Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسکو بر ایجاد بانک اطلاعاتی افراد آسیب‌پذیر و عامل آسیب تأکید کرد.

خبرگزاری میزان - رحمان عبدی گلزار در نشست پیشگیری از وقوع جرم که با محوریت کنترل و کاهش خشونت برگزار شد، اظهار داشت: ارتقای سطح فرهنگی نیازمند همکاری تنگاتنگ از طرف دستگاه‌های اجرایی شهرستان است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسکو با تاکید بر ایجاد بانک اطلاعاتی افراد آسیب پذیر و عامل آسیب افزود: آگاهی دادن به خانواده‌ها و ارایه آموزش‌های مربوطه از دیگر موارد مورد نیاز برای ارتقای فرهنگی خانواده‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست رییس دادگستری شهرستان به مشکلات شهر جدید سهند از جمله پراکندگی جغرافیایی تعداد بیش از ظرفیت جمعیت فاقد پیشینه فرهنگی و همچنین نبود زیر ساخت‌های زندگی شهری اشاره کردند.

در ادامه دستگاه‌های اجرایی شهرستان در مورد آسیب‌های اجتماعی گزارشی ارائه دادند.

این نشست با حضور معاون قضایی و سرپرست محترم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان در شهرستان اسکو برگزار شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادستان اسکو بانک اطلاعاتی افراد آسیب پذیر

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۴۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان