Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - سید علی میرعمادی: اشتغال در روستاها به ویژه برای جوانان و افراد میانسال با داشتن طرح و ایده‌ها خوب در حوزه صنایع دستی، کشاورزی و دامپروری با هدف راه اندازی کسب و کار و به دست آوردن درآمد مستقل و با دریافت تسهیلات از صندوق‌های خرد روستایی است و فعالیت این صندوق‌ها نقش مهم و تأثیر گذار در ایجاد اشتغال داشته و به ماندگاری در روستاها کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ایجاد و راه اندازی صندوق‌های خرد روستایی و فراهم شدن اشتغال پایدار در ۱۱ روستای جنوب و محروم و کمتر برخور دار دامغان به کاهش مهاجرت کمک دارد و با این موضوع می‌توان به توسعه روستایی و اشتغال برای مردان و زنان بیش از گذشته اهمیت داد و جدی گرفت و برای تقویت این امر نیاز به حمایت و همراهی مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی دارد.

صندوق‌های خرد روستایی خود اشتغالی را در روستاها افزایش داد

نماینده دامغان و عضو کمیسیون کشاورزی، منابع طبیعی و آب مجلس شورای اسلامی از ایجاد و راه اندازی صندوق‌های خرد روستایی به عنوان طرح خوداشتغالی در روستاهای دامغان یاد کرد و در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اجرای این طرح با هدف کاهش مهاجرت مردم روستاهای دامغان و خوداشتغالی را افزایش داده و افرادی که قصد مهاجرت از روستاها به شهر را دارند خود به خود کاهش می‌یابند.

علی اکبر علیزاده برمی اضافه کرد: طرح صندوق‌های خرد روستایی الگویی موفق برای توانمند سازی روستاییان محسوب می‌شود همچنین بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی سازمان‌های متولی در ایجاد اشتغال نرخ مشارکت روستایی ۲۲ درصد است و این آمار نشان از نقش آفرینی روستاییان در فعالیت‌های اقتصادی به ویژه کشاورزی، دامپروری و صنایع دستی دارد.

وی افزود: مجلس تلاش دارد با تصویب قوانین خوب و کار آمد و داشتن ضمانت اجرایی بالا با اختصاص بودجه به دولت در توسعه اشتغال بیشتر روستاییان بیکار را فراهم کند.

توانمندی اقتصادی با فعالیت صندوق‌های خرد روستایی در روستاهای محروم دامغان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر از توانمندی اقتصادی با راه اندازی صندوق‌های خرد روستایی در روستاهای محروم و کمتر برخوردار در جنوب دامغان خبر داد و گفت: آموزش روستاییان و کمک به رشد و توسعه اشتغال خانگی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است که در سطح استان به ویژه روستاهای جنوب دامغان پیگیری می‌شود.

سید حسن میرعماد افزود: مدیریت صندوق‌های خرد روستایی توسط خود روستاییان از ویژگی‌های ممتاز و حائز اهمیت است که با اجرای این طرح میزان توانمندی اقتصادی افراد کم در آمد را بالا می‌برد و عامل بازدارنده در مهاجرت افراد از روستاها به شهرها به همراه دارد.

صندوق توسعه ملی کمک کار صندوق‌های خرد روستایی در دامغان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان هم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش صندوق توسعه ملی که با اذن رهبر معظم انقلاب اسلامی شکل گرفت و بخشی از اعتبارات این صندوق به تقویت پروژه تعمیم ترسیب کربن اختصاص یافت که صندوق‌های خرد روستایی نیز زیر مجموعه این پروژه ملی است، بیان کرد: صندوق توسعه ملی کمک کار خوبی برای صندوق‌های خرد روستایی در دامغان بوده است.

جعفر مرادی حقیقی اضافه کرد: سیاست اصلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور حمایت از توسعه مناطق محروم و توجه به اقشار آسیب پذیر جامعه با هدف توانمند سازی جوامع محلی است که پروژه تعمیم ترسیب کربن و صندوق خرد روستایی از جمله برنامه‌هایی بوده که در سطح ۱۱ روستای جنوب شهرستان دامغان اجرا و موفقیت‌های خوبی به همراه داشته است.

وی خاطر نشان کرد: با تقویت برنامه‌های تعمیم ترسیب کربن و صندوق خرد روستایی در شهرستان دامغان به اهداف خود دست پیدا کرده و توانسته‌ایم از ظرفیت‌های بالقوه به خوبی بهره گیریم همچنین بالندگی و توسعه روستاها با توجه به روستاییان و ایجاد زمینه و فرصت اشتغال بیشتری در راستای این طرح پدید خواهد آمد.

در خاتمه باید گفت ۱۱ صندوق خرد روستایی با ۱۲ گروه و با یک هزار و ۲۶۸ نفر عضو در روستاهای جنوبی دامغان فعالیت دارد و سرمایه فعلی این صندوق دو میلیارد و ۴۱۳ میلیون و ۳۰۵ هزار ریال است که تاکنون به ۸۵ نفر به میزان ۴ میلیارد و ۵۶۰ میلیون و ۲۰ هزار ریال تسهیلات پرداخت کرد.

کد خبر 5052011

منبع: مهر

کلیدواژه: منابع طبیعی استان سمنان طرح بین المللی ترسیب کربن دامغان توسعه روستاها اشتغال روستایی ویروس کرونا شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا اربعین 99 شهرکرد گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع اربعین حسینی مجلس شورای اسلامی کرمانشاه مراسم عزاداری صندوق های خرد روستایی راه اندازی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده عصر امروز در دیدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهکیلویه و بویراحمد گفت:  حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی ضروری بوده و هیچ گونه کم‌کاری و بی‌مهری پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه باید به سمت تولیدات دانش بنیان در این بخش حرکت کرد، افزود: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه تعاونی های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعالتر شوند، تاکید کرد: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود 161 تعاونی و تشکل بخش کشاورزی افزود: در راستای مردمی سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

احمدزاده ادامه داد: گیاهان دارویی و سایر بخش های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد و وجود آب فراوان، زمین های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری