Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، با ورود کروناویروس به زندگی ما، استفاده از مواد ضدعفونی کننده مانند ژل‌ها و محلول‌های استریل‌ کننده، از موارد بهداشت عمومی به شمار می‌روند.

این مواد بهداشتی، ویروس کرونا و دیگر میکروب‌ها را از بین می‌برند و حالا دیگر از راه‌های کنترل و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا نیز به شمار می‌روند که توصیه می‌شود همه از آنها استفاده کنند؛ اما با این حال اشتباهاتی در این‌باره انجام می‌دهیم که «ایرنا زندگی» در ادامه به شناسایی آنها خواهد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. استفاده از ((نوع غلط)) مواد استریل کننده

همه مواد بهداشتی استریل دست‌ها، یکسان نیستند. ایده‌آل ترین مواد ضد عفونی کننده آنهایی هستند که از ۶۰ درصد اتیل یا ۷۰ درصد الکل تشکیل شده باشند تا بتوانند ویروس‌ها را تحت تاثیر قرار دهند و آنها را از بین ببرند. بنابراین به هنگام خرید روی محصول را مطالعه کنید. روی برخی از محصول‌ها ذکر شده است که روی باکتری‌ها اثرگذار است یا ویروس‌ها. شما باید به این مورد دقت بسیاری کنید. در حال حاضر از محصولی استفاده کنید که اثر مستقیم روی ویروس‌ها دارند نه باکتری‌ها چون در خطر جدی ابتلا به ویروس کرونا هستیم. با این حال بهتر است گول امنیت‌ کاذبی که برخی از تبلیغات می‌دهند را نخوریم. برخی از دستمال‌های مرطوب ادعا دارند که از بین برنده میکروب‌ها و ویروس‌ها هستند؛ ولی باید بدانیم که دستمال‌های مرطوب حتی برای کودکان هم ضد ویروس و میکروب نیستند. استفاده از محصولاتی که اتانول ندارند، می‌توانند (در حالت محلول) از روی پوست نیز موجب مسمومیت شوند.

۲. در طول مدت مناسب از مواد بهداشتی استفاده نمی‌کنید (۲۰ ثانیه دست شستن)

طول مدت مناسب یعنی به مواد ضد عفونی کننده و استریل کننده مدت زمان لازم برای از بین بردن میکروب‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌ها را بدهیم. برای مثال، برای از بین بردن میکروب‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌ها باید ۲۰ ثانیه دست‌های خود را بشوید نه کمتر. در غیر این صورت پاک‌سازی به طول کامل انجام نمی‌شود و دست‌ها هنوز آلوده هستند.

۳. صرفه‌جویی بیجا؛ استفاده کم از مواد ضد عفونی کننده

استفاده نکردن یا کم استفاده کردن از مواد ضد عفونی کننده، به این ‌معنی است که پاک‌سازی را به طور کامل انجام نمی‌دهیم و بهداشت را رعایت نمی‌کنیم. اگر از ظروف بزرگ برای شست و شوی دست‌ها استفاده می‌کنید یک فشار بر روی پمپ‌ها کافی است؛ اما از ظروف کوچک استفاده می‌کنید که به نسبت ظروف بزرگ، پمپ‌های کوچکی نیز دارند فشار ۲ الی ۴ بار پمپ، کفایت می‌کند.

۴. ضد عفونی کردن تمام مناطق دست

اگر می‌خواهید ضد عفونی دست‌ها و پاک‌سازی آنها را کامل انجام دهید، بهتر است تمامی نقاط دست‌ها را استریل کنید. برای مثال، تنها به ضد عفونی کردن و کف و روی دست‌ها و انگشت‌ها بسنده نکنید. بین انگشت‌ها، روی ناخن‌ها و زیر آنها را باید به مواد ضد عفونی کننده آغشته کنید.

۵. نگهداری از مواد استریل کننده

باید بدانیم که نباید مواد ضد عفونی کننده را در معرض نور خورشید و در یخچال قرار دهیم.

