Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@12:13:51 GMT

توضیح دانشگاه آزاد درباره مصوبه افزایش حق سرپرستی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۵۵۴۱

توضیح دانشگاه آزاد درباره مصوبه افزایش حق سرپرستی

به گزارش  خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، محمدمهدی فداکار با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره مصوبه نظام رتبه‌بندی ۲۶ گانه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: متاسفانه برخی افراد که دارای مسئولیت نیز هستند، مطالبی خلاف واقع علیه دانشگاه آزاد اسلامی بیان می‌کنند که ناشی از عدم شناخت آنها از ساختار این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به یادآوری است که مصوبه رتبه‌بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به سال ۹۲ است که در آن دوره به تصویب هیأت امنای وقت دانشگاه رسیده بود اما به دلایلی به صورت کامل اجرایی نشد.

وی ادامه داد: این مصوبه شهریور امسال برای اصلاح و تایید مجدد، در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز ملزم به تصویب آن شد. جای تعجب است که برخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را به دلیل اجرای این مصوبه مورد انتقاد قرار می‌دهند در صورتی که ایشان مجری مصوبات هیأت امنا دانشگاه است.

فداکار با بیان اینکه مصوبه رتبه‌بندی واحدهای دانشگاهی بیش از ۲۵ درصد دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی را شامل می‌شود، اظهار داشت: این مصوبه تنها شامل رئیس واحد یا روسای دانشکده‌ها نمی‌شود بلکه بیش از ۱۴ هزار نفر از جمله حدود ۹ هزار نفر از کارمندان و بیش از ۵ هزار عضو هیأت علمی را در بر می‌گیرد. این به دور از انصاف است که بدون اطلاع کامل از مصوبات و بخشنامه‌ها، چنین اظهارنظرهایی در فضای عمومی مطرح می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: افزایش حق سرپرستی و مدیریت واحدهای دانشگاهی، در مصوبه جدید براساس فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی و عملکرد واحدها در جذب دانشجو و سایر متغییرها در ۲۶ سطح درجه‌بندی می‌شود و هدف از تدوین آن، ایجاد انگیزه برای ارتقای واحدها و مراکز دانشگاهی و قدردانی از تلاش‌های مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان است چرا که مدیران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با روسای دانشگاه‌های دولتی، از حقوق و مزایای کمتری برخوردار هستند در حالی‌که دامنه فعالیت‌ها و دغدغه‌های آنها به مراتب بسیار بیشتر از مدیران دولتی است.

وی تصریح کرد: افرادی که اکنون خود را داعیه‌دار عدالت‌طلبی و دفاع از حقوق کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی می‌دانند، چرا تابستان امسال که دانشگاه به دلیل شیوع کرونا و کاهش درآمدهای دانشگاه به جهت مساعدت‌ مالی با دانشجویان، برای پرداخت حقوق با مشکل مواجه شده بود، به دفاع از این دانشگاه برنخاستند؟ در حالی‌که دانشگاه آزاد اسلامی بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد. دلیل این است که این افراد از مدیران دانشگاه‌های دولتی هستند و درکی از شرایط و وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی ندارند.

فداکار با بیان اینکه طلب دانشگاه آزاد اسلامی از دولت معادل ۵ ماه حقوق کل کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه است، گفت: این اظهارنظرها در حالی است که عدد افزایش حق سرپرستی و حق مدیریت کل افراد مشمول نظام رتبه‌بندی، حدود ۲۰ درصد حقوق یک ماه دانشگاه است و دوستان جوان به دلیل آنکه اطلاعات کافی از موضوعات ندارند، این گونه دانشگاه آزاد اسلامی را مورد عتاب قرار می‌دهند.

وی افزود: هیأت دولت امسال در اقدامی غیرکارشناسی، حقوق دانشگاه‌های دولتی را افزایش داد و اکنون این دانشگاه‌ها با کسری بودجه مواجه شده‌اند اما آنچه تعجب برانگیز است، این است که افرادی که اکنون در برابر دانشگاه آزاد اسلامی عدالت‌خواه و عدالت‌طلب شده‌اند، در مقابل این اقدام دولت هیچ‌گونه اظهارنظر و مخالفتی نکردند و به دفاع از دانشگاه آزاد اسلامی در برابر عدم تسویه بدهی‌های دولت برنیامدند. این در شرایطی است که دانشگاه آزاد اسلامی سالانه بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان بابت بیمه و مالیات کارکنان و اعضای هیات علمی به دولت می‌پردازد اما ریالی بودجه دولتی دریافت نمی‌کند.

فداکار از تدوین طرح‌های انگیزشی برای سایر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: بازبینی آیین‌نامه حقوق و دستمزد دانشگاه آزاد اسلامی که سالها بدون تغییر مانده، در دستورکار این معاونت قرار دارد و به زودی برای اصلاح به هیأت امنای دانشگاه ارسال خواهد شد. همچنین طرح‌های دیگری از جمله تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی، بهبود مراکز رفاهی، ارتقای بیمه تکمیلی و رفع مشکل پرداخت بدهی به اعضای هیات علمی و کارکنان در دستورکار این معاونت قرار دارد.

کد خبر 5051377 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی حقوق و دستمزد حقوق کارمندان اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی سازمان سنجش دانشگاه پیام نور مرکز سنجش آموزش پزشکی پذیرش بدون آزمون دانشگاه ها دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای آزمون دانشنامه دندانپزشکی آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاه دانشگاه ها رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، حامد خراسانی معاون امور آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور آزمون سراسری اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور یک‌هزار و ۴۶۸ داوطلب در دو دانشکده پزشکی و دانشکده مهارت و کارآفرینی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت‌ سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد روز پنج‌شنبه میزبان ۸۶۱ داوطلب در دو رشته علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی است که از این تعداد ۵۰۵ داوطلب خانم و مابقی آقا هستند.

معاون امور آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد افزود: روز جمعه نیز ۶۰۷ داوطلب خانم رشته علوم تجربی در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد در ماراتن کنکور سراسری با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

خراسانی گفت: آزمون سراسری علوم انسانی، ریاضی و فنی و تجربی در شیفت صبح روزهای ۵ شنبه و جمعه رأس ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود و درب‌های حوزه‌های امتحانی رأس ۷:۳۰ بسته خواهد شد که لازم است داوطلبان نیم ساعت قبل از بسته شدن درهای حوزه‌های آزمون در محل دانشگاه حضور داشته باشند؛ چراکه از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در حوزه‌های امتحانی ممانعت خواهد شد.

وی با تأکید بر داشتن کارت شناسایی معتبر برای ورود به حوزه آزمون متذکر شد: هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی مربوطه، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس‌دار، چند مداد سیاه، تراش، مداد پاکن و یک سنجاق یا سوزن همراه داشته باشد و از آوردن هرگونه وسایل اضافی از جمله کیف دستی، دستگاه‌های الکترونیکی (تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند و...)، ماشین حساب و یادداشت خودداری کند.

خبرنگار : متین لنگری

انتهای خبر /

کد خبر: 1228228 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد آزمون سراسری

دیگر خبرها

  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود