Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نبود پیست اسب سواری و کمبود تجهیزات مرتبط با این رشته ورزشی، اسب سواران خراسان جنوبی را با مشکلاتی مواجه کرده که نیازمند توجه و حمایت مسئولان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سوارکاری از جمله ورزش‌هایی است که در چند دهه اخیر مورد توجه خاصی قرار گرفته‌است.

این ورزش امروزه نه تنها به عنوان یک رقابت سالم و مفید بلکه به عنوان سرگرمی و به منظور گذراندن اوقات فراغت مورد توجه قرار گرفته‌ و هر ساله تعداد بیشتری طرفدار به سوی خود جلب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خراسان جنوبی از جمله استان‌های مستعد در توسعه ورزش اسب سواری بوده که استعدادهای درخشانی هم در این رسته ورزشی دارد.

علی رغم وجود اسب سواران کوشا و توانمند مشکلاتی پیش روی این قشر بوده که انگیزه کار و فعالیت را از آنها سلب کرده است.

نبود تجهیزات و امکانات مورد نیاز این حرفه و پیست اسب سواری در استان به عنوان متهمان ردیف اول جامعه اسب سواران را با مشکل رو به رو ساخته و خواستار توجه به آن هستند.

از سویی دیگر متولیان معتقدند فعالان این رشته ورزشی در استان نیازمند آموختن آموزش‌هایی متناسب بوده که باید در راستای رونق هر چه بیشتر سوارکاری مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت توجه به آموزش سوارکاری در خراسان جنوبی

ابوذر اکبری، رئیس کمیته دامپزشکی هیئت سوارکاری خراسان جنوبی و دارنده مقام نخست اسب دوانی در چندین دوره از مسابقات سوارکاری در خراسان جنوبی و سایر استان‌های کشور در گفتگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در حوزه ورزش سوارکاری در استان وجود دارد این است که در بحث آموزش بسیار ضعیف هستیم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر بر امر آموزش سوارکاری افزود: متأسفانه در خراسان جنوبی چه در بحث مربیگری و چه در بحث آموزش بسیار ضعیف هستیم.

رئیس کمیته دامپزشکی هیئت سوارکاری خراسان جنوبی با گلایه از اینکه در زمینه تمرینات سوارکاری، علم تمرین وجود ندارد بیان کرد: در این راستا باید به بحث آموزش توجه ویژه‌ای شود.

اکبری با تاکید بر اینکه باید علم مربیان را به روز و کلاس‌های مربیگری در استان برگزار شود تصریح کرد:  باید برای افراد گواهینامه صادر و در سطح‌های مختلف به افراد آموزش‌های لازم ارائه شود و پس از چابک سواری در مسابقات از آنان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه متأسفانه در خراسان جنوبی بسیاری از مربیانی که اسم مربی دارند در بحث چابک سواری مهارت لازم را ندارند خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است که افراد باید این علم را از سنین پایین و از 8 سالگی آموزش ببینند.

نطنزی‌ها جشن نوروزگاه را با مسابقات اسب سواری جشن می‌گیرندخراسان رضوی|وضعیت احداث بزرگترین پیست اسب سواری شرق کشور بلاتکلیف است + فیلمآذربایجان‌شرقی| جشنواره اسب سواری در سراب برگزار می‌شود‌

اکبری اظهار داشت: هدف اگر ارتقاء ورزش سوارکاری و رسیدن به ایده آل‌های کشوری است باید آموزش را زیاد کنیم تا رده سنی پایه در سن 18 سالگی به مسابقات کشوری بروند تا چابک سوری خوبی در استان داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: باید مربیان ما در بحث نگهداری و تمرین اسب آموزش‌های لازم را فرا گیرند تا بتوانند بازوان هیئت بوده و پیروز شوند.

اکبری با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات موجود عدم شناخت مردم از نگهداری و هزینه‌های اسب است عنوان کرد: چراکه برخی افراد مردم را می‌ترسانند که هزینه‌های نگهداری از اسب بسیار بالا است و این در صورتی است که هزینه اسب زیاد نیست و یک اسب خوب می‌تواند تمام هزینه‌های خود را با کسب مقام در مسابقات اسب دوانی به دست آورد.

به گفته وی، تمام رهبران بزرگی که در دنیا هستند اسب دارند چون لذت سوارکاری بسیار زیاد است و پیامبر نیز در این زمینه سفارش کرده است.

اکبری با بیان اینکه بهتر است اسب‌های مقام دار وارد استان شود یادآور شد: مالکینی که می‌خواهند هزینه کنند و اسب خریداری کنند، اسب‌های مقام دار را وارد استان کنند و اگر در این زمینه تجربه کافی ندارند با افراد پیشکسوت مشورت کنند.

وی ادامه داد: اولین چیز در خرید خط خونی، سلامت اندام حرکتی و اخلاق اسب است بنابراین باید اسب‌هایی خریداری شوند که در این زمینه قوی باشند.

دارنده مقام نخست اسب دوانی در چندین دوره از مسابقات سوارکاری در خراسان جنوبی و سایر استان‌های کشور تاندون را مهمترین اندام اسب عنوان کرد و بیان کرد: اسب‌های تاندون زده از مسابقات کشوری حذف  می‌شوند بنابراین افرادی که اسب خوب خریداری می‌کنند باید به این نکته توجه داشته باشند.

اکبری با گلایه از اینکه مسابقات اسب دوانی در استان دیر به دیر برگزار می‌شود یادآور شد: رقابت و مسابقات باعث انگیزه جوانان می‌شود اما در استان خراسان جنوبی مسابقات اسب دوانی هر 5 ماه برگزار می‌شود که این انگیزه جوانان را پایین می‌آورد، بنابراین بهتر است در ماه حداقل یک بار این مسابقات برگزار شود‌.

رئیس کمیته دامپزشکی هیئت سوارکاری خراسان جنوبی گفت: در هر کاری که هدف داشته و برنامه استراتژیک آن فراهم و اقدامات موثری با مشورت پیشکسوتان انجام شود به هدف نزدیک می‌شویم.

اکبری با تاکید بر ضرورت حمایت بانوان در ورزش سوارکاری یادآور شد: یکی از رشته‌های مفرح برای بانوان اسب سواری است که متأسفانه در استان ما حمایت نمی‌شود که این امر باید مورد توجه قرار گیرد.

نبود زمین مناسب برای برگزاری مسابقات اسب دوانی

فرشته دوستی، یکی از مربیان ورزش سوارکاری استان نیز که 15 سال در این حوزه فعالیت دارد در گفتگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: متأسفانه در خراسان جنوبی تجهیزات و لوازم اسب وجود ندارد و برای تهیه این اقلام باید از سایر استان‌ها خریداری کنیم.

وی نبود زمین مناسب برای برگزاری مسابقات اسب دوانی را یکی دیگر از مشکلات عنوان کرد و افزود: ورزش سوارکاری در خراسان جنوبی با مشکلات زیادی روبه رو است که باید در این راستا مسئولان مربوطه به این حوزه توجه بیشتری داشته باشند و این ورزش را حمایت کنند.

دوستی با گلایه از اینکه متأسفانه در خراسان جنوبی از آموزش سوارکاری استقبال نمی‌شود بیان کرد: تعداد باشگاه‌های مجوز دار نیز در استان بسیار کم است.

وی خاطرنشان کرد: اینکه عده‌ای بدون داشتن مجوز حمایت می‌شوند و بنده که چندین سال است با داشتن مجوز فعالیت می‌کنم مورد بی توجهی قرار می‌گیرم جای بسی گلایه دارد.

نبود پیست استاندارد سوارکاری در استان

محمد یاسر یکه خانی، سرپرست هیئت سوارکاری خراسان جنوبی نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم، نبود پیست استاندارد را یکی از مهمترین مشکلات ورزش سوارکاری در استان دانست و اظهار داشت: تاکنون برای برگزاری این مسابقات از زمین‌های اوقاف استفاده شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا رایزنی‌هایی از سمت اداره کل ورزش و جوانان با سازمان برنامه و بودجه استان صورت می‌گیرد تا زمین به صورت مداوم در اختیار هیئت قرار گیرد در این صورت ماهی یک و یا هر دوماه یک مسابقه برگزار می‌شود.

یکه خانی نبود اعتبارات را از دیگر مشکلات این ورزش عنوان کرد و یادآور شد: باید تجهیزات مربوط به اسب در استان فراهم شود.

سرپرست هیئت سوارکاری خراسان جنوبی به برنامه‌های پیش روی هیئت سوارکاری استان اشاره و خاطرنشان کرد: از آن جایی که مربی دارای کارت مربیگری در استان وجود ندارد نخستین اولویت ما در این حوزه این است که کلاس‌های مربیگری درجه 3 سوارکاری در استان برگزار شود.

یکه‌خانی اظهار داشت: تلاش می‌شود این دوره‌های آموزشی در استان برگزار شود تا تعداد بیشتری از افراد بتوانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 20 تا 25 نفر مربی تجربی در استان وجود دارد که در باشگاه‌های سوارکاری فعالیت دارند اما متأسفانه مدرک ندارند عنوان کرد: امید است با برگزاری این کلاس‌ها افراد بتوانند مدرک رسمی از فدراسیون کسب کنند.

سرپرست هیئت سوارکاری خراسان جنوبی با بیان اینکه بانوان سوارکار خوبی در استان داریم عنوان کرد: ورزش سوارکاری ورزش مفرح و شادی است و همه بانوان نیز می‌توانند برای آموزش این رشته در این دوره‌ها شرکت کنند.

یکه خانی با بیان اینکه از مسئولان تقاضا می‌شود که برای حمایت از این ورزش پای کار بیایند و سرمایه گذاری کنند بیان کرد: از خیرین و مردم نیز تقاضا می‌شود در این حوزه ورود پیدا کنند.

نبود زمین مناسب برای برگزاری مسابقات اسب دوانی در استان

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: در بحث ورزش سوارکاری مشکل اصلی ما نبود زمین مناسب برای برگزاری مسابقات اسب دوانی است.

وی افزود: در این راستا با تدابیر اتخاذ شده برنامه ریزی‌های لازم با اداره کل اوقاف انجام و تفاهم نامه‌ای منعقد و زمینی را تملک خواهیم کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی یادآور شد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اعلام آمادگی کرده با ارائه موافقت نامه تا سال آینده این مهم را در برنامه قرار دهند و کمک‌ کنند تا استانداردهای لازم برای پیست اسب دوانی لحاظ شود.

انتهای پیام/255/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: متأسفانه در خراسان جنوبی سوارکاری در خراسان جنوبی سوارکاری در استان ورزش سوارکاری برگزار می شود اسب دوانی برگزار شود اسب سواران اسب سواری یادآور شد مورد توجه پیست اسب یکه خانی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکارگر یزدی چشم انتظار حمایت خیرین برای آزادی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد، رضا جوان ۳۳ ساله‌ای که در کارِ بتن ریزیِ ساختمان فعالیت می‌کرد و با شرکت‌هایی که اجرای اسکلت بتنی ساختمان‌ها را قبول می‌کردند قرارداد میبسته و این کار را برای آنها انجام میداده و از همین شغل زندگی خود و پدر و مادر پیر خود را می‌گذراند که در این داستان وی برای اجرای یک پروژه ساختمانی چند کارگر را به خدمت گرفته تا جهت عملیات بتن ریزی به وی کمک کنند.

۵۰ روزی از عملیات بتن ریزی گذشته بود و رضا تصمیم به آغاز عملیات برای سقفِ طبقهِ اول ساختمان می‌کند و برای همین کار نیز ۳ کارگر را به خدمت گرفته تا در انجام این کار به او کمک کحد.

اما طبق نقشه‌ها، ساختمان احداثی در فاصله دو متری از یک شبکه برق فشار قوی (۲۰ کیلو وات) و به ارتفاع ۱۲ متر یعنی در حریم آن شبکه قرار گرفته بود که برای اجرای این عملیات باید مجری کار این موضوع را به اطلاع مسئولین اداره برق می‌رساند تا آنها اقدامات احتیاطی لازم را از قبیل قطع برق یا تغییر موقت مسیر یا روکش کردن خطوط مجاور ساختمان با مواد عایق مناسب را انجام دهند که متأسفانه این اقدام صورت نمی‌گیرد.

پس از استقرار کامیون جهت بتن ریزی آقا جمال اپراتور دستگاه بتن ریز بر روی سقف ساختمان مستقر گردیده و کنترل دستگاه بتن ریز را نیز از بالای شبکه برق فشار قوی عبود داده و سر دستگاه بتن ریز را نیز به کارگری دیگر به نام صادق می‌دهد و او نیز مشغول هدایت و پخش بتن به روی سقف می‌شود.

ناگهان به دلیل نزدیک شدن دکل پمپ به شبکه برق فشار قوی دستگاه برق دار شده و آقا صادق دچار برق گرفتگی می‌شود که این حادثه منجر به سوختگی شدید و در نهایت قطع پای وی می‌شود.

طبق نظر کارشناسان رسمی دادگستری ۳ عامل در حادثه مذکور دخالت داشتند که اولین دلیل عدم اتخاذ تدابیر و تمهیدات ایمنی نظیر قطع برق و یا عایق کردن خطوط و دومین دلیل، عدم نظارت بر امور ساختمانی و بی احتیاطی اپراتور به دلیل وارد کردن دکل پمپ در ناحیه برق فشار قوی و سومین دلیل نیز به کارگیری اپراتور فاقد گواهی مربوطه و پروانه مهارت فنی بود.

در نهایت مدیر عامل شرکت بتن ریزی به لحاظ به کار بردن پمپ بتن در حریم برق فشاز قوی و عدم اتصال آن به سیم ارت به میزان ۶۰ درصد، پیمانکار مجری ساختمان به میزان ۲۰%، آقا رضا نیز به دلیل به کارگیری حادثه دیده در شرایط نا ایمن کار به میزان ۲۰ درصد مقصر شناخته شدند.

در پی شکایت زیان دیده و بر اساس حکم دادگاه آقا رضا به پرداخت مبلغ ۱۱۵ میلیون تومان دیه محکوم شده که به دلیل عجز در پرداخت این مبلغ متأسفانه روانه زندان شده و هر شب را با مرور این خاطره تلخ در زندان سپری می‌کند.

با دعوت از آقا صادق وی مبلغ ۵۰ میلیون تومان از خواسته خود را گذشت کرده و هم اکنون با پرداخت مبلغ ۶۵ میلیون تومان رضا از زندان آزاد و باز به آغوش گرم خانواده خود باز خواهد گشت.

خیرانی که تمایل دارند در آزادی این زندانی یاریگر ستاد مردمی دیه استان یزد باشند می‌توانند از طریق واریز مبالغ به شماره کارت مجازی این ستاد به شماره ۵۰۴۱۷۲۷۰۶۶۶۶۶۶۶۸ به نام ستاد دیه استان یزد اقدام نمایند و شماره تماس ۳۶۲۹۸۲۰۰ روابط عمومی ستاد دیه استان یزد پاسخگوی سوالات شما نیکوکاران ارجمند خواهد بود.

کد خبر 6091053

دیگر خبرها

  • اسب‌های خراسان شمالی در کورس گنبد کاووس خوش درخشیدند
  • سرکارگر یزدی چشم انتظار حمایت خیرین برای آزادی است
  • قهرمانی مس‌های شکست ناپذیر در دل کویر
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • چتر باران بر سر خراسان جنوبی
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی