Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب کرد امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان در حاشیه سفر به کشور پاکستان به منظور شرکت در هشتمین اجلاس کمیته مشترک تجاری مرزی این استان با ایالت بلوچستان کشور پاکستان اظهار داشت: این استان با دارا بودن مرز خشکی و آبی با کشور پاکستان از موقعیت راهبردی و ترانزیتی ویژه ای برخوردار است که گسترش روابط تجاری و اقتصادی منفعت ملی و منطقه ای فراوانی برای هر دو کشور به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا به منظور گسترش تبادلات اقتصادی فی ما بین، افزایش پذیرش تعداد کامیون های حامل کالاهای تجاری به تعداد قبل از شیوع ویروس کرونا از جمله موارد مورد تاکید این اداره کل در این اجلاس مهم مرزی است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان فراهم شدن امکان تردد کامیون های ایرانی حامل اقلام فاسد شدنی به مقاصد تعیین شده در بارنامه در داخل کشور پاکستان، ایجاد امکانات رفاهی برای رانندگان در پارکینگ NLC با توجه به توقف رانندگان ایرانی جهت طی مراحل و تشریفات گمرکی و نیز تخلیه و بارگیری محموله های تجاری و همچنین درج میزان هزینه های رسمی قابل پرداخت توسط رانندگان در گمرکات میرجاوه و تفتان به منظور افزایش شفافیت در پرداخت هزینه های رسمی برای ناوگان حمل و نقل دو کشور را از جمله دیگر موارد پیشنهادی این اداره کل به منظور افزایش تبادلات اقتصادی این استان و بلوچستان پاکستان در این اجلاس عنوان کرد.

کرد در پایان خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین اهداف موافقت نامه های تجاری، تسهیل مراودات و حذف قوانین دست و پا گیر برای تجار و سرمایه گذاران است که به توسعه اقتصادی کشورها کمک می کند.

گفتنی است هشتمین اجلاس کمیته تجاری مرزی استان سیستان و بلوچستان(جمهوری اسلامی ایران) و ایالت بلوچستان(جمهوری اسلامی پاکستان) به منظور بررسی مشکلات و رفع موانع تجارت مرزی، حمل و نقل و امور گمرکی بین دو کشور 29 و 30 مهرماه جاری با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی، نمایندگانی از مرزبانی و اتاق بازرگانی استان در شهر کویته پاکستان برگزار می شود.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: پاکستان سیستان و بلوچستان حمل و نقل بلوچستان ایوب کرد کشور پاکستان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان

امیرجمشیدی ناظر گمرکات مازندران با اشاره به اینکه پاکستان جز۵ کشور اول صادرات گمرکات مازندران است، گفت: از این میزان تجارت ۱۱ میلیون و ۶۸۳ هزار دلار سهم صادرات گمرکات مازندران به پاکستان می‌باشد.

او کالا‌های صادرشده به پاکستان را فرآورده‌های لبنی، مواد پلاستیکی، موادنساجی نام برد.

امیرجمشیدی گفت: ۱۶ هزار و ۸۷۳ دلار کالا پارسال از مبدا پاکستان وارد گمرکات مازندران وارد شده است.

ناظر گمرکات مازندران با اشاره به صادرات فراورده‌های لبنی درفروردین ماه امسال به پاکستان، افزود: گمرکات مازندران طی مدت یاد شده ۹۵۱هزار دلاربه این کشور صادر نموده که نسبت به مدت مشابه سال۱۴۰۱. افزایش ۱۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • دستاوردهای سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی
  • تاثیر سفر رئیسی به پاکستان، در ارتقای امنیت مرزی/رابطه با تهران برای پاکستان استراتژیک است