Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- شرکت اسپیس ایکس(SpaceX) در راستای استقرار یک صورت فلکی از ماهواره های اینترنتی موسوم به "استارلینک"(Starlink) 60 ماهواره دیگر را با موشک "فالکون 9"(Falcon 9) با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از آی ای، شرکت اسپیس ایکس موشک "فالکون 9" خود را برای پرتاب چهاردهمین ماموریت استارلینک در ساعت 8:25 به وقت منطقه زمانی شرقی از مرکز فضایی کندی استفاده کرد و یک ماموریت موفقیت آمیز دیگر را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مأموریت 60 ماهواره استارلینک دیگر را در مدار زمین مستقر کرد.
همانطور که شرکت اسپیس ایکس برنامه ریزی کرده بود، کمتر از 10 دقیقه پس از پرتاب، موشک پیشران مرحله اول "فالکون 9" در ایمین کامل به زمین بازگشت و روی کشتی بدون سرنشین اسپیس ایکس به نام "البته که هنوز دوستت دارم" در اقیانوس اطلس فرود آمد.
این رویداد، ششمین پرتاب و فرود متوالی این پیشران بود.
گفتنی است که در حال حاضر 700 ماهواره استارلینک در مدار زمین مستقر است که به زودی یک شبکه باند پهن مداری بزرگ را برای ارائه خدمات اینترنتی به نقاط دوردست دنیا که فاقد دسترسی به اینترنت هستند، فراهم می کند. در عین حال، برنامه ریزی برای پرتاب حدود 12 هزار ماهواره استارلینک و استقرار یک صورت فلکی اینترنتی در حال انجام است.
در صفحه مربوط به ماموریت استارلینک در سایت اسپیس ایکس آمده است: از آنجا که شبکه استارلینک هنوز در مراحل ابتدایی است، تیم استارلینک به آزمایش این سیستم ادامه می دهد، داده ها را جمع آوری می کند و آزمایش های سرعت آن را انجام می دهد. این تیم همچنین اخیراً اینترنت استارلینک را در یک ساختمان اداری و حدود 20 خانه در منطقه ای دور افتاده در غرب ایالت واشنگتن که دسترسی به اینترنت در آن محدود یا ناممکن است، آزمایش کرده است.
در نهایت اسپیس ایکس در حساب توییتر خود تأیید کرد که این 60 ماهواره جدید با موفقیت در مدار زمین مستقر شده اند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرتاب ماهواره اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود

شرکت «ویرجین گلکتیک» قصد دارد هفتمین سفر فضایی خود را روز هشتم ژوئن به پرواز درآورد.

به گزارش ایسنا، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، شرکت «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ماه آینده دوباره پرواز خواهد کرد.

به نقل از اسپیس، این شرکت به تازگی اعلام کرده که روز هشتم ژوئن را برای هفتمین پرواز فضایی تجاری خود هدف قرار داده است. این پرواز یک سفر زیر مداری به نام «گلکتیک ۰۷»(Galactic 07) است.

این دومین پرواز فضایی ویرجین گلکتیک در سال جاری است که پس از ماموریت «گلکتیک ۰۶» در ۲۶ ژانویه انجام می‌شود و دوازدهمین پرواز کلی آن تا به امروز محسوب می‌شود.

ویرجین گلکتیک از یک سیستم پرتاب هوایی استفاده می‌کند که از دو وسیله نقلیه تشکیل شده است؛ یک هواپیمای حامل به نام «وی‌ام‌اس اوه»(VMS Eve) و یک فضاپیمای زیر مداری به نام «وی‌اس‌اس یونیتی»(VSS Unity).

هواپیمای وی‌ام‌اس به همراه فضاپیمای یونیتی که زیر بال‌هایش قرار دارد، از باند فرودگاه بلند می‌شود و فضاپیما را در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متری رها می‌کند. سپس، یونیتی موتور خود را روشن می‌کند و راه خود را به سمت فضای زیر مداری در پیش می‌گیرد.

مسافران هواپیمای فضایی، چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند و می‌توانند زمین را در برابر تاریکی فضا ببینند. بلیط یونیتی در حال حاضر به مبلغ ۴۵۰ هزار دلار فروخته می‌شود.

گلکتیک ۰۷ از فرودگاه «اسپیس‌پورت آمریکا»(Spaceport America) در جنوب غربی نیومکزیکو حرکت خواهد کرد و چهار مسافر در کابین یونیتی حضور خواهند داشت. ویرجین گلکتیک هنوز این افراد را معرفی نکرده است.

سه نفر از سرنشینان، فضانوردان خصوصی اهل نیویورک، کالیفرنیا و ایتالیا هستند. ویرجین گلکتیک روز چهارشنبه در به‌روزرسانی ماموریت گلکتیک ۰۷ نوشت: چهارمین سرنشین، یک فضانورد و پژوهشگر شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) است که آزمایش‌های متعددی را انجام خواهد داد.

آکسیوم اسپیس یک شرکت مستقر در هیوستون است که تا به امروز سه سفر سرنشین‌دار را به «ایستگاه فضایی بین‌المللی» سازمان‌دهی کرده و همه این سفرها از سخت‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) استفاده کرده‌اند. همچنین، آکسیوم اسپیس قصد دارد تا اواخر دهه ۲۰۲۰ ایستگاه فضایی خود را در مدار زمین مونتاژ و راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • برخورد ۲ شراره خورشیدی قوی به زمین
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود