Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، پژوهشگران در تازه‌ترین بررسی خود دریافتند، سارس-کوو-۲، ویروسی که باعث ایجاد بیماری کووید-۱۹می‌شود، می‌تواند بافت مغز را آلوده کرده و بر ساختار قشر مغز منطقه‌ای که مسؤول عملکردهایی مانند حافظه، هوشیاری و زبان است، تاثیر منفی بگذارد.
 
این مطالعه که توسط محققان برزیلی صورت گرفته حکایت از آن دارد که ویروس کرونا می‌تواند فراتر از آنچه که ذکر شده بر مغز تأثیر منفی بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
دانیل مارتینس دو سوزا، استاد انستیتوی زیست‌شناسی دانشگاه کامپیناس (یونیکامپ)  و محقق این پژوهش گفت:  «ما برای نخستین بار نشان دادیم ویروس SARS-CoV-۲ آستروسیت‌ها را آلوده کرده و تکثیر می‌شوند که نتیجه آن کاهش امکان زنده ماندن سلول‌های عصبی است».
 
طبق این مطالعه، ویروس کرونا می‌تواند بر روی سلول‌های آستروسیت، فراوان‌ترین سلول در سیستم عصبی مرکزی تأثیر بگذارد که عملکردهایی مانند تأمین پشتیبانی و مواد مغذی برای سلول‌های عصبی و تنظیم غلظت انتقال دهنده‌های عصبی و سایر مواد مانند پتاسیم را انجام می‌دهد.
 
در این مطالعه آمده است: «عفونت این نوع سلول از طریق آزمایشات انجام شده بر بافت مغزی ۲۶ بیمار که در اثر COVID-۱۹ فوت کرده اند، تأیید شده است».
 
به گفته مارتینس دو سوزا، دانشمندان از تکنیکی استفاده کردند که به عنوان ایمونوهیستوشیمی شناخته می‌شود و شامل استفاده از آنتی بادی برای تشخیص آنتی ژن‌های خاص در نمونه بافت است.
 
وجود ویروس در ۲۶ نمونه مورد بررسی تایید شد و در پنج نمونه از آن‌ها تغییرات خاصی یافت شد که احتمال آسیب به سیستم عصبی مرکزی را نشان می‌دهد.
 
این مطالعه توسط دانشمندان یونیکامپ و دانشگاه سائوپائولو (USP) و با همکاری دانشمندان آزمایشگاه ملی علوم زیستی، دانشگاه فدرال ریودوژانیرو و موسسه DOr انجام شده است.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاه جوانی در طب سنتی هند

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه آب بشقابی، در طب سنتی هند، به گیاه جوانی شهرت دارد. تمام بخش‌های این گیاه شامل ریشه، برگ‌ها، میوه‌ها و ساقه‌های رونده مصارف درمانی متعدد دارند.

 این گیاه در افزایش حافظه در کودکان، عقب مانده ذهنی، درمان پسوریازیس، زخم‌های تفلیس، درماتیسم، افزایش قدرت و نیروی جسمانی، حیات بخشی مجدد به نورون‌های آسیب دیده، فعالیت آنتی اکسیدانی بالا، تحریک سنتز کلاژن در بافت‌های آسیب دیده و بهبودی جریان خون، درمان اگزما و نهایتا بهبودی رنگ بدن، جوانی، افزایش حافظه و بهبودی هوش و افزایش طول عمر، شادابی و سلامتی را تضمین می‌نماید. 

کپسول گیاهی سنتلاتی اس تی با داشتن عصاره و پودر برگ گیاه آب بشقابی در حداقل زمان باعث تقویت قوای عمومی بدن، احساس شادابی، نیروی جوانی و افزایش راندمان کاری می‌گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!