Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال صالحی مدیر آموزش و پرورش بانه گفت: توسعه عدالت آموزشی از برنامه های اصلی این اداره است ، عدالت آموزشی ایجاد فرصت‌های لازم برای برخورداری تمام افراد در سن تحصیل از آموزش و پرورش با کیفیت و متناسب با استعدادها و نیازهای فردی و اجتماعی است به گونه‌ای که از حق هیچ‌ یک به نفع دیگری استفاده نشود ،این یک تعریف استاندارد از عدالت آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اقبال صالحی در گفتگو با خبرنگار  کُردتودی، اظهار کرد: حدود 34 هزار نفر دانش آموز در مدارس روستایی، شهری تحصیل می کنند و  این دانش آموزان بطور یکسان از امکانات، خدمات و کیفیت آموزشی برخوردار نیستند، بعبارتی همانطور که ابعاد نابرابری اجتماعی و اقتصادی در سطوح و لایه های مختلف زندگی اجتماعی وجود دارد، در نظام آموزشی هم این نابرابری ها وجود دارد و بخصوص در حیطه کیفیت آموزشی بیشتر مشهود است.

وی با اشاره به خبری مبنی بر  تحصیل دانش آموزان در کوخهای "درویش احمد"، "برده سپی" و "مام عبداله دلیران" از توابع بخش نمشیر در فضای باز افزود: در طول سالیان گذشته دانش آموزان این کوخ ها برای تحصیل مسافت چند کیلومتری تا نزدیکترین مدرسه روستایی را پیاده، در گرما و‌سرما با وجود خطرات احتمالی  منطقه وبا سختی های زیادی طی می کردند.   صالحی ادامه داد: امسال برای اولین بار با دایر نمودن مدرسه در حد فاصل این کوخ ها تردد طاقت فرسا و پر خطر این دانش آموزان هموار گردیده و موجبات آسودگی خیال دانش آموزان عزیز و اولیای محترم آنها با این اقدام آموزش و پرورش فراهم گردیده است.   وی تاکید کرد: در همین راستا اداره آموزش وپرورش بانه با انتقال کانکس مدرسه ای در مورخ  دهم مهر ماه جاری و استقرار آن در این منطقه توانست مشکل فضای آموزشی را مرتفع سازد.   صالحی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش بانه به تحصیل دانش آموزان شهری و روستایی توجه ویژه ای دارد و به منظور جلوگیری از ترک تحصیل برای کمترین تعداد دانش آموز نیز معلم اختصاص داده و با تدابیر شایسته موجبات تحصیل دانش آموزان به شیوه های ممکن آنچنانکه درخور شان آنان باشد را مهیا نموده است.   وی درپایان با اشاره به شرایط حاکم بر کشور به واسطه ویروس کرونا و پیگیری مسایل آموزشی و پرورشی به صورت غیر حضوری در شبکه شاد عنوان کرد: بی شک وجود شبکه ای  اختصاصی و امن در آموزش و پرورش  تلاش بسیار ارزشمندی است و از شروع فعالیت تاکنون پیشرفت های بسیار خوبی داشته است که با ارزیابی مستمر و رفع نواقص آن از سوی کارشناسان می تواند به موفقیت های بیشتری برسد تا معلمان و دانش آموزان بتوانند با خیالی آسوده از این ظرفیت برای داشتن آموزشی با کیفیت بهره بگیرند.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش عدالت آموزشی دانش آموزان پرورش بانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. آقای مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.
آقای مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.
وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم. 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.
معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه‌های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود. 
وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کار‌های انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار میرود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزار‌ها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.
در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 
در این نشست همچنین راهکار‌های جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند. 
همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات