Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@20:15:35 GMT

خواستار تشدید محدودیت‌های کرونایی هستیم

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۲۸۴۱

خواستار تشدید محدودیت‌های کرونایی هستیم

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر ایرج حریرچی روز دوشنبه در حاشیه مراسم تشییع پیکر دکتر محمد زارع جوشقانی شهید مدافع سلامت و رییس بیمارستان شهید لبافی نژاد در جمع خبرنگاران افزود: برای بیماری کرونا تاکنون هیچ داروی خاص موثری وجود ندارد.

وی ادامه داد: مطالعه اخیر سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که رمدسیویر و برخی داروی دیگری که خیلی روی آن حساب می شد، تاثیری در مرگ و میر و طول مدت بیماری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه به دنبال اصلاح رفتار مردم باشند

معاون کل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: افکار عمومی و رسانه ها به جای این که دنبال تولید دارو و واکسن باشند، توجه خود را به اصلاح رفتارها و فاصله گذاری اجتماعی صرف کنند.

حریرچی اظهار داشت: با هر خبر موثق و ناموثق که در مورد دارو یا واکسن بیماری کرونا منتشر می شود، رعایت فاصله گذاری اجتماعی مردم هم کمتر می شود. در چند ماه آینده بعید است دارو و واکسن در دسترس عموم جامعه قرار گیرد.

وی درمورد درصد مرگ و میر کادر درمان هم گفت: در کشورهای دنیا که شیوع بالای بیماری کرونا دارند، درصد مرگ و میر کادر پزشکی هم قابل توجه است. جامعه پزشکی ایران هم فداکارانه و ایثارگرانه در این عرصه فعالیت می کنند و برخی از آنها به شهادت رسیدند.

وی با یادآوری این که شهید مدافع سلامت دکتر زارع جوشقانی استاد برجسته چشم پزشکی و فوق تخصص رشته چشم بود، گفت: ۱۱ سال سابقه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و مدت طولانی مرگ گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بود.

معاون کل وزیر بهداشت افزود: مرحوم دکتر زارع جوشقانی رییس بیمارستان فوق تخصصی لبافی نژاد در خط مقدم مقابله با کرونا قرار داشت و با فداکاری و ایثارگری که برای مردم انجام دادند به شهادت رسید.

حریرچی ضمن بزرگداشت یاد و خاطره این شهید مدافع سلامت خطاب به هموطنانی که ضوابط فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمی کنند، گفت: به این شهید نگاه کنید، ایشان برادر ۲ شهید بود که جان خود را در راه سلامت جامعه فدا کرد.

وی ادامه داد: آیا این تعداد جان باختگان بس نیست، چقدر از هموطنان ما روزانه باید فوت کنند یا در زیر دستگاه و در آی سی یو دچار زجر تنفسی باشند، تا چه زمانی کادر درمان باید به شهادت برسند تا آن عده قلیل توصیه های بهداشتی را رعایت کنند. در صورت رعایت همگانی می توانیم این ویروس از کشور محو و نابود کنیم.

معاون کل وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که تعطیلی تهران که از سوی شورای شهر مطرح شد در چه وضعیتی است، گفت: درخواست تعطیلی که از سوی شورای شهر تهران ارائه شده باید در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شود و هنوز در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح نشده است.

به گزارش ایرنا، دکتر محمد زارع جوشقانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متخصص چشم و فوق تخصص قرنیه، رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهید دکتر لبافی نژاد، پس از روزها نبرد سخت با بیماری کرونا، روز گذشته چشم از جهان فرو بست و به دو برادر شهیدش پیوست.

پیکر دکتر زارع جوشقانی شهید مدافع سلامت امروز با حضور خانواده و جمعی از همکاران آن مرحوم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشییع شد و سپس پیکر این مدافع سلامت راهی زادگاه وی، شهر کاشان شد تا در آنجا دفن شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا واکسن مدافع سلامت زارع جوشقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید مدافع سلامت بیماری کرونا زارع جوشقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۲۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا

رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران طی روزهای پنجم تا هفت اردیبهشت، در انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است و جمعی از برجسته‌ترین متخصصان این رشته از سراسر ایران و خارج از کشور را گرد هم آورد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، این رویداد علمی با حضور دکتر یوسف پناهی - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر حسین فرشیدی - معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر محمد رئیس زاده - رئیس سازمان نظام پزشکی کشور و همچنین دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته، به اهمیت این رویداد علمی در ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور اشاره کرد.

او بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، در طول سه روز برگزاری کنگره، سخنرانی‌های علمی متعدد و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی ارایه می‌شود و اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی‌های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت و دیگر رشته های تخصصی قلب و عروق به تبادل دانش و تجربیات خود می‌پردازند.

علاوه بر سخنرانی‌ها، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این کنگره تدارک دیده شده است که فرصتی برای متخصصان جهت ارتقای دانش و مهارت‌های خود در زمینه‌های مختلف قلب و عروق فراهم کرده است. بدون شک، تبادل دانش و تجربیات در این کنگره، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی در ایران خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • آیا گربه‌ها واقعا ۹ جان دارند؟