Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کیانی نویسنده، کارگردان و مدرس تئاتر در یادداشتی اهالی تئاتر را «مرغ عزا و عروسی» خواند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، نه اشتباه نکنید، تقصیر هیچکس نیست، هیچکس الا خودمان که خام دلانه و ناشیانه تصور کردیم که می‌شود روی هنر تئاتر به عنوان یک حرفه و پیشه حساب باز کرد و به اصطلاح، از آن نانِ بخور و نمیری درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که می‌شود آینده‌ای هرچند اندازه‌ی کف یک دست با آن ساخت و روزگار پیری و کوری را بدون نیاز به دیگری با آن سرکرد و سر از این دنیا به سلامت به گور بُرد.

هر چقدر عاقلانی که در این سالها، تئاتر را رها کردند به سمت هنرهای تصویری و پول ساز رفتند با رفتار و گفتارشان به ما نشان دادند و توی گوش ما خواندند که؛ "روزی که برف سرخ ببارد ز آسمان، بخت سیاه اهل تیاتر سبز می شود." فایده نداشت که نداشت و فقط باید این مرضِ بی‌پدر مادر -کرونا- می‌آمد و به ما می‌فهماند -که فهماند- که تئاتر برای آدم شغل نمی‌شود و فکر نان دیگری کنید که خربزه‌ی تئاتر در مملکتِ ما، آب هم نیست. منتهی ولی برای بعضی‌ها مثل ما که بیشتر از بیست و چند سال از عمرشان را روی صحنه و پشت صحنه و پشت میز نوشتن نمایشنامه و روی صندلی کارگردانی صرف کرده‌اند دیگر خیلی دیر شده که بخواهند باشلتاق بازی‌های این مرَضِ خارجی به خود بیایند و کار دیگری پیشه کنند، آن قدر دیر همچون مشقِ تنبورِ یک بابایی در چهل سالگی که استادی‌اش را در گور، جشن خواهد گرفت.

 

به هر حال از ما که گذشت و در صدر مطلب هم گفتم که گله‌ای از کسی نیست الاخودمان. اما برای نسل جدیدالورود و تازه کار می‌گویم که یک جو عقل خود را به کار بیندازید و این هنر شریف را به عنوان حرفه و شغل نگاه نکنید، هر خلاقیتی دارید به کار بیندازید که در کنار این هنر -اگر آنقدر دوستش دارید که نمی‌توانید رهایش کنید- حتمن و حتمن و حتمن یک کاری که آب باریکه‌ای به شما برساند برای خود دست و پا کنید و اگر هم دیوانه ی این هنر نیستید که از همین حالا رهایش کنید و بروید پی‌بختتان جای دیگری بگردید. باور کنید هیچ کس بیست و چند سال پیش این حرفها را به این صراحت و سادگی به ما نگفت که اگر گفته بود الان دلمان نمی‌لرزید که این هفته کرونا چه می‌کند و هفته‌ی بعد قرار است چه بشود و وضعیت تعطیلی سالنهای تئاتر بالاخره قرار است به کجا بکشد. ولی دلمان می‌لزرد و سخت به دردآمده است و کسی هم گوشش بدهکارِ نارضایتی‌هایمان نیست که نیست، چونکه کسی، تئاترِ ما را به حساب چیزی نیاورده و نمی‌آورد و خودمان را هم آدم حساب نکرده و نمی‌کند.

ما مرغِ عزا و عروسی هستیم، به هر طرف که می‌رویم جز وحشتمان نمی‌افزاید و کارمان ز دور چرخ به سامان نمی رسد.

یاحق»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تئاتر حسین کیانی کرونا ی تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۷۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو رنکینگ المپیکی را در ماه می منتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین‌المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین‌ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم،  مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران  با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.  

در وزن ۵۷- کیلوگرم،  ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب  طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم  جای گرفت.  

 در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛  سیده نرگس میرنوراللهی  با ۹۳.۸۴ امتیاز  در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است.

در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی  با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن  ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه  سیزدهم جهان قرار گرفت.  

در وزن ۶۸- کیلوگرم، متین رضایی  با ۲۰۰.۴۰ امتیاز  و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است.  رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم،  مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیاز و بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛  میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد.

در وزن ۸۰+ کیلوگرم، آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم جای دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید 
  • صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید
  • صعود ناهید کیانی به جایگاه دوم جدیدترین رنکینگ المپیک
  • ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی صعود کرد
  • در جدیدترین رنکینگ المپیکی تکواندو؛ کیانی به رده دوم صعود کرد
  • صعود ناهید کیانی به رده دوم رنکینگ المپیکی
  • صعود کیانی به رده دوم رنکینگ المپیکی تکواندو
  • صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد/ صعود کیانی به رده دوم