Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز در جلسه مدیران وزارت بهداشت و متخصصان کرونا، اظهار داشت: همه باید باور کنیم شرایط سال ۹۹ و احتمالاً سال ۱۴۰۰ با شرایط سال‌های پیش متفاوت است. ما باید بنا را بر این بگذاریم که بد بینانه تا دو سال دیگر با این بیماری درگیر هستیم و اگر بخواهیم با سبک قبل در مجلس شادمانی عزیزانمان را دعوت کنیم شدنی نیست و باید قبول کنیم شرایط عوض شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی عنوان کرد: اگر مناسک دینی و مذهبی داریم به سبک و سیاق گذشته نمی‌توانیم دور هم جمع شویم؛ شرایط با گذشته متفاوت است. خدمات باید تا جایی که می‌شود به مردم الکترونیکی ارائه شود. پس شرایط ما متفاوت و مختلف است.

رییس جمهور بیان کرد: آنچه برای ما مهم است این است که مردم را قانع کنیم. مردم باید به بزرگان بخش پزشکی اعتماد کنند. وقتی رهبر معظم انقلاب می‌گویند من خود را ملزم به رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا می‌دانم درس بزرگی بود. دین و علم، تمسک و مناسک دینی و بهداشتی کنار هم قرار گرفت.

وی افزود: اگر مراجع بزرگ ما کمک نمی‌کردند و رهبری کمک نمی‌کرد خیلی مشکل پیدا می‌کردیم. ما باید با ادبیات واحد با مردم صحبت کنیم. لحن‌ها را به هم نزدیک کنیم و ضمن هشدار به مردم و بیان حقایق ترس و واهمه ایجاد نکنیم. یک خبر خوش بدهیم و یک خبر ناخوش. بیان خطر باید به موقع و با زبان‌های مختلف و ادبیات واحد باشد.

روحانی خاطرنشان کرد: در هر کاری اگر مردم با ما همراه نباشند موفق نمی‌شویم. مردم باید بدانند اگر جریمه می‌گذاریم برای کمک به آن‌ها است نه اینکه برای پول مردم کیسه دوخته باشیم.

برای مبارزه با ویروس کرونا با تمام توان در کنار مردم خواهیم بود

رییس جمهور با بیان اینکه خود بیمارستان می‌تواند عامل گرفتاری بیمار باشد، گفت: حتی الامکان باید پرهیز کنیم که به این مکان وارد نشویم. باید زنجیره را متوقف کنیم. اگر مطمئن شدیم شخصی مبتلا است، باید بلافاصله افرادی که با او در تماس مستقیم هستند را جمع و احضار کنیم. تست‌ها به صورت دستی انجام می‌شوند، پس لازمه اش این است که تست را گسترش دهیم و لازمه آن این است که کیت‌ها را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر فرد باید مورد به مورد تست کند. امکاناتی که ما نیاز داریم برای اینکه در تست و آزمایشگاه موفق باشیم این است که تست‌ها را تکمیل کنیم و کیت‌هایی که نیاز است را خریداری کنیم. ما هیچ محدودیتی برای وزارت بهداشت نداریم. اگر گفت: بیست میلیون، سی میلیون و چهل میلیون کیت لازم داریم خریداری می‌کنیم. مشکلات ارزی ما اینگونه نیست که اگر برای کاری ضرورت بود انجام ندهیم.

روحانی تصریح کرد: درست است در شرایط سخت اقتصادی هستیم، اما برای مبارزه با این ویروس با تمام توان در کنار مردم خواهیم بود. ممکن است کیت‌ها تغییر کند.

رییس‌جمهور اضافه کرد: ما برای کسی که باید در قرنطینه باشد اگر مراعات نکند جریمه در نظر گرفتیم و هر بار تخلف کند ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شود. اگر این مقررات روی کاغذ بماند نتیجه نمی‌دهد. برای اینکه بیماران به بیمارستان نروند، درمان‌ها سرپایی باشد و مبتلایان شناسایی شوند باید تشخیص ما بالا برود و از آن طرف مرگ و میر کم می‌شود و فاصله دو خط مرگ و میر و بیماری بیشتر می‌شود.

وی تاکید کرد: ما گفتیم ۱۵ هزار دستگاه تی سی آر افرایش پیدا کند و متعهد می‌شویم هر مقدار مخارجش هست تامین کنیم. برای اینکه سریعتر به تشخیص برسیم و فرد را ایزوله کنیم و نیاز به بیمارستان را کم و از مرگ و میر فاصله بگیریم. مواردی را که لازم و ضروری اعلام می‌کنیم باید دنبال کنیم.

ما باید از تجربه کشور‌ها به خوبی استفاده کنیم

روحانی ادامه داد: از نیروی انتظامی و مأمورین بازرسی در بخش‌های مختلف و خود وزارت بهداشت باید پای کار بیاییم و مردم باید احساس کنند مصوبات قطعی و ضروری است و باید اجرا کنند. اگر کاری می‌کنیم در جامعه که منجر به ابتلای بیشتر می‌شود به مردم توضیح دهیم چه تجمعاتی و چه شیوه زندگی باعث آن شد.

وی تصریح کرد: ما باید از تجربه کشور‌ها به خوبی استفاده کنیم. خواهش من این است که بخش تحقیقات ما از تجربه همه کشور‌ها استفاده کنند که چرا آن‌ها توانستند به موفقیت دست یابند. برای اینکه تجهیزات بیمارستانی مان اضافه شود در این جلسه مطرح شد و می‌توانیم حدود ۱۱ هزار تخت آماده کنیم. برای تامین تخت‌ها و تجهیزات و استخدام نیروی انسانی باید اموری را انجام دهیم. باید بتوانیم معوقات را پرداخت کنیم و انجام می‌دهیم.

رئیس جمهور گفت: ستاد‌های استانی همه پر تلاش هستند، اما ستاد تهران بار بیشتری بر دوش دارد و شامل هفت یا هشت استان می‌شود. همه ستاد‌های استانی اختیاراتی دارند اگر مورد جدیدی مورد نظرشان است به وزارتخانه منتقل کنند. اعلام قبل از بررسی مشکل را حل نمی‌کند بلکه مردم را سردرگم می‌کند.     خبر به مرور تکمیل می شود....

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حسن روحانی پارسی خبر رئیس جمهور وزارت بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۲۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت حذف بیانیه استقلال: فرار از جریمه میلیاردی!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • حادثه‌ای که زندگی ژوزه را تغییر داد؛ مورایس چگونه مسلمان شد