Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در گیلان تمدن سازی اسلامی را از اهداف نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: روحانیت سال ها مبارزه کرد تا انقلاب اسلامی به ثمر برسد و امروز عزت روحانیت در جامعه بیش از طول گذشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار جمعی از علمای معمرین و معنونین استان با درود به روان پاک روحانیونی که سال های گذشته در حیات بودند و اکنون نیستند اظهار کرد: در طول تاریخ عالمان دین تلاش کردند مردم را در صراط مستقیم نگه دارند و امروز سر سفره عالمان دین نشسته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به خون دل خوردن عالمان دین برای در صراط مستقیم نگه داشتن مردم اشاره کرد و افزود: امروز آنچه از دین و آداب و سبک زندگی بین مردم وجود دارد از عالمان دین رسیده است.
امام جمعه رشت با تاکید بر ضرورت مطالعه زندگی عالمان دین توسط طلاب جوان، بیان کرد: دیدار با علمای معمر یک ارزش محسوب می شود.
آیت الله فلاحتی در ادامه به وضعیت مسائل فرهنگی جامعه اشاره کرد و گفت: مسائل اقتصادی نیز از مشکلات مردم است البته پس از انقلاب دولت ها با گرانی و تورم مواجه بودند اما در این دوره بیشتر شده که بخشی از مشکلات از بیرون کشور است.
وی با بیان اینکه دشمن سخت ترین تحریم ها را علیه ملت ایران اعمال کرده است، تصریح کرد: تحریم های بانکی از آخرین حربه های دشمن محسوب می شود که علیه ملت ایران اعمال کرده است.
نماینده ولی فقیه در گیلان، ارائه پیشنهادها در مسائل فرهنگی توسط علما و روحانیون را راهگشا دانست و خاطرنشان کرد: پیشنهادهای روحانیون در مسائل فرهنگی را می توان در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح کرد.
آیت الله فلاحتی، تمدن سازی اسلامی را از اهداف نظام اسلامی ذکر کرد و یادآور شد: روحانیت سال ها مبارزه کرد تا انقلاب اسلامی به ثمر برسد و امروز عزت روحانیت در جامعه بیش از گذشته است.

حجت الاسلام صفر قربانپور معاون فرهنگی و امور مساجد دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان نیز در دیدار مذکور بر ضرورت بهره گیری فکری، همفکری و پشتیبانی روحانیت از حاکمیت اسلامی تاکید کرد و گفت: حضور و ظهور روحانیت در مظاهر اجتماعی اثرگذار است.

گفتنی است در این نشست تعدادی از روحانیون به بیان دغدغه ها و مشکلات موجود در جامعه پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مسائل فرهنگی عالمان دین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم