰ پرواز برای انتقال سلاح و مهمات انجام شد که توسط دستگاه‌های ملی سودان و آژانس‌های بین‌المللی ویژه، اطلاعات دقیق این پروازها و مسیرهای هوایی و تاریخ فرود و تخلیه بارهایشان رصد شدند.

او در ادامه نیز گفت که ارتش سودان با تعدادی از کاروان‌هایی که از چاد سلاح به داخل کشور منتقل می‌کردند، پس از ورودشان به خاک سودان مقابله کرد.

وزیر خارجه سودان با اشاره به اینکه چاد همچنان پایگاهی برای فرماندهی نیروهای واکنش سریع است و نشست‌ها و دیدارهای آنها در این کشور برگزار شده و عملیات‌های سربازگیری، جذب نیرو و جمع‌آوری پول در این کشور انجام می‌شود، علاوه بر این زخمی‌های آنها در بیمارستان‌های چاد درمان می‌شوند و یا ترتیب سفر آنها به آنجا برای درمان داده می‌شود، از دولت چاد خواست از حمایت از نیروهای واکنش سریع دست بردارد.

پیش از این امارات اعلام کرده بود که به هیچ یک از دو طرف درگیری در سودان سلاح و مهمات نمی‌دهد و از هیچ کدام از آنها جانبداری نمی‌کند.

جنگ در سودان ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ میان ارتش این کشور به فرماندهی عبد الفتاح البرهان و نیروهای واکنش سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو (حمیدتی) آغاز شد.

برخی طرف‌های عربی‌، آفریقایی و بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس میان دو طرف سودانی وارد عمل شدند اما این میانجیگری‌ها نتیجه‌بخش نبود.

این جنگ تاکنون موجب کشته شدن هزاران تن در سودان شده و این کشور آفریقایی با ۴۸ میلیون جمعیت را در آستانه قحطی قرار داده، در این جنگ زیرساخت‌های ضعیف سودان ویران شده و طبق اعلام سازمان ملل، بیش از ۸.۵ میلیون سودانی آواره شده‌اند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903199

دیگر خبرها

  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • چرا مقاومت بحرین شرکت «تراک‌نت» اسرائیل را هدف قرار داد؟
  • رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه رفت
  • حمله به ایلات اسرائیل؛ این‌بار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • دومین حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به اسرائیل
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • جدیدترین شاخه مقاومت اسلامی در بحرین چگونه متولد شد؟
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • رئیس سیا وارد قاهره شد