Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور امروز(دوشنبه) در نشست خبری که به مناسبت هفته پدافند غیرعامل برگزار شد، ضمن تبریک ایام ربیع الاول و میلاد رسول اکرم(ص)، گفت: بعد از ۲۵ سال در سال ۱۳۸۲ سازمان پدافند غیر عامل کشور بنابر تشخیص مقام معظم رهبری تشکیل شد.

سردار جلالی با اشاره به تهدیدات جدید، تاکید کرد: تهدیدات انسان ساخت و مقابله با اثرات آن وظیفه سازمان پدافند غیر عامل کشور است، امروز تهدیدات با ۱۰ سال پیش بسیار تفاوت پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تهدیدات پویا و سیال هستند. تهدیدات در حوزه انسان ساخت روزانه و سالانه تغییر پیدا می کند.

وی گفت: قدرت کشور ما بسیار افزایش یافته به همین دلیل دیگر با تهدید نظامی روبرو نیستیم، ورود به لایه نظامی خط قرمز آمریکایی ها است اما در زمانی که ما پایگاه «عین الاسد» را هدف قرار دادیم آنها به دلیل اینکه احتمال رفتن به سوی جنگ را می دادن پاسخ ندادند، زیرا استراتژی آمریکایی ها تهدید و فشار مادون جنگ است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور تهدیدات هیبریدی یا ترکیبی را استراتژی جدید دشمن دانست و گفت: امروز دیگر تهدیدات تک بعدی نیست و ترکیبی از عوامل است، این تهدیدات حوزه های اقتصادی، سایبری و سیاسی را در بر می گیرد.

سردار جلالی اظهار داشت: امروز آمریکایی ها از دلار که یک مولفه قدرت برای آنها است به عنوان یک ابزار و عامل برای فشار آوردن به کشورها استفاده می کنند، پس ما باید از وابستگی اقتصادمان به دلار بکاهیم تا در این جنگ کمتر آسیب ببینیم.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه امروز ما با جنگ زیر ساخت‌ها روبرو هستیم، تاکید کرد: دشمنان با زدن زیر ساخت ها تلاش می کنند مردم را به میدان آورده و آنها را علیه دولت ها بکار گیرند، امروز اکثر تهدیدات دشمنان موثر بر مردم و مردم محور است تا از این طریق فشار بر مردم را فزایش دهند، به نوعی که قطع برق و اینترنت می تواند موجب نارضایتی مردم و تهدیدات امنیتی شود.

سردار جلالی با اشاره به تحریم های همه جانبه علیه ایران، افزود: دشمنان تلاش دارند با تحریم، مردم را دچار مشکلات فراوانی کند تا از این طریق، نارضایتی مردم را افزایش و دولت را دچار مشکلات فراوانی کند، در این مسیر اشتباهات خودی ها و پاس گل های که توسط برخی داده می شود نیز بسیار موثر است.

وی تصریح کرد: آنها با تحت فشار قرار دادن ما، می‌خواهند ایران را پای میز مذاکره بکشند اما به نظر می رسد که فشار حد اکثری آمریکا در حال طی کردن روزهای آخر خود است و ما از این مرحله درحال عبور هستیم به شرط آنکه، رویکرد و گفتمان مقاومت را حفظ و پالس ضعف از داخل کشور ندهیم، از این مرحله عبور می کنیم.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: شبکه های اجتماعی، امروز به عنوان یک ابزار در جنگ دشمن استفاده می شود اما کشور ما یک تاب آوری حیرت انگیز را داشته که مبتنی بر اعتقادات و مقاومت بی نظیر مردم به دست آمده است.

سردار جلالی خاطرنشان کرد: ما در سال ۹۶ دوسال قبل از ورود کرونا به کشور رزمایش مقابله با ورود کرونا به کشور را در فرودگاه امام خمینی (ره) برگزار کردیم که مدارک آن موجود است، همچنین بیش از ۲۰۰ آمبولانس مخصوص برای تهدیدات میکروبی را تهیه کردیم.

وی افزود: بعد از حادثه بیروت ما اصول و نظام تهدیدات شیمیایی را تهیه و نظام آن را برنامه ریزی کرده ایم و برای درمان مصدومان شیمیایی احتمالی، اورژانس ها و امکانات لازم را تهیه کرده و دوبار رزمایش برگزار کردیم.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: در حوزه هسته ای، طرح های لازم برای ۷ استان هسته ای تهیه و با برگزاری رزمایش، آمادگی مردم را ارتقا و زیر ساخت های لازم برای آمادگی در شرایط خاص را ارتقا دادیم، امسال نیز رزمایش های هسته ای در دستور کار ما قرار گرفته است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور افزود: مانند سالهای گذشته رزمایش قطع سیگنال برگزار می شود همچنین بحث آموزش پدافند زیستی را با همکاری وزارت آموزش و پرورش دنبال خواهیم کرد.

سردار جلالی اضافه کرد: ارتقاع سطح ایمنی و امنیت زیر ساخت ها با همکاری قوه قضائیه یکی از برنامه های ما است تا از تکرار حوادثی مانند بیمارستان سینا اطهر تجریش جلوگیری شود.

وی گفت : تعامل با مجلس شورای اسلامی برای تصویب طرح و قوانین و مقررات مورد نیاز نیز یکی دیگر از برنامه های ما است تا از زیرساختها، حفاظت و آسیب پذیری ها کاسته شود.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور درباره اینکه آیا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیری بر پایان فشار آمریکا بر ایران دارد یا خیر؟ گفت: تجربه نشان داده، تغییر ریاست جمهوری در آمریکا تغییری در راهبرد آنها علیه ایران ندارد، البته ممکن است روش های آنها تغییر کند اما راهبرد یکی است.

سردار جلالی با اشاره به پایان تحریم تسلیحاتی ایران، افزود: این اتفاق با توجه به تلاش های آمریکا بسیار اهمیت دارد و ما می توانیم نیازمندی های خود را تامین و با ورود به بازار جهانی از منافع این حوزه برخوردار شویم و درآمد ارزی خوبی داشته باشیم، البته تحریم ها چند بُعد دارد و اتفاقی که از روز گذشته رخ داد تنها پایان تحریم های سازمان ملل بود و تحریم های آمریکا همچنان وجود دارد که می تواند مشکلاتی را در پی داشته باشد.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور تصریح کرد: هیچ کشوری به ما دانش و منابع علمی برای پدافند غیر عامل را نمی دهد به همین دلیل تلاش کردیم تولید داخل داشته باشیم بنابراین، ۱۷ رشته در حوزه کارشناسی ارشد و دکترا را طراحی و در حال آموزش هستیم. احساس ما این است که وضع ما نسبت به کشور های دیگر خوب است زیرا ما با جدید ترین تهدیدات روبرو هستیم.

سردار جلالی با اشاره به حملات سایبری دشمنان، گفت: این عرصه طیف وسیعی از تهدیدات و اقدامات را در بر می گیرد که سطح کم ارز آن شاید به حدود ۳۰ هزار تهدید روزانه برسد که ما سیستمی را برای مقابله با این تهدیدات طراحی کرده ایم که خودکار به آنها پاسخ می دهد، در سطح متوسط نیز تهدیداتی وجود دارد که حوادث اخیر بندر شهید رجایی و مس سرچشمه از جمله این تهدیدات است که تهدیدی برای ما ندارد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سردار جلالی ترامپ رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور سردار جلالی با اشاره زیر ساخت ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۷۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است، گفت: تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است و تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دامپزشکی کشور، مجتبی نوروزی در آئین افتتاح بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران با اشاره به همزمانی روزهای برگزاری کنگره با مناسبت‌های خاص داخلی و جهانی از جمله فتح آندلس به‌دست مسلمانان، روز معلم و روز جهانی کارگر اظهار کرد: از سال ۱۹۹۶ میلادی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی نزد سران بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به‌عنوان مهم‌ترین مؤلفه هزاره سوم اهمیت یافت تا عموم مردم به‌صورت پایدار به غذای سالم و بهداشتی که بدون هرگونه آلودگی باشد، دسترسی داشته باشند.

