Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پژوهشگر حوزه مهندسی پزشکی با تاکید بر موانع و مشکلاتی که بر سر راه ابداع اندام مصنوعی قرار دارند، تاکید کرد که پیشرفت در این حوزه، به همکاری بیشتر پژوهشگران نیاز دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیجیتال‌ترندز، اگر بخواهید مسابقه‌ای را در مسافت طولانی برگزار کنید و بهترین قهرمانان دوومیدانی را در اختیار داشته باشید، ترجیح می‌دهید آنها را به عنوان رقیب در مقابل هم قرار دهید یا از آنها در کنار هم استفاده کنید؟
این مشکلی است که "الیوت روز"(Elliott Rouse)، پژوهشگر حوزه مهندسی پزشکی "دانشگاه میشیگان"(UMichigan) به مدت چندین سال با آن سر و کار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز، یکی از پژوهشگرانی است که سال‌هاست برای ابداع پاهای بیونیک و اندام مصنوعی تلاش می‌کند و سعی دارد اندام مصنوعی ابداع کند که با استفاده از سیگنال‌های دریافت شده از بدن کاربر می‌توانند مانند اندام‌های بیولوژیکی کار و حرکت کنند.

روز در این باره گفت: شاید بزرگترین چالش برای ابداع پای رباتیک، کنترل‌کننده‌ای باشد که در آن به کار می‌رود و به آن می‌گوید که چه کاری انجام دهد. زمانی که کاربر گامی برمی‌دارد، باید گام دیگری آغاز شود. هنگامی که فعالیت کاربر تغییر می‌کند، باید پای مصنوعی از این تغییر آگاه شود تا خود را با فعالیت‌های متفاوت هماهنگ سازد. اگر اشتباهی در این فرآیند صورت بگیرد، کاربر دچار آسیب‌های جدی خواهد شد. برای مثال، ممکن است که کاربر از پله‌ها پایین بیفتد و آسیب ببیند. در حال حاضر، افراد مستعدی در جهان وجود دارند که برای کنترل این چالش‌ها تلاش می‌کنند. آنها سال‌ها زمان می‌گذارند و صدها هزار دلار هزینه می‌کنند تا یک پای رباتیک بسازند.

وی افزود: سیستم دانشگاهی، عملکرد فوق‌العاده‌ای در انجام دادن پژوهش‌های مشترک ندارد. من به عنوان یک استاد وظیفه دارم موضوعاتی مانند بودجه، کمک‌های مالی و دانشجویانی را که باید راهنمایی شوند، در نظر بگیرم. هنگامی که روش دانشگاه‌ها را در آزمایشگاههای پژوهشی بررسی می‌کنم، می‌بینم که همکاری کردن کمتر مورد تاکید قرار گرفته است.

مشکل مربوط به سیستم کنترل اندام مصنوعی این است که آزمایش‌های پژوهشی ابتدا باید یک سخت‌افزار مهم را ابداع کنند.
روز و گروهش، پروژه‌ای موسوم به (Open-Source Leg) را آغاز کرده‌اند که هدف آن، پژوهش در مورد طراحی سخت‌افزار اندام مصنوعی و کنترل این اندام است. هر پژوهشگر در این پروژه، سیستمی برای پای رباتیک ابداع می‌کند تا راهبردهای کنترل و فرضیه‌های بیومکانیک خود را روی آن مورد بررسی و آزمایش قرار دهد. نتایج این کار در کوتاه‌مدت، خوب است زیرا به ارائه دانش بیشتر منجر می‌شود اما این روش پژوهشی در بلندمدت بر زندگی افرادی که به معلولیت دچار هستند، اثر نمی‌گذارد. 

روز گفت: تلاش من و همکارانم طی سال‌های اخیر این بوده است تا اندام مصنوعی ابداع کنیم که از اطلاعات عصبی استفاده می‌کنند. با ابداع این فناوری، نیاز به استفاده از حسگرها برای کنترل اندام مصنوعی نخواهیم داشت.

وی افزود: اگر پژوهشگران بیشتری با یکدیگر در این زمینه همکاری کنند، زودتر به این هدف دست خواهیم یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اندام مصنوعي پای مصنوعی سخت افزار پژوهش اندام مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۰۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمترین پیشرفت را تا کنون در طرح نهضت ملی مسکن لرستان داشته‌ایم

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوطالب شفقت در جلسه شورای مسکن لرستان، اجرای پروژه نهضت ملی مسکن در استان را ضعیف عنوان کرد و اظهار داشت: مهم‌ترین موضوع این طرح تأمین زمین و ایجاد زیرساخت‌ها برای متقاضیان مسکن است که تاکنون کمترین پیشرفت را داشته‌ایم.

وی افزود: راه و شهرسازی باید حداکثر تا یک هفته آینده جدول وضعیت زمین را ارائه دهد تا بتوانیم بیش از ۸۰ درصد زمین موردنیاز استان را تا پایان تیرماه تأمین کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه بانک مسکن با بیش از ۸۰ درصد متقاضیان معرفی شده از طرف راه و شهرسازی و بنیاد مسکن استان عقد قرارداد کرده است، گفت: بانک ملی مشکلاتی در سطح ملی داشت که اکنون مرتفع شده و در حال اجرای برنامه‌هاست.

شفقت در ادامه بر لزوم همکاری بانک‌های خصوصی در حوزه نهضت ملی مسکن تأکید کرد و افزود: اگر بانک‌های خصوصی در پرداخت تسهیلات به متقاضیان مسکن مسائل و مشکلاتی دارند در شورای بانک‌های استان مطرح تا پیگیری‌های لازم جهت رفع موانع در دستور کار قرار بگیرد.

وی گفت: شهرداری‌ها به‌ویژه شهرداری خرم‌آباد و بروجرد در صدور پروانه ساختمانی مشکلاتی داشتند که پس از طرح موضوع و بررسی‌های لازم قول مساعد دادند همکاری لازم را داشته باشند.

کد خبر 6090795

دیگر خبرها

  • کمترین پیشرفت را تا کنون در طرح نهضت ملی مسکن لرستان داشته‌ایم
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • هوش مصنوعی و حجیت فتوا
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • آرتتا: ما نمی‌توانیم منچسترسیتی را کنترل کنیم
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی