Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند روزی است که چالشی جدید در شبکه‌های اجتماعی بویژه واتس اپ رعب و وحشت زیادی در بین خانواده‌ها به وجود آورده است چرا که این چالش کودکان و نوجوانان را هدف قرار داده اما رئیس پلیس فتا استان کردستان اعلام کرد که هیچ نوع خودکشی تحت تاثیر این بازی در کردستان مشاهده نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، همین چند سال پیش بود که با ورود تکنولوژی افراد فکر می کردند که آرامش جان افراد با این ابزار تکمیل می شود اما ظاهراً و هر باری افرادهایی برای سودجویی به بلای جان افراد حساس و گاه ناآگاه دست به اقداماتی می زنند که هم خود و هم جامعه از آن هیچ لذتی نمی برند و باعث ترس در میان مردم و خصوصا قشر نوجوان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 چند روزی است که چالشی جدید در شبکه‌های اجتماعی بویژه واتس اپ رعب و وحشت زیادی در بین خانواده‌ها به وجود آورده است چرا که این چالش کودکان و نوجوانان را هدف قرار داده است.

یک بازی آنلاین جدید و ترسناک و البته بسیار خطرناک در واتس اپ در هفته‌های اخیر در دنیا همه‌گیر شده و جان نوجوانان را تهدید می‌کند و خانواده‌ها نگران هستند که مانند نهنگ آبی منجر به مرگ و خودکشی عده ای شود. چالش مومو تصویری ترسناک از زنی با چشم های برآمده و زشت است که احتمالاً بر گرفته از کار هنرمند ژاپنی به‌ نام هایاشی است.

مومو یک زن ترسناک و در حقیقت یک عروسک ژاپنی است. اما پس از اینکه به‌عنوان یک چالش خودکشی رواج یافت، این عروسک در پروفایل کسی که با شماره‌های مختلف با شما تماس می‌گیرد قرار می‌گیرد. مومو با ارسال فرامین و تصاویر خشونت به کاربر شروع می‌شود و در صورت امتناع از رعایت قوانین بازی، کنترل کننده می‌ترسد.این بازی در اپلیکیشن واتس اپ گسترش پیدا کرده و به این صورت است که مرحله اول شماره تماسی به‌صورت ناشناس، کاربران را به چالش دعوت کرده و آنها را تحریک می‌کند تا به مومو یک پیام ارسال کند.

خودکشی تحت تاثیر  بازی «مومو» تاکنون در کردستان مشاهده نشده است

سرهنگ مهدی دانش پور در گفتگو با خبرنگار کردتودی با اشاره به ارسال کلیپ‌های مومو برای برخی کاربران به ویژه دانش آموزان در دو هفته اخیر، گفت: والدین در این خصوص دقت بیشتری داشته باشند و تهدیدات ارسال کنندگان کلیپ‌های مومو را جدی نگیرند و استرس و اضطراب به فرزندان خود منتقل نکنند.

 
وی ادامه داد: در روزهای اخیر دوباره شاهد مطرح شدن چالش مومو که یک بازی شبیه به نهنگ آبی است، در سطح فضای مجازی بوده ایم و برخی کاربران که بیشتر آنها دانش آموز بوده اند پیام هایی حاوی محتوا و تصاویر مومو دریافت کرده اند که لازم است والدین در صورت برخورد فرزندشان با محتوای مومو با آنها صحبت کرده و نگرانی آنها را کاهش دهند چرا که والدین درک بهتری نسبت به تهدیدات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی دارند. 

رئیس پلیس فتا کردستان، موج جدید مزاحمت های موسوم به مومو را ناشی از افزایش حضور دانش آموزان در بستر اینترنت دانست و عنوان کرد: معلمان به هیچ وجه دانش آموزان را به استفاده از پیام رسان های خارجی برای آموزش مجازی هدایت نکنند و مراقبت های لازم را انجام دهند و در صورتی که به هر دلیل نیاز به استفاده از بستری دیگر غیر از برنامه شاد بود از پیام رسان های داخلی استفاده کنند.

وی مراقبت از داده های خصوصی و عدم افشای اطلاعات در شبکه های اجتماعی و آموزش استفاده صحیح از فضای مجازی را راهکار اصلی پیشگیری از این مشکلات دانست .

سرهنگ دانش پور  از مردم خواست: هرگونه مشکل و موارد مشکوک در فضای مجازی را با سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir  یا شماره تماس 21823275 در میان بگذارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی فضای مجازی واتس اپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • ۳۸۹ میلی‌متر بارش در کردستان ثبت شد
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • هشدار به داوطلبان آزمون سراسری
  • ارسال پیام بازدارندگی در وعده صادق/ طوفان الاقصی ارکان رژیم صهیونیستی را به چالش کشید
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • یک قصه خیالی به روایت فراری