وی با بیان اینکه از آن مقطع زمانی مقرر شده بود تا سال ۲۰۱۵ تعداد گرسنگان به نصف کاهش یابد، افزود: بر اساس ارزیابی فائو، روند گرسنگی رو به افزایش است و هم‌اکنون یک میلیارد نفر با درآمد یک دلار در روز در حال گذراندن عمر هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به چالش‌های کنونی تهدیدکننده امنیت و ایمنی غذایی در جهان و افزایش جمعیت و رشد کشورهای در حال توسعه که به رشد تقاضای غذا طی یک دهه آینده منجر خواهد شد، تصریح کرد: گسترش شهرسازی، افزایش تقاضا با توجه به محدودیت شدید منابع آبی و سایر مخاطرات تغییرات اقلیمی، از عوامل تهدیدکننده‌ای است که باید با کشف راهکارهای جدید و تقویت منابع انسانی به منظور پیشگیری از تشدید ناامنی غذایی و نجات تمام گرسنگان، مد نظر قرار گیرد.

نوروزی با بیان اینکه سه چالش عمده غذایی و افزایش گرسنگی در جهان، نبود تعادل در رژیم غذایی روزانه و چالش‌های تولید متأثر از فرسایش خاک، کمبود آب و تهدیدات زیست‌محیطی است، گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است، تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به عوامل تأثیرگذار دیگر مانند افزایش سفر در جهان و پیامدهای زیست‌محیطی این مسئله اظهار کرد: رشد مصرف نابه‌جا و غیرضروری آنتی‌بیوتیک‌ها و اثرات منفی آن در روند درمان و شیوع سایر ناهنجاری‌ها، وقوع انواع سیل‌های مهلک نابه‌هنگام و آتش‌سوزی‌های مخرب در روسیه، آمریکا و اروپا از دیگر تهدیدات امنیت غذایی و ایمنی غذایی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تدبیر درست سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل متحد در رویکرد جدید که سلامت واحد (one health) است ، گفت: در واقع با این رویکرد سلامت واحد، سلامتی اکوسیستم، انسان و دام به یکدیگر مرتبط است و غفلت از هرکدام از این سه مورد باعث بروز انواع بیماری‌های نوپدید و بازپدید خواهد شد.

نوروزی با بیان اینکه کنگره‌های دامپزشکی موقعیت بسیار مغتنمی برای استفاده از دانش، مطالعات، تجربیات و انرژی دانشجویان و اساتید و محققان دامپزشکی در بررسی راهکارهای کمک‌کننده به تحقق امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار است، افزود: اگر موفقیت‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت ملی رخ داده، این دستاوردها حاصل یافته‌های تحقیقاتی و علمی است.

وی با بیان اینکه توجه به بهداشت و امنیت غذایی، اپیدمیولوژی، بیماری‌های نوظهور و بازپدید، بهداشت محیط، معرفی داروها و مکمل‌های غذایی سالم و کارآمد، استفاده از هوش مصنوعی و رسیدگی به رفاه دام و حیوانات، از محورهای بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران است، گفت: سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است و با ایجاد مرکز بیماری‌های منتقله دامی و فرآورده‌های خام دامی به‌دنبال بنیان گذاشتن دامپزشکی نوین در کشوری است که پیش از طلوع اسلام و زمانی که اروپاییان مبادرت به نامگذاری نخستین شنبه ماه آوریل هر سال به نام روز جهانی دامپزشکی کنند، به آغاز دامپزشکی اقدام کرده بودند.

کد خبر 749669

دیگر خبرها

  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی