Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایون سامه یح بخت آبادی نماینده مجلس و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در رابطه با کمبود انسولین در کشور به جام جم آنلاین گفت:  بانک مرکزی دو ماه قبل در مورد تامین ارز داروهای وارداتی اقداماتی انجام داده است و ارزی را در اختیار وزارت بهداشت قرار داد تا واردات دارو انجام شود. اکنون نمی توانیم بگوییم شرایط خیلی خوب است اما اوضاع بهتر شده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بت آبادی عنوان کرد: بر خلاف ادعای آمریکا که می گوید واردات غذا و دارو بلامانع است و انتقال ارز برای آن اشکالی ندارد اما تحریم ها باعث شده در رابطه با این موارد مشکلات بسیار زیادی به وجود بیاید.

این نماینده مجلس گفت: انسولین هم اکنون مقداری تولید داخلی دارد   که به همان نوع انسولین های قدیمی (ان پی اچ، رگولار) مربوط می شود. اما متاسفانه مشکل این است بیمار با وجودی که می تواند با انسولین قدیمی دقیقا همین اثر انسولین جدید را در رابطه با کنترل قند خون دریافت کند به دلیل راحتی استفاده از انسولین های قلمی و جدید بیشتر میل به استفاده از همین نوع انسولین است.  بیشتر پزشکان و بیماران تمایل به استفاده و تجویز انسولین قلمی دارند.

این مقام مسئول افزود: کنترل قند با انسولین های قدیمی (ان پی اچ، رگولار) خیلی راحت تر است و تولید آن هم در داخل کشور انجام می شود. با این وجود اخیرا مشکلاتی در رابطه با تهیه انسولین به خصوص در چند روز اخیر به وجود آمده است.   این روزها بیماران دیابتی مدام به دنبال تهیه انسولین هستند.

بخت آبادی در پاسخ به این پرسش که چه زمانی مشکلات مربوط به تهیه انسولین برای بیماران دیابتی در کشور رفع می شود اذعان داشت: واقعیت این است که نمی توان پیش بینی کرد که مشکل مربوط به تهیه انسولین در کشور چه زمانی رفع می شود.

وی تاکید کرد: ویال انسولین تزریقی به مقدار کافی در داروخانه ها وجود دارد. با توجه به اینکه انسولین های قلمی در دسترس نیست توصیه می کنم پزشکان از این پس بیمار را ترغیب به استفاده از انسولین های قدیمی کنند. این انسولین ها دقیقا همان تاثیر انسولین های قلمی را دارد و مشکلی هم ایجاد نمی شود.  انسولین های قدیمی به راحتی در دسترس است و می توان آن را تهیه کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: انسولین تحریم بانک مرکزی تهیه انسولین انسولین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • سامانه بارشی جدیدی در راه کشور | رگبار بهاری در این استان ها | چه زمانی هوا گرم تر می شود؟
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند!
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • ماجرای رفاقت فرهاد مجیدی و خسرو حیدی؛ در ماجرای درگیری او دخالتی نکردم!
  • در ماجرای مجیدی و سعادتمند در گود نبودم