Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@06:29:55 GMT

ضعف آنتن دهی تلفن همراه در رضوانشهر برطرف می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۱۲۵۱

ضعف آنتن دهی تلفن همراه در رضوانشهر برطرف می شود

فرزاد توکلی روز دوشنبه در نشستی با فرماندار شهرستان رضوانشهر بمنظور رفع مشکلات ارتباطات مخابراتی این منطقه افزود: ظرف چند روز آینده اکیپ های عیب یابی به مناطق مختلف رضوانشهر و پره سر اعزام شده و بر اساس تست های بعمل آمده اقدامات فنی در این خصوص انجام و موانع موجود برطرف می شود.

 وی افزود: ۹۵ روستای رضوانشهر و پره سر تحت پوشش ارتباطات مخابراتی هستند در عین آنکه ضعف هایی هم در همین مناطق وجود دارد که تلاش ما بر رفع این مشکلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 توکلی گفت: در رضوانشهر و پره سر ۳۴ هزار و 760 خط تلفن ثابت وجود دارد که از این میزان ۲۳ هزار و 813 مورد مشغول بکار هستند.

 مدیرعامل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان گفت: ۴ روستای رضوانشهر و پره سر هم اکنون از تلفن بی سیمی WLL استفاده می کنند که تا قبل از پایان سالجاری از اینترنت همراه بهره مند می شوند.

 وی با اشاره به برخورداری مناطق مختلف این شهرستان از پوشش تلفن همراه گفت: هم اکنون ۵۰ روستای رضوانشهر و پره سر از تعهدات پوششی تلفن همراه برخوردار هستند.

 این مسئول ادامه داد : مشترکین ایرنسل در این مناطق ۳۱ هزار و 514 مشترک می باشند که با ۳۳ سایت ۴۲ روستا را تحت پوشش دارد و ۴۵ درصد از مردم این شهرستان از این امکان برخوردارند.

 وی گفت: هفت هزار و ۸۳۱ مشترک اینترنت پرسرعت ADSL در این شهرستان وجود دارد و ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در این شهرستان ۳۵ درصد است.

 مدیرعامل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان همچنین در خصوص بهره مندی مدارس رضوانشهر و پره سر از شبکه ملی اینترنت نیز گفت: ۸۱ مدرسه در این شهرستان از اینترنت کابلی برخوردار هستند و ۹ مدرسه از اینترنت همراه بهره مند هستند، ۲۴ مدرسه از اینترنت ADSL استفاده می کنند و در کنار این موضوعات ۲۰ مدرسه هنوز هیچ گونه دسترسی به شبکه ندارند که با کمک و همکاری یکدیگر باید راه حلی برای رفع آن بیابیم.

 ایشان بیان کرد: روستاهای زندانه، جهانگیریه و سایر نقاط دور دست این شهرستان بزودی از اینترنت پرسرعت تلفن همراه برخوردار خواهند شد.

 فرماندار رضوانشهر هم در ابتدای این با اشاره به مشکلات مخابراتی و ارتباطی این شهرستان گفت: ۴۷۱ خانوار در مناطق اورما ملال این شهرستان هیچ گونه دسترسی به امکانات مخابراتی ندارند.

 محمود قاسمی با قدردانی از تلاش های دولت تدبیر و امید گفت: شهرستان رضوانشهر به دلیل وجود جاذبه های گردشگری همواره شاهد حضور قابل توجه مسافران وگردشگران است.

 وی بیان کرد: برای رفاه حال عمومی و دسترسی مردم به شبکه های مخابراتی ناگزیر به گسترش این امکانات در سطح مناطق مختلف رضوانشهر و پره سر هستیم.

 فرماندار رضوانشهر افزود: با توجه به شرایط موجود و لزوم استفاده دانش آموزان از شبکه های مجازی و اینترنتی برای امر تعلیم و تربیت، باید مدارس این شهرستان را از این امکان بهره مند سازیم.

 وی بیان کرد: هم اکنون مدارس شهری ما بصورت غیر حضوری آموزش های لازم را به دانش آموزان منتقل می کنند و در سطح مدارس روستایی هنوز مشکل داریم .

 شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت و دو بخش بنام های مرکزی و پره سر در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

برچسب‌ها پره سر ارتباطات و فناوری اطلاعات رضوانشهر گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پره سر ارتباطات و فناوری اطلاعات رضوانشهر گیلان پره سر ارتباطات و فناوری اطلاعات رضوانشهر گیلان اخبار کنکور رضوانشهر و پره سر تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد

 مجتبی صارمی گفت: در این راستا سرویس اینترنت پرسرعت به حدود هفت هزار و ۵۰۰ مشترک این شهر بر این بستر ارائه می‌شود.

وی امکان توسعه شبکه همراه به نسل‌های بالاتر و ایجاد زیر ساخت لازم جهت اجرای پروژه‌های شهر هوشمند را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: حداکثر سرعت اینترنت پرسرعت ADSL ۱۶ مگابیت بر ثانیه بود که با این سرویس هم اکنون امکان ارائه اینترنت پرسرعت تا حداکثر یک هزار مگابیت بر ثانیه در شهر پلدختر وجود خواهد داشت.

مدیرکل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اظهار داشت: ۹۵ درصد پروژه شامل عملیات داکت گذاری و شوتینگ فیبر تاکنون به اتمام رسیده است و به زودی امکان واگذاری وجود خواهد داشت.

صارمی ادامه داد: دسترسی حدود ۳۰۰ هزار خانوار شهری استان تا پایان سال ۱۴۰۳ به این بستر ارتباطی پر سرعت باید فراهم شود که عملیات اجرایی طرح در ۶ شهر شامل خرم آباد، دورود، ازنا، الیگودرز، الشتر و پلدختر آغاز شده و عملیات حفاری در دورود و پلدختر به اتمام رسیده است.

به گزارش ایرنا یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت دار وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبرنوری است که در این راستا پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها از سال گذشته برای ایجاد ۲۰ میلیون پوشش آغاز شد.

پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها به منظور توسعه زیر ساخت‌ها و توازن در شبکه ثابت و همراه، با هدف پوشش ۸۰ درصدی مشترکان خانگی شهری با حداقل سرعت ۲۵ مگابیت بر ثانیه در حال انجام است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی