Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- براساس شواهد در حال حاضر نیشابور با طرح تفصیلی ۱۵ سال قبل اداره می‌شود و فرماندار نیز این مهم را تائید می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، یکی از مسائل مهمی که این روزها شهرها با آن مواجه هستند بررسی طرح‌های تفصیلی است که اجرائی شدن آنها می‌تواند بسیاری از معضلات را به ویژه در بافت‌های فرسوده این شهرها مرتفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح تفصیلی در نیشابور به عنوان یکی از کلانشهرهای خراسان رضوی نیز در دست تصویب بوده و قطعا اجرای صحیح آن می‌تواند باری از حوزه مشکلات شهری بردارد.

هاجر چنارانی؛ نماینده نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی در این زمینه می‌گوید: متاسفانه اشتباهاتی در گذشته حوضه آبریز کوهستان و دشت فاروب رومان و همچنین جایگیری اشتباه و ادامه ساخت پردیس دانشگاه نیشابور وجود دارد که باید بازنگری صورت گیرد.

 وی افزود: مردم نیشابور در جنوب شهر با مشکلات زیادی مواجه‌اند؛ با کمترین بارش باران در جنوب نیشابور خسارت زیادی را متحمل می‌شویم. 

 چنارانی با اشاره به مشکلات خیابان عمار یاسر(خط کاشمر قدیم)گفت: باید مشکل طرح تفصیلی در نیشابور حل شود تا مشکل مردم خط کاشمر هر چه زودتر بر طرف شود که مردم این منطقه از این بیشتر ظلم متحمل نشوند.

بسیج سازندگی گل کاشت/ احیاء یک قنات پس از 9 سال در نیشابورپاسخ وزیر علوم به سوالات نمایندگان تهران و نیشابور در مجلس‌اهدای یک‌هزار بسته معیشتی و لوازم‌التحریر در رزمایش «کمک مؤمنانه» ‌نیشابور

 احسان ارکانی نماینده نیشابور،فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه در سه سال اخیر توسعه شهر در نیشابور در زمینه‌های مختلف در حیطه طرح‌های بازنگری جدید نیست گفت: بدنبال کاهش قیمت زمین و مسکن در نیشابور هستیم و در این زمینه از هیچ کاری دریغ نخواهیم کرد.

 علیرضا قامتی فرماندار نیشابور نیز تصریح می‌کند: در طرح تفصیلی شهرستان مسائل جدی داریم که رویکرد آن مبتنی بر اقتصاد شهری نبوده و 13 روستا به شهر نیشابور الحاق شده که مشکلات زیادی را بوجود آورده است. 

و ادامه داد: مردم در وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند و اگر تحولی بر مبنای اقتصاد شهری ایجاد نشود، هیچ تغییری در این زمینه انجام نخواهد شد.

قامتی با بیان اینکه مدیریت شهری نیشابور با طرح تفصیلی 15 سال قبل در حال فعالیت است که همین امر مشکلات امروز را به وجود آورده است، گفت: در وضعیت‌های بحرانی متاسفانه بیشترین مشکلات را در جنوب شهری داریم که باید هر چه زودتر بازنگری صورت گیرد.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح تفصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۰۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان نجات یافتند

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، اسماعیل مکی‌زاده روز پنجشنبه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته و با وجود هشدارهای اعلام شده از سوی این اداره مبنی بر نامساعد بودن شرایط جوی و دریایی برخی از دریانوردان استان مبادرت به دریاروی کردند که این بی‌توجهی آنان باعث ایجاد شرایط اضطرار و خطر برای آنها شد. ‌

وی با بیان اینکه شرایط نامساعد جوی حاکم بر استان از روزها قبل اطلاع‌رسانی شده بود، در توضیح جزیبات انجام چهار عملیات نجات دریایی گفت: در مدت یادشده یک فروندکشتی به دلیل به گل نشستن در چهار مایلی جنوب اسکله بهمن جزیره قشم دچار اضطرار شد که با اعزام تیم جستجو و نجات دریایی(ناجی ۱۹) به محل ۱۳ نفر از سرنشینان این شناور از شرایط اضطرار خارج شدند.

معاون اداره‌کل بنادر هرمزگان توضیح داد: در این مدت یک فروند قایق صیادی نیز با ۶ سرنشین در پنج مایلی جنوب بندر شهید حقانی به دلیل نقص فنی و شرایط نامساعد جوی دچار اضطرار شده بود که توسط ناجی ۱۵ نجات پیدا کرد. ‌

مکی‌زاده اضافه کرد: همچنین یک فروند قایق صیادی با سه نفر سرنشین در ۶ مایلی جنوب شرق جزیره هرمز به دلیل اتمام سوخت و شرایط نامساعد جوی اعلام اضطرار کرده که با اعزام شناور Rib سرنشینان این شناور نیز نجات یافتند.

وی گفت: یک فروند لنج نیز در عملیات دیگری در هشت مایلی جنوب جزیره هرمز دچار حریق شد که هفت نفر از سرنشینان آن نیز توسط قایق های همیار ناجی و ناجی ۱۵ و ۱۹ نجات پیدا کردند.

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار می‌توانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره ۱۵۵۰ تماس بگیرند.

در گستره آبی استان هرمزگان که خلیج فارس و دریای عمان را در دل خود جای داده علاوه بر هشت فروند شناور ناجی ۳۶ ایستگاه همیار ناجی (دریانوردان بومی و با شناورهای صیادی و تجار منطقه) به صورت شبانه‌روزی در امر جستجو و نجات دریایی فعالیت می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه اول اداره کل راهداری و حمل و نقل در زمینه درآمد طی پارسال
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • رئیس قوه قضاییه: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • نجات ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • زمینه جذب جوانان هرمزگان در دستگاه قضا فراهم شود
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان نجات یافتند
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی