Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-27@05:53:16 GMT

اعلام میزان مشارکت‌های مردمی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۳۷۶۴

اعلام میزان مشارکت‌های مردمی

به گزارش صدای ایران، نورعلی عباسپور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری که در سالن جلسات شهید حججی ساختمان علاقه‌مندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با تشریح برنامه‌های هفته پیوند اولیا و مربیان (۲۴ تا ۳۰مهر)، با بیان اینکه شرایط امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا متفاوت‌تر از سال‌های گذشته است اما خانواده‌ها بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اظهار کرد: تلاش کردیم امسال بستری را فراهم کنیم تا حرف اولیا به گوش مسؤولین برسد و به‌زودی سامانه‌ای را راه‌اندازی خواهیم کرد که به خانواده‌ها حتی در دورترین نقطه کشور این امکان را می‌دهد تا با وزیر آموزش‌ و پرورش سخن بگویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه  علی‌رغم محدودیت‌های کرونایی، جلسات انجمن اولیا با رعایت پروتکل‌ها و اغلب به‌صورت ویدئو کنفرانسی برگزار می‌شود، گفت: راه‌اندازی کانال انجمن اولیا و مربیان در شبکه شاد از جمله فعالیت‌های این دفتر در دوره کروناست؛ این کانال بیش از ۴ میلیون مخاطب دارد که در بحث‌های مربوط به دانش‌آموزان بسیار فعال هستند. همچنین تدوین و تولید ۲۰ دوره آموزش خانواده در قالب فیلم، تصویر، پوستر، کلیپ، اینفوگرافی، متن کوتاه و موجز، موشن گرافی، معرفی کتاب و ... در این کانال صورت گرفته است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان اظهار کرد: فعالیت ۹۲ مرکز یادگیری محلی آموزش خانواده، ویژه والدین کودکان پیش‌دبستانی، تهیه، تولید و توزیع ۳۵۰ هزار جلد ماهنامه پیوند در سطح کشور، تولید و توزیع ۸ جلد کتاب چاپ اول ویژه اولیا و مربیان در سطح کشور و برگزاری یک دوره آموزش خانواده با همکاری صدا و سیما در هر یک از استان‌ها از جمله فعالیت‌های یک سال اخیر دفتر انجمن اولیا و مربیان است.

عباسپور ادامه داد: در سال تحصیلی گذشته بیش از ۸۳ هزار کلاس آموزش خانواده برگزار شد و در مجموع بیش از ۱۰ میلیون نفر از اولیا در این کلاس‌ها مشارکت کردند.

وی از فعالیت بیش از ۹۸ هزار و ۸۲۰ انجمن اولیا در مدارس سراسر کشور خبر داد و افزود: میزان مشارکت‌های مردمی و کمک‌های نقدی در سال تحصیلی گذشته بیش از ۱۹۶میلیارد و ۲۶۰ میلیون و کمک‌های غیر نقدی بیش از ۱۸۶میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌ و پرورش از وجود ۷۲۳ شورای انجمن در مناطق کشور خبر داد و اضافه کرد: جشنواره تجارب و نوآوری‌های انجمن اولیا و مربیان در ۱۸ استان کشور برگزار شد، همچنین تاکنون ۳۳۰۰ اتاق گفت‌وگوی اولیا و مربیان در مدارس کشور راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت هفته پیوند اولیا و مربیان خاطرنشان کرد: اعضای انجمن اولیا و مربیان ۹۶مدرسه که به‌عنوان انجمن‌های برتر شناخته ‌شده‌اند در جلسه‌ای که در روز چهارشنبه ۳۰مهر برگزار می‌شود، مشارکت می‌کنند و در این برنامه ۱۰ نفر به نمایندگی از اولیای سراسر کشور در حضور وزیر آموزش‌ و پرورش سخن خواهند گفت و در ادامه نیز از انجمن‌های برتر با اهدای لوح یادبود تقدیر خواهد شد.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش از برپایی نشست‌هایی با حضور اعضای انجمن اولیا خبر داد و گفت: هدف برگزاری نشست‌ها شنیده شدن صدای اولیا است و طی سه مرحله نظرسنجی دغدغه‌های والدین را به مسؤولین ذی‌ربط انتقال دادیم.

وی با بیان اینکه در راستای اجرای سند تحول بنیادین، بسته تحولی را ارائه دادیم که کارکرد اجتماعی مدرسه را تحت تأثیر قرار داده است، اظهار کرد: بر اساس بسته تحولی هر نوع فعالیت فرهنگی و تربیتی باید با محوریت مدرسه انجام شود در این برنامه‌ها مدرسه کانون فعالیت‌های محله است.

عباسپور با بیان اینکه تمام فعالیت‌های انجمن اولیا و مربیان با رویکرد شرایط کرونایی است، اظهار کرد: کانال انجمن اولیا یکی از پرمخاطب‌ترین کانال‌ها است که در شاد راه‌اندازی شده است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش ‌و پرورش اظهار کرد: در سال قبل ۲۳مرکز مشاوره خانواده راه‌اندازی کردیم که در دو بخش حضوری و غیرحضوری به ارائه خدمات می‌پردازند. همچنین در شرایط کرونا مراکز مشاوره 139 هزار ساعت خدمات مشاوره‌ای تلفنی ارائه کرده‌اند.

پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مشارکت مردمی انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش مدیرکل انجمن اولیا و مربیان اولیا و مربیان آموزش خانواده راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۳۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است

شهرام دبیری رئیس شورای عالی استان‌ها به مناسبت فرارسیدن روز ملی شورا‌ها ظهر امروز در نماز جمعه تهران سخنرانی کرد.

دبیری در این سخنرانی در حضور نمازگزاران تهرانی عنوان کرد: روز ملی شورا‌ها را به عموم مردم و جامعه شورایی و روز کارگر و معلم را به کارگران زحمتکش و فداکار و معلمان فرهیخته و خدوم کشور تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: جای بسی افتخار است که ایران امروز در اوج اقتدار و عزت به‌عنوان الگوی انقلابی و آزادی خواهی در دنیا و منطقه مطرح شده است. پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران چشمگیر و صعودی بوده و چشم جهانیان را خیره کرده است.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ مصادف با فرمان تاریخی حضرت امام به شورای انقلاب مبنی بر تهیه و تصویب آیین نامه اجرایی شورا‌ها برای اداره امور محلی شهر و روستایی است که متاسفانه به دلیل شروع جنگ تحمیلی، فعالیت شورا‌ها با تأخیر از سال ۱۳۷۸ شروع به کار کردند. 

دبیری ادامه داد: جایگاه شورا‌ها در قانون اساسی بسیار رفیع است. به طوری که یک فصل از قانون اساسی مربوط به شورا‌ها بوده و طبق اصل هفتم قانون اساسی شورا‌ها از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشورند.

وی با اشاره به مردمی بودن نهاد شورا اظهار داشت: اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند. در همین موضوع سیل اخیر سیستان و بلوچستان اعضا شورا‌های شهر و روستا و شورای عالی استان‌ها از استان سیستان و بلوچستان از اولین لحظه‌ها و به صورت شبانه روزی پیگیر حل مشکلات مردم سیل زده بودند. چراکه اعضای شورا خود از جنس همین مردمند و هنوز هم برای باز گشایی راه‌های روستایی تلاش می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: جامعه شورایی کشور در راستای توسعه پایدار به دنبال حکمرانی خوب شهری با مشارکت همه شهروندان در تصمیم گیری‌ها است. از سوی دیگر همراه دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی است.

وی عنوان کرد: اکنون مهم‌ترین وظیفه دولت، ما و تمامی مسئولان مهار تورم است. عدم افزایش دستمزد کارکنان و کارگران متناسب با نرخ تورم معنای فقیر‌تر شدن روز به روز مردم با افزایش فاصله طبقاتی است. این وظیفه ماست که این مشکل را حل کرده و با ایجاد امکانات رفاهی امید را در جامعه افزایش دهیم و بتوانیم مشارکت مردم را در تمام امور ارتقا دهیم. راه سنجش موفقیت هر مجموعه سازمان یا نهاد میزان مشارکت مردم در فعالیت‌های آن مجموعه است. پس بیایید متحد و همدل، با هم مشارکت مردم را افزایش داده و مردم را محرم خود بدانیم. چرا که مردم ما لایق بهترین‌ها هستند و بزرگترین پشتیبان کشور نظام محسوب می‌شوند.

دبیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه شورایی با توجه به ظرفیت قانونی خود مبنی بر برنامه‌ریزی در خصوص مشارکت مردم در راستای انجام خدمات اجتماعی، رفاهی و عمرانی، آمادگی خود را جهت تحقق شعار سال «جهش تولید، با مشارکت مردم» و اقدامات عملی در این رابطه را اعلام می‌نماید. از این رو استفاده از ظرفیت عظیم جامعه شورایی که در صف اول ارتباط با مردم قرار دارند و به دنبال حل مشکلات مردم هستند در این زمینه بسیار کارساز خواهد بود.

دبیری توضیح داد: اعضای شورا در روستا‌ها تمام تلاش خود را جهت رفع کمبود‌ها و نارسایی‌ها و افزایش مشارکت و خودیاری مردم برای پیشبرد امور روستا و تبیین سیاست‌های دولت و تشویق و ترغیب روستاییان جهت اجرای این سیاست‌ها و نظارت بر اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی روستایی می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها کمک رسانی و امداد در مواقع بحرانی و تلاش برای رفع اختلافات افراد و محلات و حکمیت میان آنها را از دیگر وظایف شورا‌ها در روستا‌ها برشمرد و گفت: اعضای شورا‌های روستا به‌ خوبی توانسته‌اند این وظایف را انجام می‌دهند.

وی افزود: در شهر‌ها نیز علی‌رغم کمبود‌ها و مشکلات مرتبط باید درآمد پایدار، تلاش خود را برای توسعه مناطق کم‌برخوردار مصروف می‌دارند.

دبیری ضمن اعلام آمادگی مدیریت شهری برای ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری بیان کرد: از عموم مردم و سرمایه گذاران دعوت می‌کنیم در خصوص گسترش مراکز گردشگری و تفریحی، ورزشی و فرهنگی مشارکت نمایند.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف ما «اجرای مدیریت یکپارچه شهری» است که در آن تمام سازمان‌های شهری و خدمات دهنده و فرهنگی با هماهنگی شهرداری‌ها و شوراها، شهر را اداره می‌کنند. همان تجربه موفقی که در تمام دنیا اجرایی شده است. 

وی با بیان اینکه جامعه شورایی، با تمام توان در خدمت مردم و کشور هستند گفت: اعضای شورا‌های روستا، بخش، شهر، شهرستان، استان و شورای عالی استان‌ها بی صبرانه منتظر ملاقات با مقام معظم رهبری هستند و ما اینجا از بیت حضرت آقا در خواست می‌کنیم که در زمان مقتضی اجازه این ملاقات را به جامعه شورایی کشور بدهند تا جامعه ۱۲۷ هزار نفری شورا‌های کشور با انگیزه و اشتیاق بیشتر در رابطه با عملی کردن شعار سال قدم‌های بلند و مؤثری را بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند