Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، بابک دین‌پرست با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری اعضای هیات دولت در دوم شهریورماه با معظم له و تاکید ایشان بر ضرورت تشکیل کارگروهی شبانه‌روزی به منظور برطرف کردن موانع تولید، گفت: وزیر کشور طی مکاتبه‌ای با رئیس جمهور، ضمن اشاره به سوابق مربوط به گزارشات قبلی، بر آمادگی لازم برای راه‌اندازی این مرکز تاکید کرده‌اند که این موضوع‌، از سوی رییس جمهور به معاون اول، تمام اعضای ستاد و روسای قوه قضاییه و مقننه منعکس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور افزود: با توجه به الزامات قانونی، فرامین و دستورات صادره و در راستای اجرای حکم صادره از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، امروز در بخشنامه‌ای به استانداران سراسر کشور ابلاغ شده است که بر مبنای آن، باید حداکثر ظرف مدت 10 روز نسبت به راه‌اندازی مرکز مذکور در سراسر کشور اقدام لازم به عمل آید.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: در این ابلاغیه که رونوشت آن برای اعضای ستاد ارسال‌ و بر ضرورت تعیین و معرفی نمایندگان خود به مراکز مذکور در سطح ملی و استانی تاکید شده، به برخی از وظایف و نحوه کار مرکز اشاره شده است.

وی در همین راستا افزود: در شرایط حساس کنونی و در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال «جهش تولید» مزین شده و همچنین تاکیدات جدی رئیس جمهور برای اهتمام ویژه تمام دستگاه‌های اجرائی کشور، جهت مرتفع نمودن موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی، بی‌تردید یکی از مهمترین الزامات و ضرورت‌ها در جهت تحقق موارد ذکر شده، اجرای دقیق ماده ۶۱ قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، با هدف حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، به ویژه در موارد مربوط به تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام، تامین مالی، تعیین تکلیف بدهی های معوق و همچنین رفع مشکلات مرتبط با محیط زیست، منابع طبیعی و معادن و رفع موانع صادراتی است.

دین‌پرست در همین راستا با اشاره به اینکه با فرمایشات موکد مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری اعضای هیات دولت با معظم له، در دوم شهریور ماه سالجاری، مبنی بر «ضرورت تشکیل کارگروهی شبانه روزی به منظور برطرف کردن موانع تولید» که منجر به تهیه و ارسال نامه ۱۲ شهریورماه وزیر کشور و صدور ابلاغیه‌ای در تاریخ ۱۳ شهریورماه از سوی رئیس جمهور، ایشان در نامه مذکور و نهایتاً در اجرای بند ۷ ابلاغیه ای مورخ ۲۰ مهرماه وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، مقرر است مرکز شبانه‌روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری، با قید فوریت و حداکثر ظرف مدت دو هفته راه‌اندازی شود، عنوان کرد: در همین راستا مقرر شد تا نسبت به اتخاذ تمهیدات لازم در جهت راه‌اندازی مرکز موصوف در آن استان، اقدام شود.

معاون اقتصادی وزیر کشور به برخی از مهمترین ویژگی‌های مرکز شبانه‌روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: به تناسب اختیارات و مسئولیت‌های مصرح در ماده (۶۱) قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و آیین نامه اجرائی ماده قانونی مذکور، مرکز موصوف در سازمان صنعت، معدن و تجارت مستقر و تحت مدیریت رییس سازمان مذکور و با نظارت عالی روسای کارگروه‌های استانی، فعالیت خواهد کرد.

دین‌پرست در همین راستا با بیان اینکه مرکز مورد اشاره به صورت شبانه‌روزی فعالیت خواهد کرد، گفت: بدین شرح که نمایندگان دستگاه‌های عضو کارگروه موظفند، همه روزه از ساعت ۸ لغایت ۲۰ هر روز، در محل مرکز مستقر باشند. از ساعت ۲۰ الی ۸ صبح و همچنین برای روزهای تعطیل نیز، شیفت مطلعی، پاسخگوی تلفنی متقاضیان و انعکاس موضوع به مسئولین ذیربط خواهد بود.

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه پیش نویس دستورالعمل مربوط به نحوه فعالیت مراکز ملی و استانی، ظرف مدت ۱۰ روز آینده توسط دبیرخانه ستاد تنظیم و ابلاغ خواهد شد، افزود: سامانه ویژه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که به صورت آزمایشی در ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها نصب و در ۲۳ مهرماه، آخرین وضعیت، موانع ومشکلات مرتبط با آن سامانه، در نشست ویدئوکنفرانسی مشترک مسئولین دبیرخانه ستاد، دفتر آمار و فراوری داده‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور مورد بررسی واقع شد، تا هفته آتی نهایی‌سازی شده و عملیات اجرائی مرکز مورد نظر را پشتیبانی خواهد کرد.

وی اضافه کرد: همانگونه که در ابلاغیه‌های قبلی نیز تصریح شده است، اولویت بررسی و حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، به ترتیب با دستگاه اجرایی مرتبط در سطوح استانی و سپس ملی و در گام بعدی، با کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها خواهد بود.

دین‌پرست خاطرنشان کرد: روند و نحوه حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، توسط دستگاه‌های اجرائی مسئول (در گام نخست)، به‌صورت مستقیم و یا با هماهنگی و اخذ مجوزهای قانونی لازم از دستگاه ملی متبوع و همچنین نحوه اقدام کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان (درگام دوم)، به عنوان مهمترین رکن و شاخص ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استانی و کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید استانی محسوب و در گزارشات تجمیعی سه ماهه ارزیابی عملکرد که برای مقامات عالی کشور ارسال خواهد شد، مورد لحاظ قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، خبرگزاری فارس گزارشی بعد از مهلت تعیین شده از تشکیل یا عدم تشکیل و سازوکار این مرکز برای مخاطبانارائه خواهد کرد.

انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری تولید وزارت کشور واحدهای تولیدی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات واحدهای تولیدی همین راستا معدن و تجارت سراسر کشور راه اندازی شبانه روزی وزیر کشور دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود