Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی درباره آخرین وضعیت مرزبانان کشور و کولبران توضیحاتی داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد علی گودرزی فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی در گفت‌وگوی تلویزیونی ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته نیروی انتظامی و تجلیل از مرزبانان اظهار کرد: مرز‌های کشور نسبت به سال‌های گذشته تغییرات زیادی داشته است، قبل از انقلاب همچون اکنون ما تهدید نداشتیم، وقتی یک کشوری آرمانگرا و آزادی خواه است؛ شیاطین فراتر از مرز‌های کشور تلاش می‌کنند تا ناامنی در کشور ایجاد کنند، به همین دلیل نیازمند یک مرزبانی قوی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او با اینکه ساختار مرزبانی در قالب مجموعه نیروی انتظامی در تیر ماه سال گذشته ارتقا پیدا کرد، گفت: در حال حاضر دارای ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز هستیم که ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آن مرز‌های آبی و مابقی مرز خشکی هستند.

سردار گودرزی با اینکه مرزبانی باید قوی‌تر از امروز باشد، مطرح کرد: یک کشوری که آرمانگراست، دشمنانی دارد، افرادی که ذخایر و ثروت‌های ملی ما را غارت می‌کردند امروز دستشان از منطقه ساقط شده است، به همین دلیل تاب نمی‌آورند و افرادی را برای ایجاد ناامنی در کشور‌های هدفشان که یکی از این کشور‌ها جمهوری اسلامی ایران است، تعیین می‌کنند.

او بیان کرد: امن‌ترین مرز‌ها علی رغم همه تهدیداتی که وجود دارد، مرز‌های ایران است که امنیت در مرز‌های آن برقرار است.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی با اشاره به سختی کار مرزبانی تصریح کرد: تعبیر بسیار زیبایی را مقام معظم رهبری درباره سختی کار مرزبانی داشتند که فرمودند: «شما مدرسه و دانشگاه می‌روید و شما چه می‌دانید که مرزبانان مظلوم ما و شهدای مظلوم مرزبانی با چه سختی‌هایی مانند برف و کولاک در منطقه گیلان غرب دارند خدمت می‌کنند، لذا کار مرزبانی سخت است.»

سردار گودرزی تصریح کرد: ما در تلاش هستیم با کمک دولت و ستاد نیرو‌های مسلح، بتوانیم شهرک‌های سازمانی را در حاشیه مرز‌ها احداث کنیم تا مرزبانان دور از خانواده نمانند. اگر محیط زندگی مرزبانان ما خوشایند باشد قطعا آستانه تحملشان و اقتدار سازمانی افزایش پیدا می‌کند.

او با اشاره به ماجرای کولبر‌ها گفت: ما پشتیبان کولبر‌ها هستیم، اما باید تعریف درستی از کولبر‌ها داشته باشیم، در واقع کولبر کسی است که در یک زمان و مکان اقلام مشخصی را که قانون برایش تعیین کرده تحت نظارت مستقیم مرزبانان از یک گذر مرزی عبور می‌کند.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی بیان کرد: افراد سودجو با سوء استفاده از کولبران آن‌ها را برای رد و بدل کردن کالا‌های قاچاق به آن طرف مرز‌ها می‌فرستند و در مواقعی نیرو‌های ما دو تا سه بار دستور ایست می‌دهند و اعلام خطر می‌کنند، اما در برخی از مواقع مجبور به تیراندازی می‌شوند.

سردار گودرزی تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که مسئولان امر و دستگاه‌های ذی ربط، اقداماتی را انجام دهند تا افراد مشخص شوند و در یک زمان و مکان خاص اقلام مشخصی تحت نظارت مسئولان مرزبانی از مرز‌ها به کشور ورود پیدا کنند.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: امروز باید مرز‌های ما هوشمند باشند و ما هوشمندسازی را در دستور کار قرار دادیم، اما نیاز به زیرساخت‌هایی دارد، باید همه مرز‌های ما به صورت تصویری باشند.

او گفت: جاده‌های مرزی ما مناسب نیست و از نظر نیرو وضعیت ما مناسب است، اما تا وضعیت مطلوب فاصله داریم.

سردار گودرزی تصریح کرد: معایب و نواقصی وجود دارد که زایده نقص است، نقصی که باید به کمک دیگران حل شود و امکاناتی را به ما دهند تا تعداد پایگاهمان را افزایش دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرزبان کولبر هوشمندسازی مرز امنیت مرزها فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی سردار گودرزی کولبر ها مرز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پروژه احداث کمربندی شهرک فجر به شهرک کارمندان مهاباد آغاز شد
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • توقف عملیات عمرانی احداث شهرک جدید در حاشیه شهر تاریخی جیرفت
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد