Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران، اشپیگل گزارش داد کارزار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در فضایی پرتنش به مرحله نهایی رسیده است. با این که دو هفته به انتخابات در 3 نوامبر باقی مانده است، بسیاری از شهروندان با شتابی بی‌ سابقه رای زودهنگام داده ‌اند.

بنا به گزارش یک بنیاد پژوهشی در دانشگاه فلوریدا تاکنون حدود 27.7 میلیون نفر برگه ‌های انتخاباتی را پر کرده و رای خود را تحویل داده ‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جو بایدن» کاندیدای حزب دموکرات در یکی از آخرین کارزارهای خود در ایالت کارولینای شمالی بار دیگر از طرفداران خود خواست، منتظر نمانند و هرچه زودتر در انتخابات شرکت کنند.

بایدن یک بار دیگر از رویکرد و عملکرد دونالد ترامپ برای مقابله با کرونا انتقاد کرد. در برابر ادعای ترامپ که آخر هفته گفته بود، موج همه گیری فرو نشسته است، بایدن رئیس جمهور را به «فریب و دروغ» متهم کرد.

ترامپ در یک سخنرانی انتخاباتی در «کارسن ‌سیتی» (نوادا) از این که به توصیه ‌های دانشمندان توجه نشان نداده، دفاع کرد. او گفت چنانچه به حرف کارشناسان توجه کرده بود، «اکنون کشور در افسردگی کامل» فرو رفته بود. او مدعی شد که اکنون آمریکا در اوج شور و شادی است. این در حالی ست که ویروس کرونا همچنان بی رحمانه در آمریکا قربانی می ‌گیرد.

آمار نشان می‌ دهد که همه گیری در آمریکا از کنترل خارج شده است. تاکنون بیش از 8 میلیون نفر در این کشور به ویروس جدید کرونا مبتلا شده و حدود 220 هزار نفر بر اثر ابتلا به کووید 19 جان سپرده ‌اند.

بایدن پیشتاز در نظرسنجی ‌ها

بیشتر نظرسنجی‌ ها حاکی از بالا بودن شانس پیروزی جو بایدن در انتخابات هستند. حتی برخی از تحلیلگران از یک پیروزی قاطع برای او سخن می ‌گویند.

بایدن در نظرسنجی ‌های سراسری و تقریبا در همه ایالت ‌هایی که معمولا رقابت‌ ها در آن بسیار تنگاتنگ است، از ترامپ جلوتر است. وجوه قابل توجهی که ستاد انتخاباتی اش جمع آوری کرده است، بایدن را تقویت و به او کمک می ‌کند بیشتر از ترامپ روی آنتن باشد.

با وجود این خوش ‌بینی، دموکرات ‌ها که بدبیاری سال 2016 را تجربه کرده‌ اند، از پیروزی خیلی مطمئن نیستند. در آن سال نظرسنجی‌ ها آرای هیلاری کلینتون را در ایالت‌ های «پنسیلوانیا و میشیگان و ویسکانسن» بین 5 تا بالای 5 درصد جلوتر از دونالد ترامپ ارزیابی کرده بودند. 

همین خوش ‌بینی باعث شد که کلینتون به سه ایالت یادشده توجه کافی نکند؛ در برابر ترامپ از فرصت استفاده کرد و در هر سه ایالت آرای بیشتری آورد. بر همین اساس است که او امروز نیز نظرسنجی‌ ها را «قلابی» می‌ خواند.

نارضایتی جمهوری خواهان، از جمله «میت رامنی» سناتور جمهوری خواه ایالت «یوتا» و «بن ساس» سناتور جمهوری خواه «نبراسکا» از رئیس جمهور افزایش یافته است و این امر نشانه نگرانی فزاینده از سرنوشت حزب جمهوری خواه در انتخابات مجلس نمایندگان و سنا است. شاید مهم ‌تر از همه این باشد که زمان علیه رئیس جمهور است. تنها امکان آشکار ترامپ برای تغییر شکل این رقابت، آخرین مناظره ریاست جمهوری است که قرار است پنجشنبه شب در «نشویل» در ایالت «تنسی» برگزار شود. 

حامیان ترامپ و دموکرات ‌هایی که نگران هستند، بر سر این موضوع متفق القول هستند که نمی‌ توان گفت که ترامپ شکست خواهد خورد، به ویژه با توجه به پیروزی غیرمنتظره اش در انتخابات سال 2016؛ یعنی زمانی که نظرسنجی‌ های ایالتی کاملا اشتباه از آب درآمد. اما این بار تفاوت‌ های مهمی وجود دارد، به ویژه اینکه بایدن از همان ابتدای رقابت از ترامپ پیش افتاده است و ترامپ هرگز حتی نزدیک به نتایجی نشده است که موجب حذف این شکاف شود.

اگر نتایج نظرسنجی ‌ها همینطور که هست بماند و با وجود این، ترامپ پیروز شود، سوالات جدی درباره آینده صنعت نظرسنجی یا درستی روند رای گیری، یا هر دو مطرح خواهد شد.

برخی از تحلیلگران بیش از انتخابات به وضعیت پس از انتخابات توجه دارند و به فضای تنش‌ آلود در میان هواداران ترامپ اشاره می کنند که مایل هستند او را به هر قیمتی رئیس جمهور آینده ببینند.

این روزها برخی از طرفداران متعصب ترامپ گروه ‌های مسلح تشکیل می‌ دهند و آشکارا از بروز جنگ داخلی، در صورت شکست ترامپ، سخن می‌ گویند.

 

اخبار مرتبط طرح سناریوی خروج ترامپ از گود رقابت های انتخاباتی چشم انداز تیره برای ترامپ 620 روز مانده به انتخابات 2020 یک پیروزی سریع دیگر: همکاری رئیس سابق تیم انتخاباتی ترامپ با بازرس مولر وکیل کلینتون در دوره استیضاحش، وکیل ترامپ شد ابعاد جدید تحقیقات راشا گیت/ مشاور ستاد انتخاباتی ترامپ اتهامات خود را پذیرفت حمایت بازیگران «انتقام‌جویان‌» از بایدن کفه ترازو به سمت ترامپ سنگین تر است یا بایدن؟ وابستگی بازار جهانی به نفت خاورمیانه در صورت پیروزی بایدن «شال و کلاه» اوباما برای حمایت از بایدن دوئل تلویزیونی ترامپ و بایدن برگزار شد/ ترامپ بازهم از پاسخ به سوال درباره «انتقال مسالمت‌آمیز قدرت» طفره رفت/ انتقاد بایدن از سیاست خارجی آمریکا فیس بوک و توئیتر مطالب مشکوک درباره پسر جو بایدن را محدود کردند پیروزی جو بایدن در انتخابات چه تاثیری بر اقتصاد خواهد داشت؟ شکست تلاش‌های ترامپ برای جلب حمایت مردم/ پیشتازی 12 درصدی بایدن لغو مناظره دوم بین ترامپ و بایدن/ آخرین مناظره، 2 آبان ترامپ: وقتم را با مناظره مجازی «مسخره» تلف نخواهم کرد/ بایدن: ترامپ هر ثانیه نظرش تغییر می‌ کند صهیونیست ها نگران پیروزی احتمالی جو بایدن 72 درصد آمریکایی ها معتقدند ترامپ کرونا را جدی نگرفت/پیشتازی 14 درصدی بایدن

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا کلینتون آمریکا دونالد ترامپ انتخابات 2020 آمریکا بایدن سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟

آیا دولت بایدن برای نجات رژیم صهیونیستی از انزوا و شکست بین‌المللی، عربستان را پیش پای اسرائیل قربانی می‌کند؟

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: در حالی که پایتخت‌ها، شهرها و دانشگاه‌های بسیاری از کشورهای جهان شاهد گسترده‌ترین اعتراضات ضد صهیونیستی است، وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با همتای سعودی در ریاض مدعی شد: «روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود. اقدام دوطرفه عربستان و آمریکا در رابطه با پرونده عادی‌سازی روابط با اسرائیل در مراحل پایانی است. آمریکا و عربستان سعودی طی یک ماه گذشته درباره عادی‌سازی روابط میان ریاض و اسرائیل اقداماتی انجام دادند».

فیصل بن‌فرحان وزیر خارجه عربستان هم گفته است: «به مراحل نهائی توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم». این در حالی است که بلینکن با وقاحت گفته است: اسرائیل برنامه‌ای برای حفاظت از غیرنظامیان در حمله به «رفح» در جنوب غزه ندارد.

بلینکن در نشست با وزیران شورای همکاری خلیج‌فارس هم، خواستار سیستم دفاعی یکپارچه در مقابل ایران شد و ادعا کرد: رویارویی ایران با اسرائیل، نیاز به یکپارچگی دفاعی بیشتر را نشان می‌دهد. این حمله، تهدید حاد و فزاینده ایران را نشان می‌دهد، اما همچنین ضرورت همکاری ما در زمینه دفاع یکپارچه را نشان می‌دهد.

اظهارات بلینکن مبنی بر این که آمریکا و عربستان طی یک ماه گذشته درباره عادی‌سازی روابط میان ریاض و اسرائیل اقداماتی انجام دادند، در حالی است که تشدید جنایت‌های اسرائیل در ماه‌های اخیر، موجب برانگیختگی گسترده جهانی و همچنین آماده شدن محاکم بین‌المللی برای صدور حکم تعقیب و بازداشت مقامات جنایتکار صهیونیست شده است. در میدان نظامی نیز تحلیلگران، از قطعیت شکست اسرائیل خبر می‌دهند و این علاوه‌بر ضربت راهبردی تحقیرآمیزی بود که اسرائیل از ایران خورد.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد دولت بایدن و نتانیاهو اصرار دارند دولت‌هایی مانند سعودی، اردن و امارات را قربانی کنند تا هر طور که شده اسرائیل را از باتلاقی که در آن دست‌وپا می‌زند، بیرون بکشند.

پیش از این، دیوید هرست، سردبیر وب‌سایت آمریکایی میدل‌ایست‌آی با اشاره به نقش‌آفرینی اردن، هنگام حمله ایران به اسرائیل هشدار داده بود: «در حالی که مردم اردن، شلیک موشک‌های ایرانی به اهداف خود در اسرائیل را تشویق می‌کردند، ارتش اردن آنها را از طرف اسرائیل سرنگون می‌کرد. اسرائیل ممکن است این واقعیت که متحدان واقعی دارد را جشن بگیرد، اما با این کار، مشروعیت دوستان خود را به طرز مُهلکی تضعیف می‌کند».

البته ایران در آن حمله، پایگاه‌های جاسوسی و نظامی اسرائیل از جمله پایگاه نواتیم را که حفاظت‌شده‌ترین پایگاه نظامی دنیا توصیف می‌شود، درهم کوبید و فقط ذلت و خفّت ماجرا برای شاه خائن اردن بماند.

بیگاری کشیدن اخیر از عربستان و واداشتن او به انتحار با باقی‌مانده حیثیت خود نزد ملت‌های مسلمان، در حالی است که میدل‌ایست مانیتور، آبان ۱۴۰۰ با اشاره به «گاو شیرده» توصیف‌شدن سعودی از سوی ترامپ نوشت: «زمانی که ترامپ، عربستان را گاو شیرده توصیف کرد، بن‌سلمان احساس توهین نکرد. او چرا در مقابل توهین‌های مداوم رهبران غربی سکوت می‌کند، اما در لبنان تنش ایجاد می‌کند؟».

دونالد ترامپ سال ۱۳۹۵ در حالی که هنوز رئیس‌جمهور نشده بود، گفته بود: «عربستان برای ما مانند گاوی شیرده است که هر وقت دیگر نتواند دلار و طلا بدهد، دستور ذبح آن را صادر می‌کنیم و این واقعیتی است که همه دوستان و دشمنان آمریکا به ویژه خود مقامات سعودی از آن آگاهند. عربستان، باید سه‌چهارم ثروتش را به آمریکا بابت حمایت‌های ما بپردازد».

او پس از ریاست‌جمهوری هم در جریان نشست خبری مشترک با سران لتونی، لیتوانی و استونی گفته بود: «می‌خواهم از سوریه خارج شویم و به کشورمان بازگردیم، می‌خواهم کشور خود را بازسازی کنم، هفت تریلیون دلار صرف کردیم اما هیچ چیزی نگرفتیم. ما در این مورد خیلی جدی فکر می‌کنیم و به‌زودی در این مورد تصمیم قطعی خواهیم گرفت. من به ریاض گفتم اگر می‌خواهید در این‌جا بمانیم، پس هزینه‌اش را بپردازید». ترامپ، اردیبهشت ۱۳۹۷ هم در دیدار با محمد بن‌سلمان گفت: «عربستان سعودی جزو خریداران بزرگ ما بوده است. [خطاب به بن‌سلمان] یکی از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ شما خرید سهام و اقلام مختلف و تولید شغل برای آمریکایی‌ها است. من در ماه می در ریاض بودم. صدها میلیارد دلار به ایالات‌متحده بازگرداندیم. ما این را می‌دانیم و آنها هم می‌دانند». ترامپ سپس با نشان دادن چند لوح درباره خریدهای سعودی گفت: «اینها بعضی از چیزهایی هستند که از ما خریده‌اند. این یکی سه میلیارد دلار است، آن ۵۳۳میلیون دلار و آن یکی ۵۲۵میلیون دلار. این پول‌ها برای شما چیزی نیست؛ بیشتر بخرید این ۸۸۰میلیون دلار، این ۶۴۵میلیون دلار، این یکی ۶میلیارد دلار...».

اما بیش از صد میلیارد خرید نظامی از آمریکا- فقط ظرف یکی دو سال- نتوانست عربستان را به هنگام حمله متجاوزانه به یمن و تلافی‌شدن از سوی انصارالله، از گرداب نجات دهد و مانع از فرود آمدن موشک‌های در مناطق نفتی و نظامی شود. حالا هم به نظر می‌رسد اگر پای عربستان بیش از گذشته به بازی جنایتکارانه اسرائیل و آمریکا سُر بخورد، طرفی که بیش از همه زیان خواهد کرد، دولت سعودی است. مقاومت یمن نشان داده که کمترین ملاحظه‌ای درباره حامیان جنایات رژیم صهیونیستی ندارد.

دیگر خبرها

  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید