Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  ایرنا، اسحاق جهانگیری عصر دوشنبه در مراسم رونمایی از تلاش‌ها و توانمندی‌های زنان روستایی و عشایر که در مرکز تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، افزود: ایام ماه مبارکه ربیع الاول بیشتر ناظر بر شادی و خوشی‌ها است که امیدوارم همه رنج ها و غم‌هایی که در این ایام با نگرانی از سلامت و معیشت نسبت به آینده برای مردم دغدغه ایجاد کرده با تلاش جدی همه ما نسبت به بهبود و اصلاح امور انجام می‌دهیم رنج‌ها و غم‌ها کاهش پیدا کند و ما شاهد روزهای پر از نشاط و شادی و بی غم و غصه برای ملت ایران باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به روز جهانی زنان روستایی اظهار داشت: زنان ایرانی یکی از افتخارات شان این است که ولادت باسعادت حضرت زهرا فاطمه (س) را به عنوان روز زن همیشه جشن می‌گیرند، این روز فرصت های خوب ایجاد کرده که ما در مسائل مرتبط با زن صحبت کنیم و برنامه ریزی کنیم و تلاش‌هایی انجام دهیم که زن به جایگاه واقعی خود در حوزه سیاسی، اقتصادی، مدیریتی و اجتماعی در جمهوری اسلامی ایران برسد و از طرف دیگر روز جهانی زنان روستایی فرصتی است تا از تلاش ها و اقدامات موثر این زنان در مدیریت خانواده و تولید محصولات غذایی قدردانی شود.

جهانگیری با بیان اینکه امروز کشور در شرایط خطیر، دشوار و پیچیده ای قرار دارد خاطرنشان کرد: تقریباً همه مردم، مسئولین و صاحبنظران در خصوص اینکه شرایط امروز کشور شرایطی پیچیده است، اتفاق نظر دارند. گاهی ممکن است در اصل موضوعات اختلاف نظر وجود داشته باشد که در نتیجه این اختلاف نظر، نمی توانیم در راهکارها به وحدت و نظر واحد دست پیدا کنیم. اما خوشبختانه امروز همه به این باور رسیده اند که شرایط کشور شرایطی خطیر و دشوار است.

معاون اول رییس جمهور افزود: یکی از دلایل این شرایط خطیر ناشی از محدودیت های سیاسی بین المللی و منطقه ای است. برخی کشورهای منطقه که می توانستند دوست ما باشند تلاش می کنند با برخی تحریکات از فرصت استفاده کرده و در مقابل ملت ایران سنگ اندازی کنند. تحریم های آمریکا نیز شرایط خاصی را برای کشور ایجاد کرده است که البته تا زمانی که این تحریم ها به طور کامل برطرف نشود حتی برای مردم کشور خودمان نیز نمی توانیم همه مسایل مرتبط با تحریم را بازگو کنیم چرا که ممکن است گوش های نامحرم از بیان برخی مشکلات احساس رضایت کنند و فشارها را افزایش دهند.

جهانگیری همچنین با اشاره به فشارها و محدودیت های ناشی از شیوع کرونا که بیماری نوپدید و نوظهوری است که سراسر دنیا را در بر گرفته است گفت: مجموعه مسایل مرتبط با تحریم، بیماری کرونا و سایر ضعف ها ومسایل داخلی باعث شده که وضعیت زندگی و معیشت مردم با سختی مواجه شود.

وی با بیان اینکه زنان در حل مسایل و مشکلات زندگی نقش اصلی و تعیین کننده دارند خاطرنشان کرد: فشارها و مشکلات امروز کشور بیش از سایرین بر دوش زنان است چرا که مدیریت زندگی و خانوار بر عهده آنهاست. در این میان زنان سرپرست خانوار با مشکلات مضاعفی روبرو هستند چرا که هم بار مسئولیت تأمین معاش خانوار و هم مدیریت زندگی را بر دوش دارند که باید از آنها قدردانی شود.

جهانگیری از روستا به عنوان یکی از اصلی ترین کانون های تولید به خصوص در بخش محصولات غذایی یاد کرد و گفت: امنیت غذایی همواره مهم بوده اما امروز از مواقع دیگر مهم تر است. در حال حاضر بسیاری از کشورها در شرایط کرونا برای اطمینان از امنیت غذایی خود تصمیماتی جدی نظیر ممنوعیت صادرات محصولات غذایی را اتخاذ کرده اند و این در حالی است که ایران علاوه بر مشکلات ناشی از کرونا یا تحریم های ظالمانه و فشارهای آمریکا نیز روبرو است.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی به خاطر تلاش در جهت امنیت غذایی کشور تصریح کرد: بخشی از بار تأمین امنیت غذایی بر دوش روستاییان است. روستاییان جزو مظلوم ترین تولیدکنندگان کشور هستند که در مزارع و در شرایط سخت اقدام به تولید محصولات غذایی می کنند تا دست مردم کشور به سوی خارج دراز نباشد.

جهانگیری با اشاره به گفته یکی از مدیران فائو در خصوص تحریم های آمریکا علیه ملت ایران گفت: این مدیر فائو می گفت که آمریکایی ها اعلام کرده بودند که تصور نمی کردند ایران در تولید گندم و برخی محصولات دیگر به خودکفایی رسیده و تصورشان این بود که هنوز سالانه شش، هفت میلیون تن گندم به کشور واردات می شود.

معاون اول رییس جمهور تأمین سلامت و بهداشت برای جامعه را از مهمترین موضوعات به خصوص در شرایط فعلی دانست و گفت: پیش نیاز غلبه بر بیماری کرونا رعایت دستورالعمل های اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا است.

جهانگیری تصریح کرد:‌ برای اینکه بتوانیم بر مشکلات پیش روی مردم غلبه کنیم، اعتماد عمومی جامعه را بازسازی کنیم، همبستگی ملی کشور را حفظ کنیم، نسل جوان به آینده امیدوار باشد، تاب آوری جامعه، تفاهم و گفتگو دچار آسیب نشود نیاز به اقدامات عاجل و اساسی و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت داریم.

وی ادامه داد: ‌ایران با تاریخ، مردم و سابقه درخشان خود قادر است با همبستگی، احساس مسئولیت، مشارکت مردم و نهادهای مدنی و حاکمیتی بر مشکلات پیش رو غلبه کند و نباید اجازه دهیم که دیگران بتوانند روحیه ما را تخریب کنند.

جهانگیری اظهار داشت: در شرایطی که همه قبول دارند مشکلات کشور جدی است و باید برای ناامید کردن دشمن و تقویت روحیه مردم، همدل و همراه باشیم متأسفانه عده ای تصور می کنند که امروز زمان انتقام گیری و فشارآوردن است.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: این گونه افراد خیلی باید کج اندیش باشند در شرایطی که فصل همدلی برای حل مشکلات مردم است، از این فرصت برای محبوبیت خود استفاده کنند. هیچ کس در تاریخ با چنین اقداماتی عاقبت بخیر نشده است. کسانی که از رنج مردم سوء استفاده می کنند تا خود را بالا ببرند ممکن است که عده ای برای ‌آنها سوت و کف بزنند اما این رفتار آنها در تاریخ ثبت خواهد شد.

جهانگیری با اشاره به ارتباط ویدئو کنفرانسی با برخی از نمایندگان زنان روستایی در استان های قزوین، قم، سیستان و بلوچستان و کرمان و حضور نماینده زنان روستایی در استان گیلان در این مراسم گفت: بسیار افتخارآمیز است که این زنان توانسته اند برای صدهزار نفر اشتغال ایجاد کنند و امروز محصولات آنها از طریق سایت ها و سامانه های طراحی شده قابل عرضه است.

معاون اول رییس جمهور از وزارت جهاد کشاورزی خواست سایت ها و برنامه های عرضه محصولات زنان روستایی و عشایری را تکمیل کنند چرا که اگر بتوانند این برنامه را توسعه دهند اقدامی ماندگار برای روستاییان و عشایر خواهد بود.

وی همچنین با تأکید بر حمایت از صندوق های اعتبار خرد روستایی گفت: اگر لازم باشد می توان بخشی از اعتبارات اشتغالزایی روستایی را به این صندوق ها اختصاص داد تا بیش از گذشته از برنامه های روستاییان و عشایر حمایت شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به گزارش مرکز آمار ایران مبنی بر ریزش شغل در ایام کرونا که در بین زنان بیشتر از مردان بوده است از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خواست بر این موضوع تمرکز کنند و افزود: البته بخشی از دلایل ریزش شغل در میان زنان این است که شرایط کرونایی باعث شده تعدادی از زنان ناچار به ماندن در خانه و رسیدگی به تحصیل فرزندان خود باشند.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد زنان روستایی و عشایری در کشور ۱۰ میلیون نفر است گفت: از این تعداد بیش از شش میلیون نفر در سن جوانی و اشتغال هستند که ظرفیت بسیار بزرگی برای کشاورزی و تأمین امنیت غذایی کشور محسوب می شوند.

در این مراسم معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص زنان روستایی و عشایر پرداخت و بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از زنان و فراهم کردن بسترهای لازم برای اشتغالزایی آنها تأکید کرد.

در این مراسم همچنین با حضور معاون اول رییس جمهور از بازار مجازی فروش محصولات زنان روستایی و عشایری رونمایی شد و جهانگیری از نمایشگاه نقش آفرینی زنان روستایی و عشایر نیز بازدید کرد.

کد خبر 558612 برچسب‌ها مواد غذایی اسحاق جهانگیری زنان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مواد غذایی اسحاق جهانگیری زنان معاون اول رییس جمهور زنان روستایی و عشایر محصولات غذایی جهاد کشاورزی امنیت غذایی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط قرمزی که به «نون.خ» کمک کرد/ ماجرای شکایت آقای خواننده چه بود؟

به گزارش خبرآنلاین،نشست خبری عوامل مجموعه نمایشی «نون.خ ۵» امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور مسعود کریمی خضرا مدیرگروه طنز سیما فیلم، مهدی فرجی تهیه کننده، صهبا شرافتی، کاظم نوربخش و ماشاالله وروایی بازیگران سریال در صداوسیما برگزار شد.

به گزارش مهر،مهدی فرجی تهیه کننده سریال در ابتدای سخنانش بیان کرد: امسال این سریال درصد قابل توجهی از فصل پیش بیننده بیشتری داشت که دلایل مختلفی هم داشت از جمله اینکه توانستیم سراغ یک قومیت دیگر هم برویم.

وی با اشاره به ۲ خط قرمز سازمان در حوزه مذهب و قومیت‌ها بیان کرد: پرداختن به قومیت‌ها حساسیت های فراوانی دارد که باید با مراقبت باشد. هر برنامه ای و هرکسی به راحتی نمی تواند به قومیت ها بپردازد. از اینکه اجازه دادند سراغ قومیت ها برویم ممنونم.

آشنایی مردم با سختی‌های کار کولبرها

فرجی اضافه کرد: همچنین ممنونم از اینکه اجازه دادند به قصه کولبرها بپردازیم. امروز خانمی با بغض به من گفت که این سریال ما را با قصه این افراد آشنا کرد. خودمان شاید فکر می‌کردیم پرداختن به این مسایل سخت است اما ممنونم که گذاشتند در کنار لحظات کمدی و شاد، نقد هم داشته باشیم. مردم هم امروز می گفتند از دلایل علاقه شان به کار همین است که در کنار لحظات مفرح از درد مردم هم گفته می شود.

ماشاالله وروایی هم در ادامه گفت: فرزند یکی از کولبرها با من صحبت می کرد و درباره این می گفت که پدرش چه کار سخت و طاقت فرسایی دارد. عموم مردم این سریال را ستایش می کردند و می گفتند تلویزیون قصه های این چنینی بسازد.

صهبا شرافتی نیز بیان کرد: فصل پنج خیلی برایم سخت بود. من گواهینامه پایه دو نداشتم و اولین بار بود که سوار مینی بوس می‌شدم و رانندگی می کردم. این فصل خیلی برای من چالش برانگیز بود و لذت زیادی برایم داشت.

وی با اشاره به تماس های مخاطبان اضافه کرد: همه درخواست ساخت فصل بعدی را داشتند.

کاظم نوربخش نیز گفت: امیدوارم «نون.خ» باز هم فصل دیگری داشته باشد و در خدمت شما باشیم.

سوژه‌هایی که لب مرز بودند

کریمی خضرا مدیر گروه طنز سیمافیلم هم عنوان کرد: سوژه امسال همانطور که آقای فرجی گفت لب مرز بود. شاید برای دوستان سوال باشد وقتی شاهین به مسجد می رود یا درباره نماز قضای یکی از شخصیت ها صحبت می شد، برخی نکات چگونه طراحی شد؟ اما ما دیدیم که قصه ها با ظرافت طراحی شد. من در اولین جلسه‌ای که با آقای فرجی صحبت کردم برخی از این نکات مطرح شد. شاید فکر کنید این موارد سفارش سازمان بوده است اما کاملا دغدغه خود آقای فرجی و آقاخانی بود.

وی با اشاره مصدومیت عوامل این سریال با شوخی اضافه کرد: در این سریال گروه جانبازان «نون.خ» را داشتیم و همه شخصیت ها به نوعی با مصدومیت‌های مختلفی در این فصل مواجه شدند.

جذابیت سریال به علت پرداختن به قومت‌های مختلف

فرجی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره حساسیت پرداختن به قومیت ها بیان کرد: پرداختن به قومیت ها آنقدر حساسیت دارد که برنامه سازان سراغش نمی روند چون باید به زوایای مختلف لهجه، فرهنگ، پوشش و … بپردازند. خط قرمزها در این زمینه زیاد است و به اصطلاح گفته می شود «سری که درد نمی کند چرا دستمال ببندند» از این رو همکاران کمتر سراغ قومیت می روند و به خود تهران می پردازند چون با جاهای دیگر نمی شود شوخی یا نقد کرد و پرداختن به آنها خیلی سخت است. اما از طرفی هم حیف است و اتفاقا پرداختن به اینها به جذابیت سریال کمک می کند. مناظر شگفت انگیز، صنایع دستی درجه یک و … در شهرهیا مختلف ما وجود دارد پس چرا نباید از اینها برای سریال استفاده کرد.

وی در بخش دیگر این نشست درباره فیلمنامه و قصه سریال گفت: امیر وفایی که یکی از بهترین نویسندگان کمدی است و آقاخانی هم با کارگردانی خود به متن اضافه می کند.

این تهیه کننده درباره شکایت حسین صفامنش خواننده از سعید آقاخانی به دلیل استفاده از موسیقی او در سریال تصریح کرد: موضوع ربطی به آقای آقاخانی ندارد و به من به عنوان تهیه کننده مربوط می شود. ما در یکی از فصل ها هم از «شیرین شیرین» آقای محمدیان استفاده کردیم که او تماس گرفت و بسیار هم تشکر کرد و گفت این موسیقی موجب شعف و تحسین شده است. ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم ولی تصورم نبود شکایت کنند. فکر می کردم او زنگ می زند و می گوید دمت گرم وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. حتما برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این ۲ فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.

وی درباره اینکه پرداختن به قومیت ها سفارش سازمان بوده است یا خیر عنوان کرد: اینکه به قومیت کرد بپردازیم کاملا پیشنهاد خود آقاخانی بود. من متنی را به او دادم و گفت خیلی متن خوبی است اما انگیزه ای ندارد مگر اینکه به سمت یکی از قومیت ها برویم.

فرجی عنوان کرد: ریاست سازمان در دیدار اخیری که با عوامل داشت گفت با محوریت قوم کرد هر بار به یک قوم دیگر هم پرداخته شود و خود آقاخانی هم دغدغه همه ایران را داشت.

این تهیه کننده یادآور شد: کسانی که در تلویزیون کار می کنند شاید سفارشی کار می کنند چون کارفرمای ما تلویزیون است اما مذاکره می کنیم و سعید آقاخانی هم خیلی ظریف سراغ موضوعات می رود. خود ما ممیزی های اولیه را انجام می دهیم و می‌دانیم کجا ممکن است به کسی بربخورد.

نقدی به گویش و لهجه‌ها در سریال نداشتیم

فرجی درباره ساخت فصل ششم تاکید کرد: درباره سری ششم صحبت کردن زود است. آقای آقاخانی پستی گذاشت و گفت این فصل پایانی بر مجموعه «نون.خ» است.

وی درباره مصدومان این فصل هم گفت: هفت نفر دست و پایشان شکست. آقای آقاخانی هم از ارتفاع سقوطی داشت که ۱۰ روز بستری بود و او را در ادامه فیلمبرداری با عصا دیدیم و باعث شد کمی نقشش تغییر کند.

فرجی درباره نقد به لهجه های سریال بیان کرد: من هیچ نقدی درباره گویش بلوچ ها ندیدم. ما بازیگران مختلفی از زاهدان و زابل و نقاط مختلف استان داشتیم. درباره کردها هم همینطور بود و از شهرها و نقاط مختلف در کار حضور داشتند.

وی درباره حواشی دلخوری کرمانی ها یادآور شد: درباره هموطنان کرمانی این توضیح را بدهم، من توضیحاتی به مسؤولان کرمان دادم و گفتم سوتفاهمی ایجاد شده و برخی نکاتی که مطرح می کردند هیچ ارتباطی با کرمان نداشت. فردی هم که نشان دادیم هزار کیلومتر قبل تر از کرمان بود و هیچ کدام از خانواده اش هم لهجه کرمانی نداشتند. ما از خود مردم کرمان هم نظر نارضایت گونه نداشتیم.

فرجی درباره انتخاب سیستان به عنوان یکی از لوکیشن های سریال نیز گفت: سعید آقاخانی علاقه‌مند بود منطقه ای انتخاب شود که لنج و دریا و جذابیت های بصری داشته باشد که بعد از جمع بندی قومیت بلوچ انتخاب شد.

ممیزی داشتیم اما کم

وی درباره اینکه سریال حذفیاتی داشته یا خیر توضیح داد: بالاخره به طور طبیعی حذفیاتی داشتیم ولی آنقدر نبود که به کار ما آسیب بزند. شاید از بسیاری از سریال های معمولی ممیزی ما کمتر بود.

کریمی خضرا نیز در ‌پایان نشست گفت: سازمان امسال ارادت متفاوتی نسبت به ساخت این سریال داشت و در ارایه محتوایی که شاید پیش از این سابقه نداشته است تلاش کرد.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901368

دیگر خبرها

  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • مورایس: بازیکنان من، چه اتفاق‌هایی برایتان رخ داد!
  • با آتش بازی نکنید؛ هشدار مقام انصارالله به متجاوزان | بسیار بسیار بیشتر از آن‌چه فکر می‌کنید...
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • خط قرمزی که به «نون.خ» کمک کرد/ ماجرای شکایت آقای خواننده چه بود؟
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • هشدار نارنجی هواشناسی لرستان: در حاشیۀ رودخانه‌ها توقف نکنید
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار