Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، یک فوریت طرح حمایت مالی از افشاگران فساد روز گذشته در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و بر این اساس، این طرح با قید فوریت بررسی خواهد شد.

بر اساس این طرح، هر شخص حقیقی یا حقوقی که از ارتکاب یکی از جرائم موضوع ماده 36 و تبصره آن آگاه شده، خواه خود از معاونین یا شرکاء جرم باشد و خواه از مسئولین دستگاهی که جرم در آن در حال وقوع است و خواه غیر آن، و آن را کتباً به صورت محرمانه یا آشکار به دادستان محل یا رئیس دادگستری شهرستان یا استان یا رئیس سازمان بازرسی یا رئیس قوه قضائیه اطلاع دهد، برابر میزان مال کسب شده توسط مجرم یا مجرمین یا مالی که محل تحصیل آن برابر اسناد در آینده قطعی است تا پنجاه درصد مال موضوع جرم و تا سقف صد میلیارد ریال در جرائم عادی و هزار میلیارد ریال در جرائم اخلال در نظام اقتصادی کشور، از محل ردیفی که در بودجه سال بعد از اعلام جرم تعیین خواهد شد به او تعلق خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، متن طرح جزئیات طرح حمایت مالی از افشاگران فساد به شرح زیر است:

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی 

احتراماً طرح ذیل که به امضای 66 نفر از نمایندگان رسیده است، 

جهت طی مراحل قانونی تقدیم میشود. 

مقدمه (دلایل توجیهی): 

نظر به تجربه مثبت جهانی در حمایت مالی از افشاگران فساد اقتصادی و با عنایت به لزوم استفاده از نظارت  مردمی بر عملکرد مسئولین و با توجه به مخفی بودن بسیاری از جرائم اقتصادی و عدم دسترسی نهادهای ناظر حاکمیتی در مراحل اولیه شکل گیری فساد، این طرح با دو فوریت جهت طی مراحل تصویب تقدیم می گردد. 

لذا طرح ذیل تقدیم میشود: 

عنوان طرح: 

طرح حمایت مالی از افشاگران فساد 

ماده واحده: 

یک تبصره به ماده 36 قانون مجازات اسلامی به شرح زیر الحاق می گردد: 

هر شخص حقیقی یا حقوقی که از ارتکاب یکی از جرائم موضوع ماده 36 و تبصره آن آگاه شده، خواه خود از معاونین یا شرکاء جرم باشد و خواه از مسئولین دستگاهی که جرم در آن در حال وقوع است و خواه غیر آن، و آن را کتباً به صورت محرمانه یا آشکار به دادستان محل یا رئیس دادگستری شهرستان یا استان یا رئیس سازمان بازرسی یا رئیس قوه قضائیه اطلاع دهد، برابر میزان مال کسب شده توسط مجرم یا مجرمین یا مالی که محل تحصیل آن برابر اسناد در آینده قطعی است تا پنجاه درصد مال موضوع جرم و تا سقف صد میلیارد ریال در جرائم عادی و هزار میلیارد ریال در جرائم اخلال در نظام اقتصادی کشور، از محل ردیفی که در بودجه سال بعد از اعلام جرم تعیین خواهد شد به او تعلق خواهد گرفت.

چنانچه دو یا چند نفر جرم مذکور را اطلاع دهند مبلغ مذکور میان آن ها تقسیم خواهد شد. رئیس قوه قضائیه موظف است جمع مبلغ حمایتی از افشاگران فساد را سالیانه در بودجه عمومی پیشنهاد دهد. سازمان برنامه و بودجه موظف است مبلغ مذکور را حداکثر تا خرداد ماه سال بعد جهت پرداخت تخصیص دهد. چنانچه فرد مذکور خود از معاونین یا شرکاء جرم مذکور باشد از مجازات معاف خواهد شد.

روح اله نجابت - علی علی زاده - پرویز اوسطی - مالک شریعتی نیاسر - جلال رشیدی کوچی - مصطفی طاهری - سیدجواد حسینی کیا - سلمان اسحاقی - روح اله ایزدخواه - ابوالفضل ابوترابی - مجید نصیرائی - رضا آریان پور - روح اله متفکرآزاد - جعفر قادری - احمدحسین فلاحی - رسول فرخی میکال - جلال محمودزاده - محمدمهدی فروردین - نصرالهح پژمان فر - سیدعلی یزدی خواه - حجت اله فیروزی - رحیم زارع - زهره سادات لاجوردی - صدیف بدری - علی اصغر عنابستانی - مسلم صالحی - هادی بیگی نژاد - جواد نیک بین - حسین امامی راد - محمدتقی نقدعلی - سیداحسان خاندوزی - علیرضا نظری - عبدالعلی رحیمی مظفری - سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی - اقبال شاکری - کمال حسین پور - علی خضریان - علی اصغر باقرزاده - محمدصالح جوکار - سیدسلمان ذاکر - سیدمجتبی محفوظی - امیرقلی جعفری بروجنی - احمد محرم زاده یخفروزان - سیدمصطفی آقامیرسلیم - علیرضا سلیمی - مهدی سعادتی بیشه سری - فاطمه محمدبیگی - احمد امیرآبادی فراهانی - علی جدی - عبدالکریم جمیری - بهروز محبی نجم آبادی - علی آذری - جعفر راستی - حسن رزمیان مقدم - بهزاد رحیمی - هاجر چنارانی - ابراهیم رضائی - ابراهیم عزیزی - فریدون حسنوند - حسن نوروزی - جبار کوچکی نژادارم ساداتی - حسن همتی - فرهاد طهماسبی - محمدرضا رضائی کوچی - حسینعلی حاجی دلیگانی - حسین میرزائی. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی فساد اقتصادی فساد حمایت مالی سوت زنی طرح مجلس طرح افشا طرح حمایت مالی از افشاگران فساد میلیارد ریال در جرائم خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۰۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای گفتگوی خصوصی الخلیفی با لاپورتا

به گزارش "ورزش سه"، ناصر الخلیفی، رئیس باشگاه پاری سن ژرمن و اتحادیه باشگاه‌های اروپا (ECA)، اعلام کرد که چند روز پیش با خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا ملاقات کرد و از او پرسید:"چه زمانی می‌خواهید از ایده احمقانه سوپرلیگ اروپا دست بردارید؟"

الخلیفی در نشستی با رسانه‌ها به مناسبت نشست شورای ECA در مادرید به میزبانی ورزشگاه متروپولیتانو گفت:"برای من سوپرلیگ وجود ندارد. لیگ قهرمانان بهترین رقابت باشگاهی در جهان است. بارسا در لیگ قهرمانان بازی می‌کند، ما در مرحله یک چهارم نهایی مقابل هم قرار گرفتیم. مطمئنم که آن‌ها به زودی سوپرلیگ را متوقف خواهند کرد، چون این کار بی معنی است. من همیشه گفته‌ام که درهای بازگشت باز است."

الخلیفی گفت که او همچنین به داشتن دو عضو اسپانیایی در شورای ECA "مفتخر" است و "لیگ اسپانیا و باشگاه‌های آن برای این اتحادیه بسیار مهم هستند. درگیری باشگاه‌های اسپانیایی به نفع هیچ‌کس نیست، همه آسیب خواهند دید. امیدوارم بین طرف‌های علاقه‌مند به فوتبال اسپانیا اتحاد ایجاد شود. این برای فوتبال اروپا نیز خوب خواهد بود."

دیگر خبرها

  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت
  • ادعای صدور برگه‌های تقلبی توسط آزمایشگاه‌ها کذب است
  • افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس
  • توماج صالحی به اعدام محکوم شد + جزئیات حکم
  • افشای گفتگوی خصوصی الخلیفی با لاپورتا
  • محکومیت بدوی توماج صالحی به اعدام
  • افزایش پایش تصویری مناطق جرم‌خیز اهواز
  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