۶. از مواد ضد عفونی کننده قبل از غذا خوردن استفاده نکنید

مواد ضد عفونی کننده به از بین بردن ویروس‌ها کمک به سزایی می‌کنند؛ اما روی پوست از خود مواد شیمیایی به جای می‌گذارند که نباید وارد بدن شوند. بنابراین، قبل از شستن دست‌ها برای صرف نهار می‌توانید از مواد ضد عفونی کننده استفاده کنید؛ اما بهداشتی نیست که دست‌ها با مواد شیمیایی ضد عفونی کنید و به سراغ غذا خوردن بروید.

۷- مواد استریل کننده آتش‌زا هستند

همه مواد استریل کننده اشتعال‌پذیر و آتش‌زا هستند. آنها را در نزدکی فندک و سیگار قرار ندهید. الکل بعد از روی دست‌ها به حالت گاز در می‌آید پس حدود ۳۰ دقیقه بعد از استفاده‌ی مواد استریل کننده، می‌توانید نزدیک فندک و سیگار شوید.

۸- وقتی دست‌ها چرب هستند

وقتی از کرم‌های چرب‌ کننده و مرطوب کننده دست استفاده کردید، مواد ضد عفونی نمی‌توانند پاک‌سازی را به خوبی انجام دهند؛ زیرا به پوست دسترسی کامل ندارند. اول باید دست‌ها را با آب و صابون بشویید و اگر نیاز شد از مواد ضد عفونی کننده استفاده کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کروناویروس ضد عفونی کرونا استریل مواد ضد عفونی کننده مواد استریل کننده میکروب ها باکتری ها پاک سازی ویروس ها دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این لگد قلب آرسنالی‌ها ایستاد! (عکس)‏

به گزارش "ورزش سه"، رقبای آرسنال امروز در حالی به تماشای دربی ‏شمال لندن نشسته بودند که همه امیدشان به آنگه پوستکوگلو و ‏مردانش بود. ‏

آرسنال در نیمه اول با یک گل به خودی پیش افتاد و پاسخ سریع ‏تاتنهام آفساید اعلام شد. توپچی‌ها در ادامه نیمه اول درخشان ظاهر ‏شده و با گل‌های ساکا و هاورتز اختلاف را سه گله کردند.

تاتنهام در نیمه دوم برای حفظ اعتبارش در دربی خانگی و برای ‏متوقف کردن آرسنال به میدان آمده بود و با جان و دل کار می‌کرد. ‏اسپرز در دقیقه 64 روی اشتباه عجیب داوید رایا توسط کریستین ‏رومرو به گل رسید تا بارقه‌های امید تقویت شود. ‏

ظاهرا قرار بود آرسنال هر چه در نیمه اول انداخته بود را در این نیمه ‏روی اشتباهات فردی واگذار کند. در دقیقه 85 نوبت به دکلان رایس ‏رسید تا با اشتباه یک گل به تاتنهام تقدیم کند.

او با خطایی ‏بی‌مورد و درحالی‌که توپ از دیویس فاصله گرفته بود پای ‏بازیکن حریف را مثل ‏توپ شوت کرد تا داور بلافاصله نقطه پنالتی را ‏نشان دهد. سون ‏هیونگ مین پشت توپ ایستاد و با اینکه رایا جهت ‏را درست ‏تشخیص داده بود دروازه را باز کرد.‏

از این لحظه همه‌چیز در نهایت استرس دنبال شد، ولی در نهایت ‏آرسنال موفق شد این پیچ تند را هم به سلامت رد کند. تیم آرتتا حالا ‏تا قهرمانی بازی با بورنموث، منچستریونایتد و اورتون را در پیش دارد. ‏

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با این لگد قلب آرسنالی‌ها ایستاد! (عکس)‏
  • گل کریستین رومرو به آرسنال روی اشتباه مهلک دروازه‌بان (تاتنهام 1-3 آرسنال)
  • «محمد حسن عاقل منش» عضو جدید شورای شهر رشت شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فیلم| اعتراف دانشجوی یهودی: دفاعم از صهیونیست ها اشتباه بود!
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • (ویدئو) اینجا لندن است؛ اشتباه نکنید پاکستان نیست!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد